Şimdi Ara

En iyi klimalı araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba başlıktan anlaşılacağı üzere tek derdim klima ( performans,güvenlik,konfor umrumda dağil) olmazsa olmazım klima.siz değerli arkadaşlarımdan içeriyi buz gibi yapıp dereceyi düşürttüren araç önerileri ? Sevgiler saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit32 -- 23 Temmuz 2022; 10:57:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buz gibi arabayı napıcaksın hemen tüm arabalar a çok yeterince soğutuyor

• Kesinlikle Mitsubishi'nin araçları en iyi klima performansına sahip. Köpekbalığı kasa Mitsubishi Lancer'ın klimasını orta ayarın altına düşüremiyorduk. En düşük ayarda soğuk gıda zinciri için kullanabilirsiniz, o derece soğutuyor. Yakıtada fazla etkisi yoktu.

• Butce nedir?

• coskunserce kullanıcısına yanıt
    Bu kasa hangi yıllar arası üretilmiş?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    Bu 2005 model civarı lancer’ların Euro ncap testi yok galiba? Fiyatı görece çok uygun geldi.

https://www.sahibinden.com/s/D2VP2Kdv

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt

Yanılıyorsun…bilgi sahibi olmanı öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz klimalı araç?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keşke tutulan bir marka olsaydı…

• SayınOzi kullanıcısına yanıt

250

• Kolay soğuyan araç bakıyorsan cam tavanı,sunroof'u olmayan sedan araçları tercih edebilirsin. Crossover , Suv tarzı araçlar camları büyük olduğundan soğutmak için klimaları yüksek hızda sürekli çalışıyor. Sedan arabaların klimaları birkaç dakikada soğutup hızını düşürebiliyor.

Özellikle günümüzün D sınıfı sedan araçları dolaylı klima soğutmasına sahip, yüzüne aşırı hava üflemeden içeriyi soğutabiliyorlar.

• 2000 li yılların başında hiç unutmam iş arkadaşımın sedan pejo 1.6 306 aracına binmiştim. kliması harikaydı.

• Yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta aracın klima ve diğer unsurlarının kondisyonu da çok önemli. Gaz, motor vs. Mesela Fiesta aracımın aküsünü geçtiğimiz aylarda değiştirdi klime performansı inanılnaz fark etti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colt son kasa

• Valla ben şuan Egea ile Ege Akdenizin en sıcak yerlerinde öğle vakti baya sep serin geziyorum. Dijital klimada dereceyi 20 22 arasında tutuyorum fani fullemiyorum bile yaridan düşükde insanlar üşüyor arabada. 4 5 kişi binsek bile hızlı soğutuyor. 16 17 ye veya LO ya getirip fani ffullesem heralde ceketle gezicez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Egea kliması çok başarılı. Buz gibi hava verebiliyor. Renault klimaları iyi olmuyor.

Japonda ise Toyota başarılır. Honda başarısız.

• Bikac gün önce Nemo aldim.

Benim Focus ve Clio 4 ten sonra acayip iyi geldi kliması şaşırdım.

• 2005 toyota corolla 1.6 buz gibi. toyotanın bu konuda iyi olduğunu çok söylüyorlar

• ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt

Egea'nın kliması şaşırtıcı derecede iyi. 21 dereceye ayarlıyorum fan otomatikte, 10 dakika sonra üşüyüp 22-23 derecelere çıkartıyorum. 19'da falan kullanmak hak getire.  

• Arkadaşlar bence en önemli noktayı atlamışlar, ön cama LLumar Air80, yanlara ve arkaya da Seramik ITX 20 çekince buz gibi yapar her klima.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.