Şimdi Ara

En İyi Pizzacı Markası? [2020 güncel] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
8.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nick bulamayan herif

Hocam dominosun pizzasiyla ilgili bilmemimiz gereken bilmediğimiz bir şey varmı
    Hocam ben Kurye'yim ama sucuklar tavuk sucuğu biliyosunuzdur büyük ihtimal aklıma bu geldi
  • Papa Johns'un BBQ soslu tavuklu pizzası hayatımda yediğim en güzel pizza olabilir (yurtdışı dahil)
  • Sivas'ta Pizza Point diye bir pizzacı var. Böyle bir lezzet yok. Ayrıca Dominos vb zincirlerin orta boy diye sattığı pizza burda küçük boy ve fiyatı uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde yapılan 🍕 en iyi pizadir
    Maliyeti 10 tl olup koca tepsi yarım saate hazır
    Sucuk kaşar vb malzemeler heryerdenn yenmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde yaptığın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elbette Papa John's.
  • En iyisi evde yapılan pizza.

Alıyorsun ekmek hamurunu fırından ve tavaya bir güzel açıyorsun. Dolabı açıyorsun ne varsa yada canın ne istiyorsa üstüne doldurup fırına atıyorsun. Doya doya yiyiyorsun...

Afiyet olsun.
  • en güzel pizza ucuz pizzadır. öyle 30 40 lira olduktan sonra bi anlamı yok
  • Türkiye’de yendiğim en iyi pizzayı Kanyon avm’deki Mezzaluna’da yedim. İtalyayı aratmıyor tadı ancak fiyatları epey okkalı. Tek orada var sanıyordum ama o da zincir bir restoranmış, deneyin pizza nedir görün.

Onun dışında bir de Kadıköy’de Pizza2Go diye bir yer var. Dilimli satıyorlar ancak talep çok olduğu için sıcak sıcak geliyor önünüze ve tadı da oldukça iyi. Orayı da rahatlıkla Domino’s gibi yerler tercih edebilirim.

Pizza fiyatları iyice aldı başını gidiyor. Fiyatlar artarken malzemeler de hem azalıyor hem de kötüleşiyor. Neredeyse 1 yıldır dışardan pizza söylemiyorum.

Onun yerine arabaya atlayıp marketten aldığım malzemeleri pidesiyle götürüp pide yaptırıyorum. Sucuk kaşar zeytin mısır isterseniz domatesli sosunuzu alın onu da pideye sürüyorlar. Kıymalı da oldukça pratik ve ucuz. 200 gram kıyma 1 soğan bir domates iki biber hemen karıştırın, çok rahat iki pide çıkıyor. Parası batsın ama içinde ne olduğunu bildiğim şeyleri yemeyi tercih ediyorum. Hem de oldukça ucuz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 6 Şubat 2020; 11:37:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

en güzel pizza ucuz pizzadır. öyle 30 40 lira olduktan sonra bi anlamı yok
    ne kadar ekmek o kadar köfte
  • Anne pizzası. Hem en lezzetlisi, hem de ne yediğini biliyorsun.

bunun haricinde kendi yaptığım pizza,

sağolsun forumda güzelce tarif paylaşmışlardı..

en incesinden hamurunu açıp dip sosu bolca ve kafama göre yapıp blenderdan geçiriyorum.

sonra üzerine Allah ne verdiyse ilave edip güzelce pişiriyorum.

eğer acelem yoksa simit kenarlı yapıp içine tekrar kaşar peyniri koyuyorum.
  • Pizza hut

• quote:

Orijinalden alıntı: Ride Or Die

Dominos'ta çalışıyorum çok kötü değil ama fiyatını haketmiyor kesinlikle.
    yalan soyleme kardes,sen kebapcıda calısıyordun en son
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Papa Johns'un BBQ soslu tavuklu pizzası hayatımda yediğim en güzel pizza olabilir (yurtdışı dahil)
    Meksika dalgası diye geçmiyor mu o pizza? Fiyat arttırdılar, ebadını küçülttüler, sonra tekrar fiyat arttırdılar ama en son kez makineden çıkan pizzanın üstünden dilimleyen herifin otlandığını gördükten sonra bir daha hiç gitmedim.

• Mırra pizza çoh güzel yapıyolar yanında da türk kahvesi hediye ediyorlar

• herkes anne pizzası yazmış biz de biliyoruz annemizin yaptığı pizzanın en iyisi olduğunu başlıkta ne yazıyor en iyi pizza markası anne pizzası diye marka mı var konu altına bak çöp
  • kalin hamur konyalim sarimsak kenari denemeyen fakirler ev pizzasi demis dominosun gel al kampanyalari asiri ucuzdur,sarimsak kenarli konyalimi deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Ankara-Bahçeli de 8 Dil Pizza diye bi yer var çok iyi bugün ilk kez gittim bayıldım adeta
    Fiyatlari nasil hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.