Şimdi Ara

En İyi Kedi Maması ? (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
37
Favori
348.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kedim erkek ve kısır fakat dışarıda yaşıyor ve hareketli yetişkin bir kedi. Guupy kuzu ve mix olan markayı yiyor ve fiyatı 200TL.

    250-300 TL arasında 15 KG'lık kedi maması bakıyorum. Guupy kötü diyrosanız biraz üzerine koyup şunu al dediğiniz var mı?

    Bizimki daha çok etli seviyor.

  • Yedirdiğiniz mamanın içeriğinde et bulunmuyor. Mamayı ne yediriyor diye soracak olursanız da içeriğine eklenen aroma ve lezzet arttırıcılar olduğunu belirtmek isterim.

    Prochoice markasına bakabilirsiniz.


    @byJuck

  • mR.Hoppala kullanıcısına yanıt
    Birazcık pahalı geldi umarım yer şimdi sipariş veriyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Önce küçük alıp deneyin. Beğenirseniz büyük paket alın. Ama prochoice yerine mystic de önerilebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt
    Etlisi yok sanırım. Tavuklusundan ve diğerinin kuzu olanından küçük alayım bakalım yiyecek mi. Sokak hayvanı için 2 saattir mama bakıyorum :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Ben sokak hayvanları için liva somonlu alıyorum ama sizin evinizde de baktığınız kediniz sanırım. Eğer eve çok aliskinsa sokağa pek salmayin. Çünkü dışardan parazit getirebiliyorlar eve.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt
    Sokakta bakıyorum balkonda falan yatıyor. Balıklı yemiyor sığır veya kuzuyu gömüyor resmen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sokak hayvanları için temizmamanın her ürünü tavsiye ederim

  • SineMelawen kullanıcısına yanıt

    Bence iyi düşünün derim. Liva çok ucuz ama yenilebilirliği iyi bi mama inanın çok ciddiyim hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum. Sokak hayvanları için mystic animal world yada pro performance tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya bir güzel diyen var diye almıştım. Bir dahakine başka marka alırım. Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mystic Gurme Yetişkin Kedi Maması iyi misir sizce? Erkek yarı sokak kedisi :) balkonda yatıyor.

  • merhabalar, hamile kedim için mama arayışındayım, nd acana ve orijen dışında f/p olan marka önerileriniz var mıdır?

    hills ton balıklı yavru kedi maması düşünüyorum şuanda, daha iyi bir mama varsa o da olabilir tavuklu olmaması gerekiyor ancak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş mama seçimi için kedi tavsiyelerimi derledim buradan ulaşabilirsiniz. Ucuzdan pahalıya olacak şekilde.

  • byJuck kullanıcısına yanıt

    Uzman değilim, içeriği iyi görünüyor. Bu fiyat bandındaki benim bildiğim mamalar arasındaen iyi içirek Mystic'de var. Umarım göründüğü kadar iyidir, fiyatının ucuz olması beni hep işkillendiriyor.

  • hiddencat H kullanıcısına yanıt
    15 kg aldım. Iyi yiyor güzel yiyor umarım severek yiyordur :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. sarman kedim var. sokaktan sahiplendim. 1.5 yıldır benimle. kuru mama yediğinden beri bu mamayı alıyorum https://www.toptanmama.net/index.php?route=product/product&product_id=69 herhangi bir sorun yaşamadım. sizce devam edeyim mi? çok bi bütçem yok. 15 kg toplu alacağım max verebileceğim 250 tl

  • byJuck kullanıcısına yanıt

    İki kere üst üste aynı kalitede çıkmıyor. 2 senedir yakın takibimde olan bi mama markası. İçerik doğru olsa çok güzel bi mama olurdu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapılan araştırmalarda tahılsız kedi mamalarının dilate kardiyomiyopati denilen kalp büyümesine sebep olan hastalığa yaktınlaştırdığı görüldü. normal şartlarda vahşi kediler avıyla beslenirken mide içeriğindeki tahılları da bir miktar aldığı için aslında tamamen tahılsız beslenmedikleri görülüyor. aslında az miktarda alınan tahılın asıl olayı bağırsak florasındaki bazı canlıların hayatta kalması için gerekli. fazla bitkisel besleme de alerji ve sindirim sistemi bozukluklarına sebep olduğu için az tahıllı mamalara yönelmek en iyi seçenek oluyor. bu konuda hastalarıma az tahıllı nd, virbac, hills öneriyorum. orijen kullanan hastalarımda böbrek ve karaciğer problemlerine çok rastladım. proplan ve royal canin yağ oranını çok fazla arttırdığı gibi atopik dermatit olan hastalarımda daha çok bu markaların kullanıldığını gördüm. bonachibo kullanan kısır erkek kedilerde idrar taşları kaçınılmaz olarak şekilleniyor. market mamalarından bahsetmeme gerek yok içindeki katkı maddeleri ve tatlandırıcılar birkaç sene içinde maalesef geri dönüşümsüz multisistemik hastalıklara sebep oluyor. çiğ besleme doğru yapıldığında güzel bir beslenme kaynağı fakat etlerin paraziter ve bakteriyel üreme yönünden laboratuvar ortamında hazırlanmadığı sürece oldukça riski var. ayrıca her hayvanın sindirim sistemi buna uygun çalışmayabiliyor. deri ve sindirim problemleri şekilleniyor. taurin ve diğer vitaminlerin de düzenli olarak doze edilmesi önemli. ayrıca çiğ beslendiği in kuru mama gibi dişleri fiziksel olarak temizleme imkanı yok. düzenli diş fırçalamak bu konuda önemli. türkiye barf yapan bikaç firma var ama açıkçası güvenmiyorum ve veteriner hekim kontorlünde olduğunu düşünmüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2-3 aydır molly kullanıyorum tavsiye edebilirim.

  • Çöp denilen mamalar dahi 15kg'su 190-200 tl den başlıyor. Bunların bazısını çok kez görmüşümdür sokak hayvanları yememiş, çöp olmuş vaziyette.

    Sokak hayvanları için ne alıcaz, napıcaz bilemedim. Mama 3 gün önce bitti ve haşlanmış yumurta veriyorum idareten. Malesef bu ekonomik kriz sokaktaki canları da etkiliyor ve kış da geldi üstelik. Önerisi olan varsa paylaşsın lütfen.

    Molly İzmir'de üretiliyormuş yazdığına göre. Dfc pet in fabrikasında diyor. İnsan koymaz mı üretim yaptığı fabrikanın fotoğrafını? Web sayfası güzel, ama ürün nasıl bilmiyorum. Tabi bu mama sokak hayvanları için pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.