Şimdi Ara

En iyi menzil için nereden benzin almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Öğrenciyim ve bir süredir okula gidip gelmek için 2008 model Fiat Punto kullanıyorum. Evle okul arası yaklaşık 30 km ancak şehirlerarası yoldan gidildiği için pek trafiğe takılmıyorum. Yine de araç otomatik vites olduğu için çok yakıyor. Benim için performans, motor sesi falan hiç önemli değil, sadece en ekonomik şekilde yol yapmanın peşindeyim. Hangi markanın benzininden almalıyım?

• petrol ofisi
  • LPG'yi araştır. Yılda 15 bin km yapıyorsan 1 senede kit parasını çıkarıp tasarruf ettirmeye başlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

LPG'yi araştır. Yılda 15 bin km yapıyorsan 1 senede kit parasını çıkarıp tasarruf ettirmeye başlayabilir.
    Hocam araba benim değil abimin arabası ve lpg taktırmamı kesinlikle istemez. Ayrıca zaten araba muhtemelen 1 yıl falan bende kalacak.
  • Metallurgic Infuser kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle söyleyeyim, markaya bağlı kalmadan istasyonları deneyerek kendin keşfet. Marka aynı olsa da istasyondan istasyona fark oluyor. İzmir'de Shell'den aldığım benzin/lpg performans-menzil durumu İstanbul Shell ve Afyon Shell'de çok fark etmişti.
  • Kısa zamandır bende benzinli araç kullanıyorum menzili falan hesaplama yapmadım ama dikkatimi çeken olay istasyonlar benzinde hiç kampanya, indirim yapmıyorlar hep standart fiyatlar. Daha önce dizel ve lpgli kullandım genelde indirimli satan istasyonlar çok denk geliyordu benzinde öyle bişey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi menzil BP,en sağlıklı ve en performanslı Opet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bp ultimate ve aytemiz optimum. dene ve gör.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.