Şimdi Ara

En iyi Film hangi LCD monitörde izlenebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LCD'lerin tepki süreleri 3ms.'e kadar düştü. Herşey oyunculara daha iyi olanaklar sağlamak için. Ancak işin kötü tarafı; ms.'i düşük olan LCD monitörlerde DVD, VCD, DivX vs. film izlemek o kadar da hoş olmuyormuş. Kısacası oyunlardaki kadar iyi performans filmlerde alınamıyormuş.

Hm düşük ms.de oyun oynanabilecek hemde iyi bir şekilde film izlenebilecek bir lcd monitör var mı?

• Nec Görüntü KaLitesi Çok GüzeLdir Tavsiye Ederim
  • fim crt de izlenir lcd de hiç tat vermiyor
  • LCD ile nette surf yapmak, forumları dolaşmak inanılmaz keyifli. Ama oyun oynamak ve film izlemeye gelince bi türlü ısınamadım şu lcd'lere. Bence tepki süresi 8ms olan Philips'in LCD'lerini tercih etmek, oyun-film ikilisi için en mantıklı seçim olur kanaatindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

LCD ile nette surf yapmak, forumları dolaşmak inanılmaz keyifli. Ama oyun oynamak ve film izlemeye gelince bi türlü ısınamadım şu lcd'lere. Bence tepki süresi 8ms olan Philips'in LCD'lerini tercih etmek, oyun-film ikilisi için en mantıklı seçim olur kanaatindeyim.

Aslında oyun oynarken bazı LCD'ler çok kaliteli görüntü verebiliyorlar. Ama iş film izlemeye gelince film kopuyor
  • LCD ile nette surf yapmak, forumları dolaşmak inanılmaz keyifli.

İşte o olay tam bir keyif gözü yormaz uzun süre başında kalabilirsin yani büyük avantaj...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

LCD ile nette surf yapmak, forumları dolaşmak inanılmaz keyifli.

İşte o olay tam bir keyif gözü yormaz uzun süre başında kalabilirsin yani büyük avantaj...

+1

Katılıyorum ama işin oyun ve film boyutu daha bir önemli oluyor bazen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • film izleede ne gibi bir sorun yaşanıyor?
    bende duyuyorum ama nedir nasıldır acaba açıklayabilir misiniz?
  • belli bir mesafeden bakarsın hiçbir sorun yaşamazsan. bunun için de 19" LCD almanı öneririm
  • Sony SDM-HS95P 19'' ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 2 Ekim 2005, 21:55:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

film izleede ne gibi bir sorun yaşanıyor?
    bende duyuyorum ama nedir nasıldır acaba açıklayabilir misiniz?

En basit anlamda şöyle söyleyeyim; Görüntü crt ya da tv kadar iyi olmuyor.
  • tepkime süresi 25 ms olan dvi dan bağlı 19'' SONY im var...

Eve sanki ufak bi plazma aldım gii oldu mükemmel. ghosting yapıo dienler varsa evimde bi film sizlemye davet ediyorum ghosting çıkarsa cipsler benden
    çıkmassa valla nerde yemek yedirsiniz bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwengin -- 3 Ekim 2005, 13:46:22 >
  • ghosting'den ziyade siyah sorunu var lcd'lerin. bu halledilirse gayet güzel film de izlenir.
  • [Deleted by Admins]
  • ghosting denilen olay oyunlarda olur zaten. film izlerken ghosting sorunu yaşayan duymadım henüz. 19" monitörden film zaten uzaktan seyredilir. kocaman ekran var dibine girmene gerek yokki.

25 ms li bir lcd ile doğru dürüst oyun moyun oynayamazsın. anca film izlersin.
  • LCD lerin film konusundaki yetersizliği

renk üretimindeki zayıflık ve tepki süresinden kaynaklanıyor

8ms lcd ler 2. sorunu çözdü ama

hala özellikle siyah-koyu renklerde lcd ler yetersiz kalıyor.

Fakat yeni çıkan mva panelli lcd ler bu konuda çok ilerleme kaydetti

mesela vp191 ve vp930b...
  • tom's hardware'de lcd testlerinde bu konuya da değiniliyor.
    film için iyi veya kötü şeklinde yorumlar da yapılıyor. bir bak istersen.
  • Vallaa masaüstü PC lere takılan LCD ler hakkında bilgim yok ama benim Laptopta 15" ekranında ve 1600x1200 çözünürlüğünde harika film izleniyor.Kalitesiz LCD leri almayın.Samsung ve Sony den şaşmayın derim.50 -100 dolar fazla verip kaliteli LCD almakta fayda var.Ucuz,kelepir LCD alınmaz kanaatindeyim.
  • Az kaldı 23" cinema display almama 16 ms.İzleyeyimde bulanık izleyeyim.
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.