Şimdi Ara

EN İYİ PERFORMANSLI 4 ÇIKIŞLI LNB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim için üçü de önemli yalnız çok kötü bir görüntü vermedikten sonra çok üst düzey görüntü veren bir cihaz aramıyorum yazılım güncellemesi de sıkca olan bir model istiyorum elbette ama en önemlisi sorunsuz kilitlenmeden çalışması çok hızlı kanalları geçmesi kullanımı kolay olması
  • yumatu IQ serisi hem yazılım güncellemesi iyi hem kart paylaşım yapılabilir. hemde fiyat çok uygun 65-70 ytl ye bulunabilir.
  • yumatu nedense bana çok uyduruk bir marka gibi geliyor... zaten benim için önemli olan ilk şey kanal geçiş hızı ve görüntü kalitesi yumatudan memnun kalmam gibi bir his var içimde :)
  • yumatu donanım ve görüntü kalitesi olarak vasat bir cihaz ama yazılım güncellemesi iyi........
  • işte herşey yazılım güncellemesi değil
    kanal geçiş hızının iyi olması kolay kullanım güzel görüntü vermesi de gerekli renkler doğal olmalı
  • kararını vermelisin..ne alacagına dair..
  • kararımı sanırım seouldan yana kullanacağım ama netten alacağım
    aslında goldmasterı da incelemek lazım onu hiç incelemedim kanal geçişlerinin yavaş olduğunu düşünerek
  • nayır nolamaz demem gerekiyor.
    al bir tane topfield boardlı goldmaster cihazı rahar et.
    ama unutma yazılım güncellemesi yani şifreli yayınlar ile ilgili goldmasterde bir az geç gelir.
    artıları : donanım kalitesi görüntü kalitesi stabil çalışma ve arıza verme olasılıgı minumum düzeydedir.
  • dostum bende bahsettiğin cihazdan almak isterim yalnız kanal geçişleri dediğim gibi çok önemli benim için
  • dedigim modellerden satış yapan bir magazaya git gör .. hem görüntü kalitesini hemde hızını.
  • imkanım yok şu durumda ancak haftasonu falan giderim artık aslında hemen almak istiyordum da artık bekleyeceğim haftasonunu napim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.