Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

en iyi managerlik oyunu hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
0
Favori
13.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda oynayabileceğim en iyi football manager oyunu hangisi?
    bugün gidip alacağımda

• Championship Manager oynamadıysan kesinlikle oyna yannada Football Manager düşünebilirsin
  • tşk amuleten
    en son 2004 yılında oynamıştım ama fm mıydı cm mıydı hatırlamıyorum,
    süper lig felan derken oynayasım geldi

hadi arkadaşlar ya biraz daha yardım sürekli oyun almaya gidemiyorum 1-2 saate çıkacağım almışken pişman olmayım
  • Championship Manager..
    tartışmasız Dünya'nın en iyi menajerlik oyunu..
    2001-2002 ve 2004-2005 versiyonlarını tavsiye ederim..
  • cm 4 tek favorim
  • cm 01-02 den başka oynamadım en iyisi bu
  • fm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sence en iyi kinect oyunu hangisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim arkadaşlar şu anda cm 2005 alacağım galiba öyle gözüküyor peki bu fm 2006 dan dahamı iyi
    birde bu cm nin 2006 sı yokmu,veya varsa o nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relf -- 2 Eylül 2006; 14:41:34 >
  • son fmyi başarılı olarak oynayabiliyosan hepsinde başarılı olursun.ben fmnin son oyununda gayet başarılı oldum1 sezonda girdiğim tüm turnuvalardan kupayı alarak cıktım
  • FM 2006 BENCE EN İYİSi. CM ninde 2006 sı piyasada war AMA NASIL OLDUGUNU BİLMİYORUM.yine söliyim fm den baskası wızz gelir bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim_14 -- 2 Eylül 2006; 15:12:40 >
  • fm-cm efsaneleri bu alemin...
  • 2004 e kadar cm ile fm birdi ancak anlaşmazlıklar sonucu bir grup ayrılıp sega ile fm i çıkarmaya başaldılar ben fm 2005 oynuyorum 1.5 senedir ve çok bağlayıcı bi oyun herkese tavsiye ederim ancak cm hiç oynamadım ancak oynayanların söylediklerine göre veriler gerçek değilmiş ve garip yanlışlıklar varmış oyunda yani kalitesiz diyolar ben onların yalancısıyım
  • Bence FM2006 al.CM nin eskilerini meselaCM01-02 deneyebilirsin..
  • FM 2006
  • FM 2006 iyidir şuan 2026 yılındayım kariyeri bi görsen
  • fm2006
  • bak abicim ben bu oyunu 99 lardan beri oynayan biri olarak
    fm 2006 rezalet
    cm serilerini tek geçerim ama format değiştirmeden önce yani 01-02 olabilir
    sonuç olarak ben derimki fm 2007 yi bekle kadrolarda yenilenmiş olur hem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz110

bak abicim ben bu oyunu 99 lardan beri oynayan biri olarak
    fm 2006 rezalet

fm 06 ya rezalet dedikten sonra nedenlerini de yazsaydın daha hoş olurdu. 05 üstü menajerlik oyunlarında benim tavsiyem fm 06(07 ye baya var). cm açıkçası çıkardığı son iki oyunda bu işi "yeterince" kıvıramadığını gösterdi(bunu fm'nin performansına göre söylüyorum). çok hevesli bir şekilde aldığımız cm 'de hayal kırıklıkları yaşadık açıkçası(ev kalabalık). oyunu 76 dan beri oyna istersen, asıl önemli olan senin istediklerini karşılıyor mu? kimisi 01-02 cm sever ama ben hiç hazzetmem, sevemedim. deniz sana cevap niteliğinde değil bu yanlış anlama, soruyu soran arkadaşa cevap. ama ilk cümleme bir açıklık getirebilirsin, eski oyuncular neleri sever öğrenmiş oluruz...

• quote:

fm 2006 rezalet

FM 2006 rezalet mi? Sırf arayüzü biraz geliştirildi diye bir oyuna rezalet denmez. Ama ben de şu anda, bu sebeple, fm 2006'yı değil cm3'ü oynuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireFox

quote:

fm 2006 rezalet

fm 06 ya rezalet dedikten sonra nedenlerini de yazsaydın daha hoş olurdu. 05 üstü menajerlik oyunlarında benim tavsiyem fm 06(07 ye baya var). cm açıkçası çıkardığı son iki oyunda bu işi "yeterince" kıvıramadığını gösterdi(bunu fm'nin performansına göre söylüyorum). çok hevesli bir şekilde aldığımız cm 'de hayal kırıklıkları yaşadık açıkçası(ev kalabalık). oyunu 76 dan beri oyna istersen, asıl önemli olan senin istediklerini karşılıyor mu? kimisi 01-02 cm sever ama ben hiç hazzetmem, sevemedim. deniz sana cevap niteliğinde değil bu yanlış anlama, soruyu soran arkadaşa cevap. ama ilk cümleme bir açıklık getirebilirsin, eski oyuncular neleri sever öğrenmiş oluruz...

güzel kardeşim sen bu oyunu orjinalmi oynuyosun yani 40 tane patch indirdindinmi ben cd den çıktığı şekilde oynuyorum mesela maçı 2-0 yeniyorum bakıyorum fixturden 3-2 yenilmişim ve bunun gibi şeyler sana hiç olmadımı allah aşkına ben b.kesirde oturuyorum ve lisedeki arkadaşlarımdanda bunu duyuyorum (22yaşındayım) ben gs ile 2017 geldim 12 sezon oynadım oyunu son sezon şamp ligini aldım daha da açasım gelmedi ok? yeterlimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 4 Eylül 2006; 13:31:18 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.