Şimdi Ara

Domain ve Host tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sen bilgisayar mühendisliği kazandım bu sene hazırlık okuyacağım kendi kişisel sitemi yapıcam domain pek önemli değil ama güzel bir host tavsiyesi alırsam sevinirim aylık 5k hit olur tahminen eğer aşarsa seneye daha iyi bir hosta taşırım acemi işi ucuz ne tavsiye edersiniz

• Merhaba,
    önclelikle bölümün hayırlı olsun.
    Webhosting te önemli olan hangi dilde ne tür site yapacağın.
    Benim sana önerim PHP , linux tabanlı bir hosting ile başla. gelecek yıl yükseltirsin.

Fiyattan çok, 3 e 5 e bakmadan uzun soluklu firmlara tercih etmek lazım bence.

Detaylı bilgi ve Bizim serverlardan fiyat teklifi istersen bana pm gönderebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

arkadaşlar bu sen bilgisayar mühendisliği kazandım bu sene hazırlık okuyacağım kendi kişisel sitemi yapıcam domain pek önemli değil ama güzel bir host tavsiyesi alırsam sevinirim aylık 5k hit olur tahminen eğer aşarsa seneye daha iyi bir hosta taşırım acemi işi ucuz ne tavsiye edersiniz

Merhabalar;

Tarafınıza hizmet sunmaktan memnuniyet duyarız,

Başlangıç olarak ekonomik paketler ile başlayabilirsiniz. Günlük 5k hit için başlangıç paketleri ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır diye düşünmekteyiz. Yıllık 14.90 TL'den başlayan fiyatlarla Linux ve Windows tabanlı hosting hizmeti sunmaktayız. Web sitemiz üzerinden detaylara gözatabilir ve online olarak siparişinizi verebilir, havale veya kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Soru ve sorunlarınız için iletişime geçebilirsiniz,

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Sağolun bilgisayara geçince inceleyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

Sağolun bilgisayara geçince inceleyeceğim

Butur.net incele hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen yardım konu açtım ama yardım eden olmadı. 1 sene önce aldığım domainin süresi bitti. Şimdi yeni domain aldım ama bu yeni domaini host panelinden nasıl gireceğim çözemedim. Şöyle ki süresi biten domainin hostunda bir sürü veri veritabanı yazılım wordpress vs vardı. Şimdi onlar gitmedi sanırım değil mi? Hostta duruyor halen. Şöyle bir hata veriyor. Alan adınız sunucularımızı işaret etmiyor diyor.
  • Alan Adını eskisinden farklı mı aldın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna1248 -- 4 Eylül 2015; 0:24:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam asagidaki linki inceleyebilirsin.kafana yatarsa alırsın. 3 senelik sınırsız hosting ve 1 yıllık alan adı 36 dolar. Daha birçok seçeneği inceleyebilirsin.

http://m2host.com/clients/aff.php?aff=893
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.