Şimdi Ara

En iyi Hukuk Bölümüne Sahip Üniversite? 9 EYLÜL HUKUK NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
3
Favori
29.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baslıktan anlaşılacağı gibi hukuk bölümü daha iyi olan daha tavsiye edilen üniversite hangisi? ankara -- izmir -- istanbul içerisinden 9 eylül bana en yakın gibi geliyor 9 eylül hukuk nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 5 Şubat 2009; 10:01:33 >

• İstanbul Galatasaray Üniversitesi hukuk bölümü en iyisi bence
  • peki sorumu değiştiriyorum 9 eylül hukuk nasıl?
  • hukuh fakültesi özel olmadığı sürece iyi ... neden özeller iyi değil diye sorarsan bizzat teyzem avukat staja bile almıyormuş özelden gelenleri hiçbirşey bilmiyorlar diyor ...
  • özel düsünmüyorum zaten izmir benim için en uygun kent ordada hukuk fakültesi 9 eylülde var 9 eylül hakkında bilgim yok
  • yorum yapıcak yokmu hiç?
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankara Üniversitesi Hukuk ve Galatasaray Üniversitesi Hukuk fakültesi iyi 9 eylül hukuk fakültesininde puanı yüksek izmir içinde en iyisi orası sanırım

http://osyspuanlari.osym.gov.tr/tablo4.aspx
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

Ankara Üniversitesi Hukuk ve Galatasaray Üniversitesi Hukuk fakültesi iyi 9 eylül hukuk fakültesininde puanı yüksek izmir içinde en iyisi orası sanırım

link için saol 9 eylülü ankaraya göre yorumlucak olursak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeparturE_

quote:

Ankara Üniversitesi Hukuk ve Galatasaray Üniversitesi Hukuk fakültesi iyi 9 eylül hukuk fakültesininde puanı yüksek izmir içinde en iyisi orası sanırım

link için saol 9 eylülü ankaraya göre yorumlucak olursak?

Ankara ve Galatasaray en iyilerdir

• Dostum birde çok çok iyi yapmıyorsan Galatasaray ın hevesine kapılma derim verdiğim tablodada göreceğin gibi en az kontenjana sahip okul Ankara 410 kişi alırken Galatasaray topu topu 25 kişi alıyor bunun sebebide galatasaray eğitim kurumlarının protokol ile iç sınavla birbirine bağlanması yani kontenjan ın 25 kişisini ÖSS den alır geri kalan öğrencileri fransız kolejlerinden ve galatasaray lisesinden iç sınavla gelen öğrencilerden alır.

O yüzden çok ümitlenme derim zira eğitim dili fransızca 2 sene hazırlık var bunları düşünerekten hedef koy.
  • quote:

Dostum birde çok çok iyi yapmıyorsan Galatasaray ın hevesine kapılma derim verdiğim tablodada göreceğin gibi en az kontenjana sahip okul Ankara 410 kişi alırken Galatasaray topu topu 25 kişi alıyor bunun sebebide galatasaray eğitim kurumlarının protokol ile iç sınavla birbirine bağlanması yani kontenjan ın 25 kişisini ÖSS den alır geri kalan öğrencileri fransız kolejlerinden ve galatasaray lisesinden iç sınavla gelen öğrencilerden alır.

O yüzden çok ümitlenme derim zira eğitim dili fransızca 2 sene hazırlık var bunları düşünerekten hedef koy.

dostum zaten hedefim o kadar büyük değil
  • benimde hedefim deu hukuk o olmazsa yaşar busluları deniyicem bi ark demiş özeller kötü diye ne ilgisi war acaba çoğu hocası yaşarın deu ile ortak bazıları da deu dan emekli olup geçmiş yaşara senin teyzen işe almıyor diye kimse bişey bilmiyor mu şimdi.
  • deu?

tüm hukukçuları fan cluba bekliyoruz http://forum.donanimhaber.com/m_29390223/tm.htm gerekli sayıya ulaşmamız lazım.
  • ankara hukuk çok iyi diye duydum
    sayısalcıyım, inşaat mühendisliğini seçtim,
    ama eşit ağırlıkçı olsaydım kesinlikle ankara hukuk isterdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

ankara hukuk çok iyi diye duydum
    sayısalcıyım, inşaat mühendisliğini seçtim,
    ama eşit ağırlıkçı olsaydım kesinlikle ankara hukuk isterdim

kadrosu dağılalı çok oldu. şimdi sıradan bir fakülte.
  • Hukuk Ankara'da okunması avantaj sağlayacak bir bölümdür veya fakültedir,hangisini isterseniz o olsun.Bu dediğimi çok da yabana atmayın.İlk başta mantıksız gelebilir;fakat çoğu devlet dairesi Ankara'da,bu muhakkak okul sonrası avantaj sağlayacaktır.Ankara Hukuk ve SBF için eski Ankara Hukuk değil,eski Mülkiye değil diyenlerin sayısı hiç de az değildir;fakat çok itibar etmemek lazım.Ankara'nın eğitimi bugün de hiçbir yerde yok gibidir,sizi okuldayken yeterince zorlarlar,okul bitince rahat edersiniz.Elbette her şey öğrenciye bağlı;fakat Hukukta okul da muhakkak etki ediyordur.

Ankara Hukuk iyidir,okulu kazanınca anlarsınız zaten.Ankara Hukuk'ta okumuyorum;fakat Ankara Hukuk'ta çok tanıdığım var.Burası hakkında bilgi almak için burada okuyan birilerinden bilgi almanızı tavsiye ederim.Bunlar geleneği olan okullar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelcik -- 6 Şubat 2009; 3:04:55 >
  • Ankara Hukuk en iyisidir.

Araştırabilirsiniz ülkemizdeki savcılar,yargıçlar Ankara Hukuk'tan çıkar genelde.

Önerebileceğim 3 hukuk fakultesi Gazi -Ankara-İstanbul 'dur.

Galatasaray derdim ama 370 puan yapıp girebilecekmisin?

Ankara Hukuk Fakultesi mezunlarına bakınca ne kadar iyi olduğu anlaşılıyor zaten.

Ahmet Necdet Sezer
    Doğu Perinçek
    Uğur Mumcu
    Bülent Arınç
    Tülay Tuğcu
    Adnan Menderes
    Muammer Güler
    Dengir Mir Mehmet Fırat
    Deniz Baykal
    vs ...

Ankara Hukuk fakultesini kazandığın zaman kendini zorlarsan dereceyle bitirir isen ünlü biri olmaman için hiçbir neden yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 6 Şubat 2009; 5:04:47 >
  • Galatasaray özel üniversite değil ki;ama bildiğim kadarıyla çok az öğrenci alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalton

Galatasaray özel üniversite değil ki;ama bildiğim kadarıyla çok az öğrenci alıyor.

Hocam Galatasarayla Koç Üniversitesini karıştırmışım.

Puanları çok yakın birbirine ondan karıştırdım.

Editleyim .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.