Şimdi Ara

en iyi Nvidia üreticisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rica ederiz efendim.
  • Peki aralarinda ne fark var bildigim kadariyla sadece fan vb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışma frekansları voltaj değerleri elektrik aksamının kalitesi...

Bunlar o.c. Yatkınlığını ömrünü sıcaklığını değiştiriyor...

Edit: mesela OC ve TOP modellerin o.c. Potansiyeli msi ın lightning leri kadar o.c. Potansiyeline sahip değil... Çünkü zaten o.c. Li çıkıyor fabrikadan...

Edit2: ne yağlamış ne ballamışsınız ya birbirinizi :D

Edit3: dünya da sanırım evga dır en iyisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imOKAY -- 27 Aralık 2013; 10:58:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • benim icin

1- Evga

2- Zotac

3- Asus
  • leadtek eskiden çok iyiydi, sanırım artık pek getiren de yok türkiyeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

benim icin

1- Evga

2- Zotac

3- Asus

Aynı fikirdeyim
  • En iyisi evgadir ama tr de yok maalesef. Asus tercih ederim ben olsam malzeme kalitesi ve +1 yil garantisi olmasi avantaj. Asustan sonra msi veya gigabyte tercih edilebilir. Belki onyargili yaklasiyorum ama zotac benim icin listenin sonlarinda yer aliyor tavsiye etmem acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Kalite, ucuz olmaz.. Bu hayatın her katagorisinde böyle. Emin ol.

Size katılmıyorum , O zaman Sırf Asus diye 500 dolarlık ekran kartı 1000 dolara alın 'adı kalite sonuçda' yapmayın yahu.. Her ucuz olan ürün kötü olacak değil her pahalı olan bir üründe en iyisi olmaz. Fiyat ile kalite bir tutamazsınız , Ha ben TMSC de çalışıyorum Yada Firmaların ne kalitede ürün ürettiğini biliyorum diyorsanız ayrı konu.. Fakat buraya gelip pahalı olan ürünler daha iyidir demek Hayalciliktir. ne diyebilirimki ?. Üretim sürecini görmediğiniz zaman ne kadar kaliteli oldugunu anlıyamazsınız.

• Ben genelleme yaptım. Fakat şu da var dediğiniz gibi kaliteli ürün sağlam çıkmayabilir sıfır asus monitör aldım bozuk çıktı mesela. Ama bu asus un genel anlamda kalitesiz olduğunu göstermez. Zaten belli hangi firmanın nekadar kaliteli olduğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Ben genelleme yaptım. Fakat şu da var dediğiniz gibi kaliteli ürün sağlam çıkmayabilir sıfır asus monitör aldım bozuk çıktı mesela. Ama bu asus un genel anlamda kalitesiz olduğunu göstermez. Zaten belli hangi firmanın nekadar kaliteli olduğu.

Sıfır ürünün bozuk çıkması farklı birşey dostum. Fakat kalite de farklı bir konu. Bunu bilemeyiz sadece incelediğimiz kadarı ile yetinebiliriz. Sorunsuz hiçbir firma yoktur. Genel olarak firmalar birbirlerine yakın derecede , kalitede kullanır tabi ultra lüx kart lar dışında Bi keresinde balık almaya gitmiştim kadın ucuz diye almamıştı.. Bayat diye ama gözü ile görse taze oldugunu anlıyacaktı. Yani ne diyeyim şimdi bilemedim. buda bir örnek. anlamıyorum ucuz diye sorunlumu olması lazım

• İllaki her ucuz kötü değildir fakat "Ucuzdur vardır bir illeti, pahalıdır vardır bir hikmeti" derler. Örn powercolor ucuz. Ona göre düşük oc olur, servisi Allah'a emanettir vs illa bişey çıkar yani.

• Derlerki nVidia icin EVGA , AMD icinse Sapphire
  • EVGA
  • Hocam yurt dışını göze alıyorsan Evga tektir. Ancak Türkiye'de Asus'u tavsiye ederim. Malzeme kalitesi, serinliği, Servis kalitesi vb. ile bence ülkemizdeki en güvenilir markadır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.