Şimdi Ara

En iyi kasa markası hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
7.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS;)
  • CoolerMaster' ın da 10 numara ürünleri var. Ama Thermaltake
  • thermaltake
    aspıre-aplus
    nzxt
  • Bence Lian Li
  • Lian Li
    Cooler master
    Thermaltake
  • tabiki de coolermaster.thermaltake de iyi fakat coolermaster daha bi ihtişamlı duruyo sanki
  • bu konu çok tartışılır thermaltake
  • marka degılde model sorsan daha ıyı olurmus bence
    mesela bende lian li nın ıscılıgını begenıyorum gercekten kalıtelı
  • Lianlinin işçiliğini , kalitesini , acaip ince detaylarını . (sıvı soğutma - sessizlik ve soğutma için ayrı ayrı modeller üretmiş resmen)
    coolermaster ve thermaltake in renkli tasarımlarını ve fiyatlarını
    beğeniyorum .
  • Lian Li görmemiş veya kullanmamış olup da ucuz kalite arayanlar thermaltake kullanır. Lian Li'den biraz daha düşük ama yine de iyi kalite ve biraz daha ucuz istiyorsan cooler master.

Ama hiçbiri Lian Li'nin eline su dökemez. Silverstone belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuz ruhu

En iyi kasa markası pek yerinde bir soru olmamış. Yaygın her markanın orta ve üst seviye kasaları mevcut. Normalde ciddi anlamda kasa üretmeyen ama özel ürünler çıkaran markalar da mevcut.

Lian Li, Zalman, Silverstone, Antec, Coolermaster, Thermaltake, Enermax, Chieftec, Gigabyte, NZXT, Tagan hepsinin üst seviye kasaları mevcut. Gönlümden geçeni soruyorsan Lian Li

bencede doğrusu budur kaliteli malzeme işçilik olarak silverstone ve lian li ön sırada geliyorlar
  • lian li'nin kasasını kullanıyorum. yan tarafındaki 25cm'lik fan bazen titreşim yapıyor ama kasa işciliği harika.
  • böyle sorumu sorulur yahu,resmen polemik yaratmak için sorulmuş
  • quote:

En iyi kasa markası hangisi ?
    En iyi anakart hangisi ?
    En iyi ekran kartı hangisi ?
    En iyi ram hangisi ?
    .
    .
    .
    .
    .?

Bu tür sorular çok saçma ama fiyatına göre en iyi anakart hangisi ( F/P ) daha mantıklı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 9 Temmuz 2008; 0:46:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeNoM

cooler master
    thermaltake
    lian-li

1+
  • aopen
  • zevk meselesi tabi ama lian li nin nesi hoş ??? işçilik eyvallahta bi kasaya okadar para verdikten sonra hani ihtişam heybet tarz ? öyle server gibi kalite aopen çakması gibi kendi halinde duruyo hepsi ?? neyse polimik yaratmayalım sevenlerin vardır bi bildiği ama dışı doğan olduktan sonra işçiliği mercedes olmuş beni bozar :)
  • Thermaltake
    CoolerMaster
    Lian-Li
  • XILENCE Nasıl kasadır ?

http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-08acr.b-xilence-opera-400w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=49050 Reklam vermek zorunda kaldım ama fikrinizi almak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.