Şimdi Ara

En İyi Nfs Sizce Hangisi? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. olarak underground 2
    2. olarak Carbon
  • Kesinlike hihg stakes ( need for speed 4) Çünkü ilk kes arabanın bozulduğu ve tamir edildiği ilk kes arabanın upgrade edildiği ilk kes paranın araba yarışlarında bu denli ortaya çıktığı ayrıca need for speed serisinin en zor oyunu oluşuyla.. Bir yarışta bile en iyi arabanızı kaybedebiliiyorusunuz
  • Need for Speed: Porsche Unleashed serinin bugüne kadar yapılan en iyi oyunuydu bence digerleri gerçekcilik acısından 5 para etmez
  • NEED FOR SPEED UNDERGROUND II DİR BAŞKASINA DEĞİŞMEM
  • NFS porsche tabiki.. bundan sonra çıkanlar çocuk oyunu ... gerçekçilik yok..
  • most wanted
  • 1.Underground 1
    2. underground
    2
  • Underground 2 ve NFS 5 PORSCHE
  • high stakes ve u2
  • Tartışmasız NFS 3 Hot Pursuit sadece NFS sersinin değil bana göre dünyanın en iyi yarış oyunu (konsol yarışları da dahil).
    Keşke yeni grafik motoruyla tekrardan yapılsa.
  • Eskilerde: NFS5: Porsche Unleashed
    Yenilerde: Hiç kimsenin beğenmediği o NFS11 (ProStreet). Underground monotonluğundan kurtulmuş olması ve daha gerçekçi bir sürüşü olması yenilerde en iyisi demem için yetiyor.

Bakıyorum da ilk NFS'ler haricinde hep tek sayılı NFS'ler (NFS3/NFS5/NFS7/NFS9/NFS11) güzel olmuş, çift sayılı NFS'ler (NFS4/NFS6/NFS8/NFS10) tek sayılılar kadar güzel değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 11 Kasım 2007; 9:09:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emp@thy

Kesinlike hihg stakes ( need for speed 4) Çünkü ilk kes arabanın bozulduğu ve tamir edildiği ilk kes arabanın upgrade edildiği ilk kes paranın araba yarışlarında bu denli ortaya çıktığı ayrıca need for speed serisinin en zor oyunu oluşuyla.. Bir yarışta bile en iyi arabanızı kaybedebiliiyorusunuz

Evet çok haklısın, zamanında playstation1 de en çok oynadığım oyundu. grafiklerde ozamanın şartlarına göre çokiyiydi
  • 1. Need For Speed Most Wanted
    2. Need For Speed Underground
    Sanırım Pro Street Hepsini Geçicek
  • bence en güzeli underground 1 diOndan aldığım hazı başka hiçbir nfs sürümünde almadım
  • en yeni nfs en iyi nfsdir...
  • under 2 otesi yok
  • bence nfs 3-4 ve carbon.
  • mw&pro street
  • ne carbon a nede most wanted a ısınabildim bana cok yapmacık geldi onlar arac kullanımı acısından underground 2 ve 1 güzel Ayrıca Porsche nin yeride ayrıdır Gercekten güzel oyundu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.