Bildirim
En İyi Host/ Domain

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Domaini godaddy.com dan alabilirsin. Almadan önce googleda arat promo kodu bul indirimli alirsin.
Host olarak 500mb alan, 5gb trafik yeterli olur. Host firmasi aklimda yok ama bu ozelliklere 15 liradan fazla verme. -
valla ben en uygununu bilmem ama natro'dan alıyorum
gayet iyi ve hiç sıkıntı yaşamadım 3 yıldır orayı kullanıyorum
hem alan adı hem de hosting -
Vargonen
www.vargonen.com.tr
Radore
www.rh.com.tr
Sadecehosting
www.sadecehosting.com.tr
turkticaret.net
natro.com.tr
Türkiyede kendi ürünleri ile hizmet verenler bunlar. Bi kaç tane daha var tabi. En iyileri bunlar. Gerisini boşver gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 4 Mayıs 2011; 14:04:56 >
-
saat şuanda sabahın 3 ü türk ticaret net ve yabancı siteler ,daha bir çok siteyi telefonla aradım . sadece bu firma cevap verdi, diğerleri uykuda! serdar bey diye genç bi adam. hostcini ve başka bi firma birleşmiş netdirekt.com.tr yi kurmuş . 9 yıllık alan adı alabiliyorsun 19TL/YIL OLARAK tek seferde. 5 kuruş para vermeden istediğin linke alan adını yönlendiriyorlar. FACEBOOK LİNKİN DAHİL! BEN YUH DEMİYİM ÖH DEMİYİM DAHA NE DİYİM! yönlendirmeyi yapacak com.tr uzantılı bir firma bulursanız bana da yollayın. yönlendirme şuan mail yada sabahın 3 ü de olsa telefonla yapılabiliyormuş ,ama panele bunu ekleyeceklermiş helal olsun!
https://www.sadecehosting.com/about-us.html bu firma da 3.15 itibariyle desteğe cevap verdi :D ve bu firmada da ücretsiz yönendirme varmış. panelden kendimiz yapabiliyormuşuz. tercihimi , 2si de iyi ama daha uyanık zinde buldugum ve panelden yönlendirmeyi kendimin yapabileceğini söyleyen 2.sinden kullanacağım
-
sadecehosting de nufus kagıdınızın fotoğrafını cekip yollarsanız isimsoyadınız.com.tr yi de satın alabiliyorsunuz. şirket vs sahibi olmak gerekmiyor. tek yapmanız gereken satın aldıktan sonra cevap olarak arkalı önlü nüfus kağıdı fotoğrafını mail atmak ,paintte yan yana birleştirebilirsiniz. -
arkadaşlar 15 dk da olmuş fakat. doğrudan yönlendirmeyi seçmeniz gerekiyor. ben hem facebook umu açsın hemde üstte volkantekcan.com yazsın istiyodum ama facebook amcanın firewall ı mı diyim ne diyim ona YOEEEKKK YAAA DAAAAAA BAŞKA DEDİ :D olmadı yani doğrudan yönlendirmeyi seçin secenekte.www.volkantekcan.com bakabilirsiniz. -
DÜNYANIN EN İYİ HOSTİNG FİRMALARI LİSTESİ
Dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaları, müşterilerine sundukları birbirinden dolu dolu plan paketlerdeki içerik zenginliği, kaliteli hizmet politikaları, sunuculardaki performans ve destek arasındaki denge, mümkün olan en uygun paket fiyatları, %100 müşterileri memnuniyet ile para iade garantisi de dahil olmak üzere, sunumları dikkate alınmıştır. En kaliteli hosting firmaları, web barındırma sunucu hizmeti sunan dünyadaki binlerce web hosting firmaları arasından büyük bir titizlik ile biraraya getirilmiştir KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfasın da Dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaların listesini bulacaksınız.
WEB HOSTİNG NEDİR?
Web hosting nedir, web hosting ne demek? Web hosting barındırma hizmeti olmadan internet sitesi kurulur ve yayınlanabilir mi? Web hosting cümlesinin anlamı nedir? Web hosting şirketlerin var olma nedenleri nelerdir, Öğren. Domain nedir, Domain site kurma ile ne ilgisi var? KAYNAK: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Web Hosting Nadir?" başlıklı sayfasında hosting firmaların işleyişi hakkında harika bir makale var. İncelemenizi tavsiye ederim.
HER KATEGORİDE SİTE AÇMA ÜCRETSİZ EĞİTİM REHBERİ
İnternet Sitesi Yapmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı, Artık Herkes Web Sitesi Yapabilecek
Başarılı ve profesyonel bir web sitesi yapmak istiyorsunuz, ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz ve site kurma konusunda sıfır bilgiye sahip iseniz… Google birinci sayfasına, yani ilk 10 site arasına yükselen bir web siteniz olmasını istiyorsunuz. Fakat bu nasıl olacak diyorsanız, bu web sitesi kurma ücretsiz eğitim rehberi ile aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Bu internet sitesi yapma ücretsiz eğitim kılavuzu ile hiçbir tasarım kodlama ve teknik bilgiye sahip olmanız gerekmez. Arzu ettiğiniz her kategoride internet sitesi açmak çok basite indirgendi. Bu site açma eğitim rehberi, sıradan bilgisayar kullanıcılarına tasarlandığı için artık herkes başarılı ve profesyonel site kurabilecek. Başarılı ve profesyonel bir internet sitesi kurmanız için 300 dakikalık uygulamalı video eğitimleri ile A’dan Z’ye hayal edebileceğiniz her kategoride web sitesi kurabilecek ve yayınlayabileceksiniz.
KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Ücretsiz Site Yapma rehberi" sayfasıdır. Arkadaşlar! Telaş yok ve panik yok! Yapmanız gereken tek şey bu eğitim rehberine harfiyen uymak ve sabır, sabır ve sabırlı olmak! Çünkü bu rehber sadece ilk defa site kurmak isteyenler için tasarlanmıştır.
-
domain + hosting ilk yıl aylık sadece 1 dolar. şu adreste:
godaddy - 1 dolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahamelih -- 6 Haziran 2015; 18:05:14 > -
Yurt dışı lokasyon ararsanız şu adresteki : en iyi hosting firmalara bakamanızı tavsiye ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgxg2 -- 17 Mart 2015; 20:28:26 > -
en iyi web hosting firmalarıyla ilgili çok iyi bir inceleme şu adreste mevcut:
en iyi hosting firmaları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahamelih -- 2 Ağustos 2014; 18:13:52 > -
https://www.domainilehosting.com/ bu firma gayet güvenilir her bütçeye uygun paketlerde mevcut hemde günün her anı destek veriyorlar -
Bende bu konuda çok uğraştım ancak çözümü yorumlarda değil gerçekten hostun özelliklerini her yönü ile inceleyen yazılarda buldum. Yorumlara bakarsan herkes neredeyse tüm hosting firmalarını beğeniyor :) Bence burda önemli olan sana yarayan hostingi bulmak, yani xxxx hosting sana 20 domain ekleme şansı veriyor diyelim fiyatıda $xx ama senin zaten 1 tane siten var niye $xx ödeyesin ki? $x ödeyerek işini çözersin. Ben uzun aramalarım sonunda En İyi Hosting hizmetlerinin birarada olduğu siteye rastladım. Zaten çok fazla site üzerinde durmamışlar bende godaddy'i beğendim de aldım. Burda anlatılmış: http://eniyiyabancihosting.com/inceleme/godaddy-hosting-nasil-godaddy-hakkinda-hersey/
Mesela benim burda tercih sebebim DDOS koruması oldu siteme çok saldırı geldiği için. Zaten böle bir sorunun yoksa neden bunu seçesin ki git hostgator al derim...
-
ben sadecehosting.com dan domain ve host aldım başım yanıd.sizde yakmayın sakın.çok pişman olursunuz.iyi araştırın.kötü diyolarsa kötüdür haberiniz olsun.3 -5 ay hiç sıkıntı yoktu sonradan hergün sitem kapalı.arıyorum cevap bile vermiyolar.sakın sakın sakın pişman olursunuz.benim canım yandı sizinde yanmasın.şuan arıyorum başka şirketleri araştırıyorum.sadecehosting pişmanlıktır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X