Şimdi Ara

En İyi Nfs Sizce Hangisi? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence en iyisi Underground 1 idi. Ama en heyecan vericisi ve kafamda yer edeni Hot Pursuitti. Hey gidi hey be...
  • toca race driver 3 alın online yarışın keyfine varın
  • quote:

Orjinalden alıntı: efshane

Bence en iyisi Underground 1 idi. Ama en heyecan vericisi ve kafamda yer edeni Hot Pursuitti. Hey gidi hey be...

valla bana eski günlerimi hatırlattın need for speed serisine ilk hot pursuit 2 ile başlamış ondan sonraki bütün serilerini oynadım ama en zekli hot pursuitti 2. oalrakta underground 1 de çok zevk almıştım bakalım pro street onlar kadar ii olacakmı
  • en iyisi NFS 2 neden?
    çünkü en iyi modifiye ve modifye edilen otolar ondaydı.ayrıca son çıkan younlar kadar da kasmıyordu.ama ama diğer oyunlarında güzel tarafları yok değil hepsinin yeri ayrı fakat benim tercihim NFS 2.

most wanted ise gündüz yarışı olduğu için güzel geliyo bana.
  • nefese porşeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: takeru

nfs porsche üzerine bi oyun gelmedi bence nfs serilerinde...

nfs1 i ilk çıktığında mahalle bilgisayarcısının (vardı eskiden öyle yerler, disket çektirirdik ) monitoründe görmüştük. Evde lotus 3 oynadığımız zamanlardı. Grafikler bize film gibi gelmişti. Asfaltta lastik izi, kırılan tabelalar vs. alışık değildi bünyemiz böyle şoklara..ne günlerdi bea

En İyi Nfs Sizce Hangisi?

al sana need for speed porsche 2000

İlk aldığım need for speed oyunudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemon-yugioh -- 9 Eylül 2007; 23:14:28 >

• underground 2.nokta
  • gece yarışı olarak underground 2
    gündüz yarışı ise most wanted

• ben nfs3 e bayılıyodum hometown benim bölümümdü....
  • bence en iyi yarış gündüz yarışı ne işleri var akşamleyin dışarlarda gitsinler uyusunlar evde yaw akşam müziğin sesini çok açıyolar caddelerden geçerken gürültü oluşuyor herkes uyanıyor yaw
  • need for speed serilerinden en çok zevk aldığım high stakes porsche most wantedcarbon hiç beklediğim gibi bir oyun olmadı çok şey bekliyodum carbon dan ama çıkmadı.pro street nasıl olacak süper olacak gibi inşallah öyle olur
  • NFS II Special Edition zamanında ne oynardık,multi falan. Bence zamanının en iyi oyunuydu. Underground I ve II'den de zevk aldım. Most Wanted'tan sonra sıkmaya başladı.
  • bakın grafik için deil ama beni en çok oynadığım oyun undergraund 1 di çünkü sanki sanal arkadaşlıklar kurmustum onda süperdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: retrotime

Hot Pursuit 2 niye diğerleri kadar sevilmiyo anlamadım
    NFS 5: Porsche Unleashed gibi simülasyona çok yakın bir oyundan sonra tarz değiştirilip arcade'e geçildiği için olabilir. Herkes NFS 6'yı da simülasyon olarak bekliyordu ama beklenen olmadı ve NFS 6 (Hot Pursuit 2) arcade tarzı ilk NFS olarak tarihe geçti.
  • NFS2
  • Eniyi demiyeyim de, bütün serileri oynayan biri oalrak Underground1 den daha büyük keyif aldım
  • bnde Underground 2 den keyif almıştım hatta carbonu bitirdikten sonra bile kurup özlem giderdigim olmuştu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: retrotime

Hot Pursuit 2 niye diğerleri kadar sevilmiyo anlamadım
    NFS 5: Porsche Unleashed gibi simülasyona çok yakın bir oyundan sonra tarz değiştirilip arcade'e geçildiği için olabilir. Herkes NFS 6'yı da simülasyon olarak bekliyordu ama beklenen olmadı ve NFS 6 (Hot Pursuit 2) arcade tarzı ilk NFS olarak tarihe geçti.

Evet,Hot Pursuit 2'nin tek talihsizliği Porsche'den sonra çıkması.Aslında kötü bir oyun değil HP 2,arcade tarzı bir oyun ve beni eğlendiriyor...

• NFS High Stakes
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.