Şimdi Ara

En iyi performans ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bilenler söyleye bilirmi şuanda gelmiş geçmiş en iyi performans sağlıyacak ekran kartı nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Titan diye düşünüyorum sanırım alternatifi yok.
  • Nvidia tarafında GTX 780Ti, AMD tarafında ise R9 290x

İkisinde de ASUS DCII soğutmayı tercih ederim yurt içinden alınacaksa. Dışardan alınabiliyorsa da Evga.
  • Bende 7990 diye biliyorum
  • TITAN Z... Ancak fiyatını haketmiyor. Hemen arkasından gelen 780 Ti taş gibi
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Bunların fiyatları ne civarda ?

• KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    Mobil im sanada aynı soruyu yöneltiyorum fiyatları ne civarda ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi ekran
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Laurie kullanıcısına yanıt
    Titan Z yurtdışın 3000 dolar olarak lanse edildi. Tr'de 6500-7000 fiyat bandında olur. 780 Ti ise 2000-2200 aralığında.
  • KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    Tıtan ın o fiyatı ne öyle ,kaç gb ?

• R9 295x 1024 bit 8 GB
    Ve
    Hd 7990 kral ezer gecer

Titan top seviye bir kart ve şu an piyasadaki rakipsiz en iyi kart. 6 gb belleğe sahip ancak umarım biliyorsunuzdur bir kartı iyi ya da kötü yapan sahip olduğu ram miktarı değil kullanılan gpu'dur. Titan Z çift gpu'lu bir kart. Zaten daha çok kişisel kullanıma değil endüstriyel kullanıma yönelik bir kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Nvidia tarafında GTX 780Ti, AMD tarafında ise R9 290x

İkisinde de ASUS DCII soğutmayı tercih ederim yurt içinden alınacaksa. Dışardan alınabiliyorsa da Evga.

Hocama katiliyorum 780TI ustune ekran karti yok suan nvidia tarafinda titan daha az performansli diye cok duyum aldim 6 gb olduna kanip daha performansli diyemezsin zaten.

• para gücü varsa Titan SLI yapıp bir canavar yaratılabilir tabi. Ancak günümüz koşullarında zaten daha 2GB V-rami yeni yeni aşmaya başladık.

NOT: Tekli monitör ve 1080p çözünürlük için konuşuyorum.

• http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html

Titan Black Turkiye'de yoktur, o sebeple GTX780 ti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

para gücü varsa Titan SLI yapıp bir canavar yaratılabilir tabi. Ancak günümüz koşullarında zaten daha 2GB V-rami yeni yeni aşmaya başladık.

NOT: Tekli monitör ve 1080p çözünürlük için konuşuyorum.

Evet haklisiniz suan zaten 2 gb i asan tek oyun battlefield 4 diye biliyorum ama dediginiz gibi SLI yaparsak canavar gibi olur

bana göre en performanslı kart tek gpu da 780 ti ve parasına göre r9 290x
  • 7990 varken şu an tek kral o diğerleri onun arkasından gelir. Gelmiş geçmiş en performanslı ekran kartı 7990 dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravencarnage -- 8 Nisan 2014; 13:10:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

7990 varken şu an tek kral o diğerleri onun arkasından gelir. Gelmiş geçmiş en performanslı ekran kartı 7990 dır.

Haklı olabilirsiniz ancak şu anda 7990 bulmak bi dert. Bulsan zaten fiyat olarak bence gereksiz. Diceğim şu ki 7990 bulunsa bile alınmamalı bu saatten sonra. 780Ti alıp keyfini sürmeli diye düşünüyorum.

EDIT: Ayrıca 7990 a verilecek parayla referans model iki tane GTX780 SLI yapılıp 7990 a toz yutturulur (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 8 Nisan 2014; 13:36:42 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.