Şimdi Ara

EN İYİ İNGİLİZCE DİL KURSU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
13
Favori
183.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Antalyada British Culture Kepez Çallı şubesini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Paranıza ve zamanınıza yazık. Para belki o kadar da önemli değil ama zamanına kesinlikli yazık olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir ve Bursa'daki arkadaşlar için diy bileceğim tek yer Akademik Batı Dilleri.tömer gibi 1984 yılında kurulmuş Türkiye'nin en eski dil eğitimi veren bir kurum . İzmir'de belirli bir yaşın üstünde olanlar tarafından bilinen tek dil okulu diyebilirim. İzmir'deki arkadaşlarıma danışıp bursa da da açıldığını öğrendiğim (ki diğerleri gibi frenchaising değil kendi şubeleriymiş) ve iyi ki de gitmişim dediğim , ilerideki hayatıma maaş katkısı ve sağlam bir İngilizce ile katkı sağlayan ciddi ve bu işi bilen sağlam bir kurum. Aldıklarından daha fazlasını hatta çok fazlasını veriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmm..
    Yeni uye, sirf tavisye yazmak icin kayit olmus sanki, herkes kendi yerini yazip kaciyor.
    Ben hepsi icin yorum yapiyim, daha once yapmistim ama o post'i bulamadim nedense, farkli site miydi acaba :S.

    (Turkce benim'de ikinci dilim kusura bakmayin yanlis yazi varsa, ama argoca ve durustce yazdim).

    Istanbul & Izmir arasi liste... Tavsiyeler, yorumlar, bildigim kurslar, calistigim, ve calisani tanidigim... Her tecrube.

    -Marka olarak nasil (pazarlama olarak / website vs.)
    -Fiyatlar ne durumda (We have a saying in English 'You get what you pay for.')
    -Sinif / Ozel ders
    -Native Speaker (Ana dili ingilizce olan egitmenler) / Yabanci (Turk olmayan egitmenler)
    -Konum Olarak

    2017 Ingilizce Kurs
    (2018 de bakalim ne olacak) :)


    • Tomer Ingilizce Kursu - Sinavsal, konum iyi, websiteleri berbat, turk egitmenler, fiyatlar pahali (pazarlik varmis), memnuniyet var. Pazarlama olayi yok.

    • Wall Street English - Konum cok iyi, her sehirde var, yabanci ve native speaker egitmenler, kurumsal, sinif ortami, fiyatlar uygun, memnuniyet cok iyi degil, buyuk siniflar olanlar genelde cok sikayet, ozel ders cok pahali ve uygun saat yok. Websiteleri cok iyi ve kurumsal, pazarlama olarak hic cimri degiller, landing page filan da var, SSL bile var ama cok STOCK image kullanilmis. Yorumlar hem iyi hem kotu arasi bir cok var en azindan. Metro ile git.

    • English Life - izmir cok iyi konum, istanbul daki gaziosmanpasa cok alakasiz bir yerde. Callan Method, sinif ortami + ozel ders, fiyatlar orta. Yabanci hocalar + native speaker karisim. Websiteleri iyi, pek yorum yok ama iyi kotu filan .., google'da veya baska siteleden, cok'da stock image kullanilmis. Reklam'a para vermiyorlar gordugum kadariyla. Derse gelsende gelmessende ucretlendiriliyorsun. Callan Method dan tek onayli kurs ama. Taksi ile git.

    • Just English - konum berbat, kerane/masaj salonu vs. yaninda, egitmenler yabanci ve native speaker karisimi, sinif ortami + ozel ders, fiyatlar UCUZ, her domain'i almislar, landing page lardaki yazilar kopya + linkler bozuk error 404 her yerde, resimler desen hepsi cakma stock images. Isletim kotu oldugundan dolayi ogretmenler surekli degisir. Yorum pek yok internette ama sikayet de pek yok, positive negative arasi diyelim. Taksi ile git.

    • Boutique English - konum super, plazalarda (levent/metro city + izmir/folkart towers), website 10/10 - landing pages, reklam veriyorlar google'a facebook'a, kurumsal, her seyi calisiyor, SSL bile var, videolari var! videolu yorumlar bile var! yorumlari super google maps den bile cok iyi. bakinca yorumlar hepsi super ve yerlestirme degil. Sadece Native Speaker ogretmenler, sadece ozel ders, fiyatlar orta, haftalik ders programi yapilir (her hafta gun ve saati musteri belirler). Cocuklara ders vermiyorlar. AISEC ile partnerler. FuckUp Nights ile partnerler. Konusma agirlikli Be Direct Method ve Callan Method egitimi veriyorlar. Bire bir ders veya 3 kisilik ozel ders sinif. Park yeri VAR ikisinde. Metro + araba + otobus sadece iyi konumlar olunca.

    • English Time - konum fena degil, her yerde var, websiteleri cok iyi, cok duzenli, pazarlamada kesinikle cimrilik yoktur, her yil reklam veriyorlar HER YERE. Egitmen olarak Turk + Yabanci + Native arasinda 3u var. Fiyatlar uygun BAZEN ama niyese bu sehirden sehir'e degisiyor. Marka olarak biraz kirlenmis anladigim kadar ile internetteki yorumlar biraz negative. Ama orda calisan ogretmenler den pek kotu bir sey gormedim. Konum olarak birtanesi taksim (park yeri yok.. ama yani ulasim rahat).

    • Amerikan Kultur - Konum olarak genelde kotu, iyi yerleri var Istanbul da vs. cok var. Franchise mi, bir kurum mu anlasilmiyor ama pek denetleme yok. Sehir den sehir'e cok farklilik goruyurosun, heralde yarasi farkli bir marka. Yorumlar kotu internette, ama donanimhaber ve kizlar soruyor sitelerde cok iyi gozukuyor. Yerlestirme yoktur umarim. Websiteleri fena degil, klasik stock images filan cok var. Reklam'a para vermiyorlar, pazarlama kotu yani bence. Kurumsal olarak anladigim kadar ile sahipleri genelde iyi iletisimde oluyorlar herkes ile. Gene cok stock images var. Fiyatlar ucuz. Konusma 100% garanti filan olayi var bunlarin, cok pisman olanlar var, cok da memnun kalanlar gordum. Yalandan bir cok 'yok bu odulu almisiz' vs. ama hic bir kaynak yok.

    • Birebir ingilizce - Konumlari cok ama, hepsinde durmuyorlar (plaza cubes?) orda durmuyorlar arayip onlar gidiyor oraya filan, biraz garip sistem yani. profesyonellik pek goren olmadi. Birebir yazmaya ragmen sinif da yapiyorlar. Turk egitmenler ve bir kac filipinli/rus vs. oldugunu duydum. Yabanci + Turk ogretmen yani. Ogretmenleri surekli degisiyor, patron ile kavga edip isten ayrilan tam 4 kisi taniyorubm sahsen, onlarda fazlasini biliyor, isletme berbat yani. Fiyatlar ucuz, Website konusunda fotoraflar hepsi sahte ama gercekmis gibi koymuslar, yazilar da latinca var yani hala WORDPRESS TEMPLATE kullaniyorlar, icerigi degistirmeye bile zamet etmemisler hala web design filan yaziyor ustunde. Reklam konusunda hic yok, para vermeye pek razi degiller heralde. Kendi sistemi kullaniyorlar.

    • NewYork Studio Dil Okullari - websitelerinde VIRUS var, onun ile basliyim lol. Native + yabanci + turk karisim, isletme berbatmis. Fiyatlar uygun. Konum super (4.levent/sanayi mah.) park yeri filan sikinti tabi.

    • Horizon Academy - Konumlar mukemmel (Etiler ve Sariyer - Istanbul sadece). Sinif egitimi veriyorlar sadece. Yabanci hocalar ve Turk hocalar. Camrbidge certification filan yazmislar, yok .. boyle bir kaynak? Website olarak hep stock images kullanilmis. Cocuklar icin de egitim yapiyorlar. Fiyatlar uygun, isletme iyi sanirim hic bir calisan dan sikayet duymadim. Ogretmen kadro biraz ulasim sikinti cekip degismis olabilir. Reklam pek vermiyor, ogretmen den bir sey duymamis olsaydim acikcasi kurs oldugunu bilmezdim. Yorumlari internette ne yazikki biraz yerlestirme ama en azindan kotu yorum yok.



    Biraz daha kurs vardir ama bugunluk bu kadar. :)

    If you're a foreigner looking for a job in Istanbul or Izmir.
    (This list include a list of places foreigners can work between Istanbul & Izmir, unbiased but in Turkish. It'd take me forever to re-write it all, so just use translate. Keep in mind Native Speaker means your FIRST language is English. Not being able to speak Turkish just means you're a foreigner (yabanci). I've personally worked in/worked for/know someone who has worked for/know someone who has attended all of these courses).




  • izmir için Akademik Batı Dilleri Derim Bursa Denizli ve Ankara Şubeleri de var diye biliyorum. Reklama ihtiyac duymayan eğitim konusunda da rakip tanımayan bir kurum. 30 yılı aşkın geçmişi var ben tavsiye üzerine gittim. Çok ta memnun kaldım.
  • Bursa'da orta okul düzeyine british town veya ukla tavsiye edermisiniz. Yada başka bir tavsiyesi olan varmıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da epey bir süre kurs araştırdıktan sonra Ankara Kızılay'da Berlitz'e gitmiştim. Yabancı uyruklu öğretmenlerden dil öğreniyorsunuz. Bütün eğitim öğretim hayatım boyunca öğrendiklerimden fazlasını 2 ayda öğrenmiştim. Ama geldiğim son noktada kelime öğrenmek şart oldu. Zaten bir dili anlamak ve konuşmak için kelime bilgisi olmazsa olmaz. O yüzden kelime ezberlemek için yöntemler aradım. Önce easy10 kullandım. Çok memnundum başlarda. Ama zaman geçtikçe kelimeleri unutuyordum. kalıcılığı yoktu yani. Sonra voscreen, duo vs. bir çok program denedim ama hiç biri bir Blarma kelime ezberleme programı kadar fayda vermedi bana. Süper ötesi memnunum. Sistematik tekrarı ve daha bir çok özelliği sayesinde kelime unutmak diye bir şey yok artık. Bütün dil öğrenmek isteyen arkadaşlara tekrar söylüyorum. Kelime haznenizi genişletin. Gerisi kolay. Herkese iyi çalışmalar.




  • Konu yeni spam üyeler tarafından basılıp, reklam doldurulmuş.
    En iyisi yabancı dil fakültelerinin açtığı dil kurslarına gitmek ya da üniversitede hazırlık okumak.

    Dokuz eylül'ün hazırlığından muafiyet sınavıyla keşke geçmeseymişim diyorum. Bu rezalet kurumları ve reklamlarını gördükçe.
  • Arkadaşlar yorumlara şöyle bir göz gezdirdim.Cunku ben de kursa gitmeden önce epey bir araştırma yapmıştım.Oncelikle amacımızı çok iyi belirlememiz gerekiyor.Genel Ingilizce mi , sinav ingilizcesi için mi dil okulu araştırıyoruz? Benim amacım akademik kariyer yapmak için dil ogrenmekti.Cunku tüm sınavlar icin temelde belli seviyede ingilizce bilgisi gerekiyor.Bir arkadaşım pilotluk sınavları için IELTS sınavına girecekti ve Akademik Batı Dilleri Ankara şubesine gitmişti.O hedefine ulaşınca bana da tavsiye etti.Kaldi ki benim Ingilizce seviyem B1 bile sayılmazdı ilk başladığımda.Kurumda hem YDS kursuna hem de Yavuz Hoca nin çeviri derslerine katıldım sürekli ,kelime bilgimi , grammer bilgimi bir anda ciddi oranda yükselttim Yokdil puanım 76 YDS ye de mutlaka giricem.Su an online olarak derslerimiz devam ediyor.Umarim hiç birimizin emeği boşa çıkmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittiğim kurslarda grammar ve çeviri yapmaktan artık bikmistim. İngilizce Konuşmak istiyordum. Aysun hoca ile görüş dediler. Görüştük ve özel ders öğrencisi olduğumu söyledi. Teşhis tam isabet. Gruplarda yapamiyordum. Kendisinden özel ders almaya başladım. Aşırı memnunum. Fiyat biraz yüksek ama yaşadıklarımdan sonra değer dedim. Hem param hem zamanım boşu boşuna gitti arkadaşlar. Aysun hoca işine kendini adamış ve farklı bir yöntemi var. Ben cok memnunum. Konusturana kadar zorluyor. Hakkını alıyor ama karşılığını da kat ve kat veriyor. Diğer birkaç Türk öğretmenden şikayetler duydum. Ben direk Aysun hoca ile çalışıyorum. İngilizce işini halletmem gerekliydi. aysunugus.com.tr





  • EĞİTİM OTOMASYON PROGRAMI


    ( https://www.teknosinav.com ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ )

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.