Şimdi Ara

En İyi Kalitede Müzik Dinlemek Uygulamalı..(Winamp+Wasapi+Ffsox)) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
4
Favori
16.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Output çıkış(iki wasapi plugin var biri direk ex mode wasapi) ben adisoft biraz daha doğal ses verdiği için onu tercih ediyorum)
    http://adionsoft.net/winampwasapi/

bu wasapi plugin biraz daha doğal ses verdiği için bu plugine geçtim, kullananlara duyurulur test edin hangisini beğenirseniz onu kullanın..
  • Dostum bu ayarlar tam anlamıyla harikaymış bu kadar beklemiyordum inanılmaz farketti emeğine sağlık
  • Yalnız bazı şarkılarda 290000 hz civarına çıkıyor ve izin verilen 96000 hz değerini aştı diye uyarı yapıyor cızırtı oluşuyor. Bunu nasıl giderebilirm ses kartım onboard olduğu için yetersiz mi kalıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevkin

Yalnız bazı şarkılarda 290000 hz civarına çıkıyor ve izin verilen 96000 hz değerini aştı diye uyarı yapıyor cızırtı oluşuyor. Bunu nasıl giderebilirm ses kartım onboard olduğu için yetersiz mi kalıyor?

wasapiden hangi hz bağlandığına bak inffsoxdan eşitle.....outputtaki hz. inputu eşitle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ekim 2013; 1:08:02 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Oldu çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

müziklerin dışında, 5+1 surround film sesleri hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi tavsiyelerini ? hangi program, hangi film formatı ? hangi ses ayarları vs ?

var bu işlere senelerimi harcadım..
    madvr hesaplama
    lav codec(10bit çözüm yapar)
    filmde ses kalitesi arıyosan reclock+lav audio
    bide mpc
    hepsini bi araştır süper kalite edersin wmp ye ve evr hesaplamaya gore...
    acemiler zorlanır tabi ilk once bi araştır...

Herşeyi yaptım, seste değişim oldu fakat Winamp'ta kod çözücü halâ Nullsoft olarak görünüyor ben biyeri yapamadım sanırım.

Ayrıca bu Lav audio'daki codecleri nereye atmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

müziklerin dışında, 5+1 surround film sesleri hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi tavsiyelerini ? hangi program, hangi film formatı ? hangi ses ayarları vs ?

var bu işlere senelerimi harcadım..
    madvr hesaplama
    lav codec(10bit çözüm yapar)
    filmde ses kalitesi arıyosan reclock+lav audio
    bide mpc
    hepsini bi araştır süper kalite edersin wmp ye ve evr hesaplamaya gore...
    acemiler zorlanır tabi ilk once bi araştır...

Herşeyi yaptım, seste değişim oldu fakat Winamp'ta kod çözücü halâ Nullsoft olarak görünüyor ben biyeri yapamadım sanırım.

Ayrıca bu Lav audio'daki codecleri nereye atmalıyım?

En İyi Kalitede Müzik Dinlemek Uygulamalı..(Winamp+Wasapi+Ffsox))

mp3 v.s ekledinmi?

Onları yazınca çalmıyor şarkılar nedense, yazdıklarımı siliyorum ozaman hepsi çalıyor. **** dahil sonrası yok bende.
    Buarada winamp'ın ille pro mu olması gerek, olmazsa olmuyor mu? Benimki normal ücretsiz olandan onun için sordum.
  • quote:

Onları yazınca çalmıyor şarkılar nedense, yazdıklarımı siliyorum ozaman hepsi çalıyor. **** dahil sonrası yok bende.
    Buarada winamp'ın ille pro mu olması gerek, olmazsa olmuyor mu? Benimki normal ücretsiz olandan onun için sordum.

http://ffmpeg.zeranoe.com/builds/win32/shared/
    kütüphaneyi güncellememişsin ondan...
    http://ffmpeg.zeranoe.com/builds/win32/shared/

Extract (e.g. using 7-Zip) the "avutil-52.dll", "avcodec-55.dll", and "avformat-55.dll" DLLs and copy them to Winamp's "Plugins\in_ffsox" sub-folder (e.g. "C:\Program Files\Winamp\Plugins\in_ffsox").
    ordaki 3 dosyayı denilen yere at kopyala..

Teşekkürler oldu şimdi. Fakat bu Maiko'yu bu şekilde yapmadan ses çıkmıyor, 1salise ses çalıp duruyor neden öyle?

http://u1311.hizliresim.com/1h/f/uh9wr.jpg
  • Tamam şimdi tüm tikleri kaldırıp denedim düzelmiş o da. (:
  • quote:

Tamam şimdi tüm tikleri kaldırıp denedim düzelmiş o da. (:

giriş çıkışı resampleyi eşitlersen daha sağlıklı olur maikodan neye hangi khz ye bağlandığını gor inffsoxdan ver...
    Onları hallettim tamamen. Seslerin kbps'si tavanlarda şuanda, netleşti ses güzel oldu teşekkürler.

Birde şu LAVFilters'i nereye kopyalamalıyım bulamadım?
  • quote:

Onları hallettim tamamen. Seslerin kbps'si tavanlarda şuanda, netleşti ses güzel oldu teşekkürler.

Birde şu LAVFilters'i nereye kopyalamalıyım bulamadım?

o mpc için film için yani winampla alakası yok! en iyi kaitede video izlemek yaz çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Kasım 2013; 1:51:05 >
    Oke orasını biliyorum mpc için olduğunuda mpc'nin neresine atıcaz onu çözemedim.
  • quote:

Oke orasını biliyorum mpc için olduğunuda mpc'nin neresine atıcaz onu çözemedim.

http://forum.donanimhaber.com/m_74364316/tm.htm
    atılmıycak kurulcak....
    Hocam herşey iyi-güzelde adinSoft'ta 5.1 olayı olmuyor streo formatlı seslerde? Düz Maiko'da sıkıntı yok, onu kullanıyorum. Çok fark var mı adinSoft' ile arasında? Z5500 + X Fi Titanium kullanıyorum.
  • quote:

Hocam herşey iyi-güzelde adinSoft'ta 5.1 olayı olmuyor streo formatlı seslerde? Düz Maiko'da sıkıntı yok, onu kullanıyorum. Çok fark var mı adinSoft' ile arasında? Z5500 + X Fi Titanium kullanıyorum.

ben zaten maikoya dondum maikonun ex modesini açılıyosa aynı hesap zaten exulusive adisoft biraz sorunlu kaldırdım...
    Ama bu dediklerini yapınca fark oluyor, yani şarkının gerçek gücü çıkıyor ortaya sanki, dokunulmamışlığı gibi.

Fakat şöyle bişey de var ozamanda sanki şarkı çok çok azcık bozuluyor gibi geldi bana, sonuçta hiç müdahelesiz ya ondan mı nedir.

Sonuç olarak aşırı hassas kulağı olan varsa hissedecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz kmp player ı hiç denemediniz sanırım :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.