Şimdi Ara

en iyi görüntü ayarları?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim imzamda war sizce en iyi görüntü ayarları nasıl olmalı?
    ideali bu sistem için nedir sisce

Anakart: Gigabyte z97x Gaming 5 İşlemci: i5 4690k 3.5 Ghz(Turbo 3.9) Ekran kartı: Asus R9 380 STRIX GAMING OC 4GB Ram: 8 GB Tek Modül 1600 Mhz Kasa: Zalman z3 Plus SSD:Corsair 240GB LS serisi 560MB / 535MB Monitör: Benq 2455hm 24"
  • Blackbar ve Strectch çözünürlükleri seçiniz.

Orijinalden alıntı: habip72

Blackbar ve Strectch çözünürlükleri seçiniz.

? o ne ki
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım toplamışsın miss gibi sistem. full ayarlarda oyna gözlerin bozulmasın tadını çıkar
    Anakart: Gigabyte z97x Gaming 5 İşlemci: i5 4690k 3.5 Ghz(Turbo 3.9) Ekran kartı: Asus R9 380 STRIX GAMING OC 4GB Ram: 8 GB Tek Modül 1600 Mhz Kasa: Zalman z3 Plus SSD:Corsair 240GB LS serisi 560MB / 535MB Monitör: Benq 2455hm 24"
  • En iyi mouse mousepad kulaklık klaye çözünürlük sens dpi falan filan bunların hiç biri yok tamamen kişisel tercih ben 1024x768 black barlarla oynuyorum. Düşük çözünürlükte herşey daha büyük gözüktüğü için vurması bana daha kolay geliyor deneyip kendine uygun olanı seçmen gerek.
  • açıkcası takıldıgım nokta şu,profosyonel oyuncuların bazıları duydugum kadarıyla en iyi bilgisayarlarda dahi düşük görüntu ayarlarında oyunuyorlar,fps yi maxa çekmek için. ben acıkcası 155 üzeri fpsyi farkedemiyorum,500 fps dede aynı geliyor 150 fps dede.o yüzden sormustum ilginiz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 2 Kasım 2015; 15:29:28 >

Orijinalden alıntı: radef

açıkcası takıldıgım nokta şu,profosyonel oyuncuların bazıları duydugum kadarıyla en iyi bilgisayarlarda dahi düşük görüntu ayarlarında oyunuyorlar,fps yi maxa çekmek için. ben acıkcası 155 üzeri fpsyi farkedemiyorum,500 fps dede aynı geliyor 150 fps dede.o yüzden sormustum ilginiz için teşekkür ederim.

Aslına fpsden çok rakipleri vurmak daha kolay olduğu için düşük çözünürlüğe çekiyolar adamların deli sponsorları var istese takar 2x 980 Ti fark etmezki :) Hala Gtx 660 ile oynayanlar var üst düzey bir ekran kartınada ihtiyaç duymuyorlar. Çözünürlüğü yükseltmeyi düşünüyorsanızda şuan bakamıyorum fakat 1600x900 olması lazım 16:10 olanın en yüksek çözünürlüğünü tavsiye ederim o hoş fakat 1080p ve üstü bana pek hoş gelmiyor çok dikey duruyor nedense.

• 1024*768 black bar aktif

Monitör 23'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel Core i7 4790 3.6 ghz // Asus Z87 Plus // Zotac Gtx 1050ti // GSkill Ares 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz // Kingston SSDNow V+200 120GB SATA 3 // Seagate Barracuda 3.5" 1TB HDD // THERMALTAKE V3 600W // ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz // Windows 10 1903

origin id : ismailbbyigit
  • black bar fılan nasıl aktıf edıyoruz bunu ? hangi ayarlardan
    ekran ayarına gelince 1280x960 4:3 olarak goruyorum ben nerdeyse bütün Profesyonel oyuncular böyle oynuyor
    ve ayarlarida orta veya düsük olarak yapiyolar
  • Bahsettiginiz profesyonel oyuncular 10 yildan fazladir oynuyor ve o dönemin teknolojisine göre alışmışlar blackbar falan boşverin yuksek ayarlarda oynayın. 155 fps uzerini farketmiyorum demissiniz zaten monitorunuz 75 hz yani 75 fpsden yüksegini goremezsiniz .

1080 p full ayar açık (vsync kapalı) giriyorum. zaten oynamayı bilene çözünürlük vs. hikaye.

Çözünürlük dha kolay adam vurmanı sağlamaz tamamen tercih meselesi. Pro oyuncular yıllarca aynı şekişde oynadıkları için değiştirmekten çekiniyolar.

bişeyleri araştırmaktan aciziz. Mesela geçen bi eleman bomba patlarken bombaya dön diye resmen anırdı ölünce de küfretti :D halbuki bombaya dönüp dönmemenin aldığın hasarla alakası yok açıklamadım inanmadı sığır işte

İlgili bikaç kaynak
    Blackbars felan çözünürlük için
    http://clutchround.com/csgo-the-ultimate-resolution-guide/
    Fpsle ilgili
    https://m.youtube.com/watch?v=hjWSRTYV8e0

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.