Şimdi Ara

en iyi mp3 çalan tel hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

w580i

• tüm w serisi cihazlar benzer performans sunsada,

w580 de 196mhz, w850 de ise 210mhz işlemci olduğunu hesaba katarsak belkide w850 mp3 çalma konusunda bi parça daha iyidir diyebiliriz. (yüksek bitrate e sahip ses dosyalarını açma, sarkı listelerini daha hızlı listeleme..vs)
  • Büyük İhtimalle W850i
  • başka bir w serisi öneren varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkcs

başka bir w serisi öneren varmı ?

Mp3 Dinleme Şekliniz Nedir En Çok Hoparlördenmi Yoksa Kulaklıktanmı Mp3 Dinliyorsunuz Hoparlörden Dinliyorsanız Nokia 6233 Öneririm Kaliteli ve Yüksek Ses İçin, Eğer Kulaklıktan Dinliyorsanız W850i Güzel Bir Tercih Olacaktır
  • senheisher cx300 o kulaklıkla kullanıcam
    sony düşünüom nokia deil

tskler onerıler ıcın
  • Bütçeyi biraz daha kasarsan w900i modeline bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • w850i
  • Herkes W serisini öneriyor ama unutlmaması gereken bir ayrıntı var!
    S.E avrupa birliği bilmemnesi gereği kulak sağlımızı düşündüğü için yeni çıkan tüm cihazlarında sesi kısıyor!
    Aynı zamanda bu karrarı aldıktan sonra yazılan tüm firmwarelerdede ses kısılmış.
    Elimde arada bir kapanan k750 var sesi kısılcak diye servise yollayamıyorum yaa.
  • mp3 dinlemek icin cep telefonu alinirmi yahuu.. al bi ipod nano 30 saat muzik dinle bende 6300 kullaniyorum ama mp3 playeri umurumda degil.. iyi ses veriyo kereta ama su gibide iciyo sarzi .. bu w serilerinin sarzi mp3 e kac saat dayaniyo ?? bi 10 saat cikariyosa iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: djnone

mp3 dinlemek icin cep telefonu alinirmi yahuu.. al bi ipod nano 30 saat muzik dinle bende 6300 kullaniyorum ama mp3 playeri umurumda degil.. iyi ses veriyo kereta ama su gibide iciyo sarzi .. bu w serilerinin sarzi mp3 e kac saat dayaniyo ?? bi 10 saat cikariyosa iyidir

w bilemem ama 10 aylık k750 HD202 kulaklıkla günde 2 3 saat kullanıyorum. Kesinlikle bir fark göremedim. ama hoparlörü açınca 2 saat
  • w550i
  • ewet arkadaşlar
    oda bi problem aslında merak ettiğim bir konu

w810i w850i örneğin kaç saat dayanıyor
  • Motorola E6
    Motorola E2

SE W serileri en iyi müzik çalan telefonlar değil. Motorolanın bu serileri daha iyidir. Araştır istersen
  • Genel olarak değerlendirecek olursak Sony Ericsson W850i daha iyi bir tercih olacaktır.
  • iki cihazda Walkman 2.0 arayüzüne sahip.bu yüzden ses kaliteleri hemen hemen aynı olacaktır...

benim tercihim w580 den yana olurdu. çünkü, w850 den çok daha hafif ve çok daha ince
    w580: 94 gr. / w850: 116 gr.
    w580: 14 mm / w850: 21 mm.

eğer en iyi ses kalitesini arıyosan;
    walkman serisinin en iyi ses kalitesine sahip cihazı w950 dir...
    hoparlör sesinde dersen, o zaman w550...
  • sony erikson w850
  • En iyi ses kalitesine sahip telefon N91'dir. Apple ipodlarla yarışabilen tek telefon o.Sony,philips, minton vs.. gibi markaların mp3 çalarlarından bile kat be kat daha üstün zaten.
    ben W950i kullanıcısıyım.telefonun ses kalitesi ve ses çıkış gücünün diğer walkman cihazlarından daha iyi olduğunu farkettim.birde N91'le karşılaştırma şansım oldu. N91 hem ses kalitesi,limitler,sesin berraklığı,yükseklik.. hepsinde de üstün olduğu rahatlıkla anlaşılıyor zaten.bu yüzden W950i'mden soğudum ve N91 almayı düşünüyordum ama N81'i beklemeye karar verdim.
    sırf müzik için alacaksan N91 8GB al. 8GB hdd ve wirelless ve 2 megapixel entegre kamerası da cabası. w950i'ye o kadar para verme derim. illa SE alacağım diyorsan W950i al.. yok bu iki modelden birini alacağım diyorsan elbetteki W850i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 10 Eylül 2007; 0:13:00 >

• Nokia N91'un ses kalitesini Ipodla kıyaslayabiliriz. Ancak telefonu iRiver ve Cowon gibi markalarla karşılaştırmak doğru olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 10 Eylül 2007; 2:31:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

En iyi ses kalitesine sahip telefon N91'dir. Apple,HP ipodlarla yarışabilen tek telefon o.Sony,philips, cawon, minton vs.. gibi markaların mp3 çalarlarından bile kat be kat daha üstün zaten.

Bu bilgide birinden tavsiye almak ne kadar doğru düşünmek gerek.

Cowon gibi markaların MP3 playerlarından kat kat daha üstün demişsin ama nerede ? Ayrıca Apple'lar ses kalitsi konusunda piyasanın büyük markalarının en kötülerindendir, HP desen zaten MP3 çalar bile üretmiyor.

Sony ise A8.. serisi ile iyi bir başarı yakaladı son günlerde.Philips de tutuluyor ama ses kalitesi konusunda Apple'lar kadarlar, yani kıyaslanabilir ama yazdıkların tamamen gerçek dışı ve de saçma sapan.

Cowon dünya lideridir ortalama ses kalitesi konusunda, birçok efekt ve de buna bağlı kişiye özel zenginleştiemeler sunar.N91'e HD 280, veya HD 485 gibi 500 YTL ve üstü değerde bir kulaklık taksak bile, ie4 takılı bir Cowon D2 ile, bırak kat kat üstün olmayı, zor yarışır (Ki büyük ihtimalle yarışamaz dahi...)

Bilmiyorsan, konu hakkında fikrin yoksa, neden yorum yapıyorsun ki ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.