Şimdi Ara

EN IYI PS3 OYUNU SIZCE HANGISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER HADI BAKALIM HERKES FIKIRLERINI YAZSIN GRAFIK OLARAK OYNANABILIRLIK OLARAK SIZCE EN IYISI HANGISI?

• Motorstorm, The Darkness
  • call of duty ıcın bıse dıcek olan varmı? almayı dusunuyorumda tavsıye edermısınız?
  • Motorstorm harika. NGS var, önümüzdeki ay GRAW 2 geliyor Türkiye'ye. Bu ayın sonunda Darkness Türkiye'de. NGS'nin ise Türkiye'de çıkmış olması gerek.
  • Valla hepsi güzel, ben markası ps3 olupta kötü bir oyun görmedim.

(ama katamari diye bi oyuna kişisel gıcıklığım var, o çıkarsa ps3 e zevkle yazarım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PITBULL

BEYLER HADI BAKALIM HERKES FIKIRLERINI YAZSIN GRAFIK OLARAK OYNANABILIRLIK OLARAK SIZCE EN IYISI HANGISI?

Topic Açılmıştı Bu konuda arama yaparak konu açarsan sevinirim
  • ok kusrabakma kacırmısım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki motorstorm.
     EN IYI PS3 OYUNU SIZCE HANGISI
  • quote:

Orjinalden alıntı: PITBULL

call of duty ıcın bıse dıcek olan varmı? almayı dusunuyorumda tavsıye edermısınız?

Single rezalet , multiplayer çok zevkli...Ama xbox360'ta oynadıysan bulaşma treyarch portta "0"...
  • Resistance...
  • Godfather ve f1
  • motorstorm - f1 -fnr 3 - virtua tennis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 3 Temmuz 2007; 21:15:25 >
  • birde oblivion var tabi herkes unuttu onu sanırım.
  • Motorstorm
  • oblivion oblivion oblivion...
  • Cod3 güzel bence resistance dan daha çok sevdim ben,bence demo da olsa gran turismo HD derim yok olmaz derseniz ninja gaiden sigma
  • burda kisisel fikirlerimizi ortaya koyuyoruz bence resistance (online inanilmaz zevklı ) ve motorstorm (motorla ucmanın keyfi ancak bukadar olur)
  • Nba 2k7
  • call of duty nin 2 si varsa güzel ama 3 varsa tahminime göre süperdir ama playstationlarda bence çok iyi oynanmaz mouse olmadığından.
  • motorstorm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.