Şimdi Ara

En İyi Kedi Maması ? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ak_al Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.570
Cevap
37
Favori
348.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Dış parazit 2 ayda bir (kendimiz 20-25TL'ye pet shop'tan alıp uyguluyoruz), iç parazit 3 ayda bir (85TL), kuduz ve karma yılda bir (ücreti hatırlamıyorum) yapılıyor. Kuru ve yaş mama 1,5 ayda 1 134TL (80 kuru+54 yaş), 2 haftada 1 5lt kum 12,95TL, kum için çöp poşeti 2 ayda 1 (fiyatı hatırlamıyorum). Oyuncaklar aynı şekilde gırla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocco_reccy -- 27 Ekim 2016; 10:16:47 >
  • bahçemizdeki kediler için n11'den kuru mama almak istiyorum kedilere zarar vermeyecek ama çok da pahalı olmayan kuru mama önerir misiniz? hatta motosiklette de biraz bulunduracağım çünkü gittiğim yerlerde sokak kedileri oluyor onlara vereceğim. friskies markası nasıl ?
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Genelde barınaklar için temizmama.com'daki mamalar bağışlanıyor, belki orayı da incelemek istersiniz. Onun haricinde Whiskas ve Friskies aşağı-yukarı benzer sınıf mamalar diye biliyorum. Ev kedileri için pek sağlıklı değiller ama evsiz hayvanlarımız için her yardım sonsuz değerli.
  • cocco_reccy kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/kuru-mama/la-vital-somonlu-yavru-kuru-kedi-mamasi-1-kg-1-kg-P104443455

    bu ürünü aldım konservelere bayıldılar.kuru mamayı da iştahla yediler.onları mutlu görmek beni de mutlu ediyor.zaten onların yaşam alanlarını gasp ettik her yere bina diktik.hiç olmazsa böyle mutlu edelim
  • royalcanini asla tavsiye etmem çok yağlı ve ilerleyen yıllarda hayvanınıza sorun çıkarabilecek organ yağlanmasına sebebiyet verebilecek bir mama. Bunu bana veterinerim söylemişti. Yine onun tavsiyesiyle Bozita ile tanıştık ve biraz araştırmadan sonra İsveç markası olduğunu üretiminde kesinlikle son derece titiz davrandıklarını ve insan tüketimine uygun derecede etler kullandıklarını öğrendim çünkü Avrupa bu konuda bizden çok daha hassas ve yaptırımlarıda tabbi ki çok ağır. Bu sebeple Bozita'yı ısrarla tavsiye ederim kalitesine göre gayet uygun fiyatları. Kedinize, köpeğinize saçma sapan tuz ve katkı maddesi basılmış mamaları kesinlikle vermeyin...
  • Elif yazgan E kullanıcısına yanıt
    Biz Royal canin veriyoruz, veteriner de tavsiye etti. Dediğiniz kadar ciddi problemler olsa piyasadan çekilmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kurumama.com/yavru-kedi-mamasi Adresinden en uygun fiyatlarla yavru kedi maması satın alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    Biz Royal canin veriyoruz, veteriner de tavsiye etti. Dediğiniz kadar ciddi problemler olsa piyasadan çekilmesi lazım.

    Gerçekten çok iyi niyetli bir yaklaşımmış :) Peki siz kullanmaya devam edin
  • http://www.kurumama.com/proplan-kedi-mamasi kullanıyorum bende tavsiye ederim.
  • Acana ve Orijen derim ancak benim kedim sevmedi nedense. N&D Kuzulu kullanıyorum. Yaş mama olarak da Gimcat iyidir.
  • Ülkemizde alınabilecek en kaliteli mama tartışmasız Orijen. Ardından Acana gelir. Alternatifler de var tabi. Wildfield, N&D, ToW, Now Fresh (Petcurean) gibi markalarda kaliteli mamalardır. Orijen alacaklara Six Fish ile Tundra, Acana alacaklara ise Ranchlands ile Wild Coast çeşitlerini kesinlikle öneririm.

    Uygun fiyatlı alınabilecek kuru mamalar benim bildiğim kadarıyla; Golosi, matisse, cimiao, bozita, dr.clauder's, naturea markalarıdır. Naturea kuru kedi maması ülkemize geldi mi bilmiyorum. Normalde yabancı ülkelerde kuru mamasından tutunda ödül mamalarına kadar herşeyi var. Dr. Clauder's tahılsız olanı var. Fakat sadece yetişkin, yavru seçeneği yok. N&D markasının düşük tahıllı mamaları var. Bunların fiyatı tahılsızlara göre uygun. Yanlış hatırlamıyorsam 1,5 kg 50-55 tl arasında değişmekte. Şimdi diyeceksiniz tahıllı bir mamayı niye öneriyorsun. Aslında önermiyorum fakat ucuz mamaların hepsinde tahıl, mısır, un gibi şeyler var. Ek olarak içerikleride kötü. En azından N&D'nin düşük tahıllı mamasında GDO'suz, kaliteli ve az oranda tahıl (yulaf, buğday) var. Bunun dışında içeriği kalitelidir.

    Yaş yani konserve mama olarak Schesir öneririm. En kaliteli yaş mama budur. Kuru mama seçiminde öncelikli seçiminiz balıklı ya da kuzulu olmasını öneririm. Tabi bu seçim kedinizin ya da köpeğinizin damak zevkine ya da bir reaksiyon göstermesine engel olmamalıdır. Bazı mama türleri (tavuklu) bazı köpek veya kedilerde reaksiyon gösterebilmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.Hoppala -- 6 Ocak 2017; 20:59:31 >




  • (Bence) En iyi mama kedinizde sindirim problemleri olusturmayan mamadir.



    Market mamasi deniyor ancak Arkadasimin whiskas kuru mama ile beslenen 10 yasinda kedisi var, aslan gibi saglikli.



    Diger yönden kedilerin dogal yasamlarinda %52 protein, %46 yag ve %2 karbonhidrat ile beslendikleri bir arastirma sonucu ortaya cikmis. Ancak piyasadaki en ust segment premium class bi kac marka disinda hic bir mama bu orani sunmuyor ve mamalarin buyuk bir cogunlugu tahil icerigi nedeniyle karbonhidrat iceriyor.
  • Proplan kullanıyoruz bizde kedimize yaklaşık 6 7 marka kuru mama denedik hills,acana,nd de dahil beğenmiyor günlük miktarın altında ve ara ara sindirilmemiş mama kusması ve ishal yaşadık. Proplanda şuana kadar hiç sıkıntı çekmedik ne tuvaletinde ne iştahında. Yaş mama olarak ise chefs choice nin ürünleri kullanıyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koreaatom -- 6 Ocak 2017; 19:40:54 >
  • İcerisinde tahıl orani dusuk mamalari tercih edin orijen,acana,nd gibi kediler zorunlu etobur canlilardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öneriniz için teşekkürlerhttp://www.kurumama.com/ adresinden satın aldım sorun yaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seodanismanligi -- 14 Şubat 2017; 6:15:28 >
  • ben kedime geldiginde orijen verdim fakat sevmedi gelmeden once royal canin ile beslenmis. daha sonra acana wild prairie aldim ve hosuna gitti. 6.8 kg aldim. mamasi bitmeden 1 2 ay sevmeden yemege basladi ve tabaginda birakiyordu mamasini. ki oburdur benim kizim doymak bilmez acana pacifia aldim onu da yemiyor. bana onerebileceginiz bir mama var mi? icerigi kotu olmasin diye arastiriyorum sabahtan beri ama emin olamadim. tecrubeli arkadaslarin onerisine ihtiyacim var. bir de bu alacagim yeni mamayi 1 2 ay kullandam tekrar acanaya donsem yer mi. acananin kalitelisine suphe yok iyi beslenmesini istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megadeth88 kullanıcısına yanıt
    Hill's Nature's Best var. Bir de ona bakın isterseniz. Ben Zooplus'tan alıyorum, başka yerde var mı araştırmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: megadeth88
    ben kedime geldiginde orijen verdim fakat sevmedi gelmeden once royal canin ile beslenmis. daha sonra acana wild prairie aldim ve hosuna gitti. 6.8 kg aldim. mamasi bitmeden 1 2 ay sevmeden yemege basladi ve tabaginda birakiyordu mamasini. ki oburdur benim kizim doymak bilmez acana pacifia aldim onu da yemiyor. bana onerebileceginiz bir mama var mi? icerigi kotu olmasin diye arastiriyorum sabahtan beri ama emin olamadim. tecrubeli arkadaslarin onerisine ihtiyacim var. bir de bu alacagim yeni mamayi 1 2 ay kullandam tekrar acanaya donsem yer mi. acananin kalitelisine suphe yok iyi beslenmesini istiyorum.


    Orijen en iyisidir. Acana bir tık altıdır. Acana eskiden bende almıştım malesef bir tane bile yememişti. Bu yüzden acana alamıyorum. Zaten yiyecek diye bir kural da yok. Bu yüzden firmadan ücretsiz tester istemekte fayda var. N&D, Wildfield, Petcurean, Taste of the Wild gibi markaları deneyebilirsiniz. Kaliteli mamalardır. Şuan kızım tow (taste of the wild) yiyor. Hills ve benzeri iyi sanılan markaların içerikleri kötü, önermem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.Hoppala -- 17 Şubat 2017; 16:4:28 >




  • ben de taste of wild sipariş ettim. sizin üstteki yorumunuza istinaden mamalara baktim ve bu marka icerik olarak ve fiyat olarak da uygun geldi. teşekkür ederim. keşke orijen yese. yavruyken ilk geldigi zaman tester istemistim orijenin ancak sevmedi. acana denedim onu çok güzel yedi. ancak kızgınlık döneminden midir yoksa sürekli aynı kuru mamadan sıkıldığından mıdır yemiyor artık. 6.8 kg lik pacifia elimde kaldı. tow 2kg siparis ettim bitmeye yakin acanaya döncem. insallah tekrar yer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocco_reccy kullanıcısına yanıt
    hill's e de baktım ama yurtdışındaki akrabama danıştım pek iyi olmadıgıni söyleyince vazgeçtim.

    yine de yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.