evet abi yeter linksirde sadecenotebook reklamı yapıyor ,serpantin diye bi abi var oda novabilgisayar da çalışıyormuş hepsi aynı
Ya linksir en azından bu nasıl diyor, kötüyse kötüyü yapıştırıyoruz. Öteki direk öneri yapıyor.
İşin komedi hatta rezalet yanı pcdepo botu sadecenotebook botuna öneri yapıyor dünyadan haberleri yok
Arkadaşlar Asus'un N53SN serisinden 1920x1080p çözünürlüklü corei7 işlemcili grafik kartının da baya iyi olduğu yanılmıyorsam 1.800 ile 2000 lira arasında fiyatı olan bir modeli vardı.Onu tam olarak yazar mısınız. Bu modelin bir de 640gblık versiyonu vardı.
@emreocean ASUS N53SN-SZ129V model bu ama en uygun nereden bulursun bilemem hocam takip etmen lazım.
n53 istanbulbilişim fiyatı tahminen eski, zaten sürekli stok sıkıntısı yaşanıyormuş. Diğer sitelerde fiyat 1700 civarı..
Gt550 ile 540 arasında 70mhz fark var, 540'ı 700mhz ile kullanırsam aradaki fark yarı yarıya kapanıyor.
Bi de, bu sandy bridge olan i5'in min frekans değeri diğer i5'lerden düşük. Turbo'yu tam bilmesem de min frekans tam performans yani quad core çalıştığında kullanılan hız olsa gerek, 2410 yerine eski i5'lerden mi bakmak gerek yoksa düşük frekans ile daha fazla iş yapar mı sandy'ler?
www.vatanbilgisayar.com
Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
@cianni Teşekkür ederim hocam.En ucuz olarak 2.185 TL'ye pcdepo'dan buldum büyük ihtimalle onu alacağım.Ancak yine 1080p olan Dell marka varsa bildiğiniz onu da değerlendirebilirim.
@cwr Şahsen ben tercih etmezdim hocam neden diye sorarsan casper marka olduğu için derdim.Bilmiyorum laptop alacaksan Sony,Dell,Asus,HP gibi markalar olmalı.Sonuçta her sene değiştirdiğimiz bir şey değil.Markası da şekli de iyi olsun değil mi? ( Marka takıntısı olmayanları tenzih ederim :D)
dün migrostan ,
asus hd 4500 - intel 6200 - 2 gb ram - 320gb hdd - HDMI çıkış ve 15 led ürünü = money kredi kartı ile 649 tl / 12 taksit aldık.
iyi almışsın hayırlı olsun. güle güle kullan
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
www.vatanbilgisayar.com
Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
hayırlı olaun..bende bütçe sıkıntısı yüzünden ma 80 lere kadar bi laptop bakıyorum..o fiyatlarda da malum ekran kartı olan bir bilgisayar bulmak cok zor..sizin bu aldıgınız modelde e akdar yun oynayabilirm..pes 11 oynanabilrmi mesela dusuk ayarlarda...??
Arkadaşlar Asus N53SN-SZ129V laptopı alacağım fakat distribütör garantisi veren bir site önerebilir misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: emreocean
Arkadaşlar Asus N53SN-SZ129V laptopı alacağım fakat distribütör garantisi veren bir site önerebilir misiniz ?
selam arkadaşlar gerçekten çok güzel konu dolaşmaktan yoruldum sayfalarda sizin tecrübelerinize güvenerek bende bir soru sormak istiyorum 1500 tl limitim var daha çok film müzik amaçlı kullanıcam ama oyun oynayıncada takılmasın ve aşırı ısınmasın istiyorum mesela gta 4ü en yüksek ayarlarda çalıştırabilmeli bide backupdan felan bahsederseniz sevinirim bikaç yerde gözüme çarptı ben pek anlamıyorum da
Laptop alıcaklara güzel perfonmans ve uygun fiyata şuan tavsiye ediceğim tek makina
bu arkadaşlar 2 gün evel aldım perfonması çok güzel i5 olmasına rağmen ekran kartı gerçekten bağımsız 2gb kasa ekran görüntüsü vs gayet güzel bende 6 gündür araştırıyordum ve bu makinada karar kıldım ve çok mem kaldım herzaman asus derim bir kez daha kalitesi bu pcle kanıtladı benım için pil ömrü güzel ısınma sorunu neredeyse yok ...