şu anda philips in bir modemini kullanıyorum modemin 1 anteni daha önce kırılmıştı ama tamir ettirmiştik 2 antenli modem,ama laptop ile bağlnırken sürekli kesilip geliyor bunun modemden geldiğini anladım...bu modemi satacağım(eğr satabilirsem)yerine yeni bir modem alacağım sizce hngi model/markayı seçmeliyim en iyi modem hangisi?
quote:
Orjinalden alıntı: Voldroy5
şu anda philips in bir modemini kullanıyorum modemin 1 anteni daha önce kırılmıştı ama tamir ettirmiştik 2 antenli modem,ama laptop ile bağlnırken sürekli kesilip geliyor bunun modemden geldiğini anladım...bu modemi satacağım(eğr satabilirsem)yerine yeni bir modem alacağım sizce hngi model/markayı seçmeliyim en iyi modem hangisi?
Bu sorunuzun/araştırmanızın benzeri onlarca konu açılmış bu Forum'da. Ltf. biraz araştırma yapınız ve ondan sonra yeni başlık açınız.
Yine de kısaca yardımcı olmaya çalışayım:
AirTies RT-205 (4 portlusunu isterseniz RT-211), Zyxel Prestige 660HW, D-Link DL-2640U veya T ve Linksys WAG-200G arasında bir tercih yapabilirsiniz.
AirTies
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme