Şimdi Ara

En iyi nasıl kilo alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilo almak için bir taktiğiniz var mı? Bir 10 kilo eksiğim var dostlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fitness salonuna gidip tüm adelelerini çalıştırıp geliştirmen lazım

• Kayra'ya sor

• Spor yapmadan zor. Lakin spor diye de fitness da ol demiyorum. Günde yarım saat tempolu yürümek/koşmak(düz yürümekten bahsetmiyorum ) metabolizma için iyi gelir sadece göbekten kilo almayı engeller.

Şunu yapın kilo almazsanız bulun beni; normal 3 öğün yemeğimizi yiyoruz, gece saat 10 gibi ister burgerkinge istersen daha uygun fiyata tavuk dürüm kola patates tarzı menüler var onlardan söylüyorsun. Her gece böyle..

Hafta sonu yemek yok 3 tane tavuk durum kola sabah öğle birleştirip gomerdim. 3 çok gelirse 2 tane ye akşam söylersin bir tane daha..

Haftada 3/4 tavuk dürüm haftasonu tavuk ve geri kalan yemekleri 2 öğün full yiyerek sağlam kilo aldım vermekle uğraşıyorum şu an

• aslında bu dediğinizi yapalirim ama et yiyemiyorum hocam. Spor olarakta haftada 3 saat yüzmeye 4 saat fitnessa gidiyorum.

• Cici bebe ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacın olan kaloriyi ve makroları hesapla. Üstüne maksimum 500 kalori koyarsan clean bulk , 1000 kalori kadar veya daha fazlasını koyarsan dirty bulk olur. Ek olarak haftada 3 gün fitness yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fıstık ezmesi obez bile olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.