Şimdi Ara

EN İYİ DRİFT OYUNU ÖNERİLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
28.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işten yıllık izne ayrıldım bilgisayara 1-2 oyun yükleyeyimde arada can sıkıntısından oynarım diye düşünüyorum.Başlıkta belirttiğim gibi klavye ile oynanabilen güzel bi arcade yarış istiyorum.Şimdiden teşekkürler...

NOT:NFSUG2 hariç tavsiye edebilirsiniz.Zira aşırı modifiyeden hoşlanmam

• nfs carbon var ondada drift yarışları vardı
  • O oyunu geçtiğimiz sene bitirmiştim bir daha oynarsam zevkli olacağını düşünmüyorum.
  • Race Driver GRID
  • Split second...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Race Driver GRID

+1
  • pc versiyonu var mı bilmiyom ama ridge racer drift üzerine güzel bir oyundur
  • grid
  • Live For Speed
  • başlıkta drift gördüğüm için yazıyorum. Çoğu kişinin bilmediği, ama oyunu oynayanların belki farkına varmış olabileceği bir oyun var hocam...NFS Most wanted...oyunda drift diye bir seçenek yok!!. ama serbest gezinti modunda drift yapabiliyorsun. oyunun sürüş dinamikleri buna izin verebiliyor...ben şans eseri Fast and furious Tokyo Drift filminden sonra oyunda denemiştim...baya bir uğraştıktan sonra yapabilir hale geldim...ve inanılmaz zevk aldım. bir link vericem..bu benim kendi videom... fraps programı ile çekmiştim. ama şunu söyleyeyim, bunun gibi bir drfit için analog kol şart. ben logitech dual action ile yapmıştım o zamanlar...şimdi 15 liralık bir snopy var..o da o işi görüyor valla... linki yolluyorum... (yıl 2006 :S vay be zaman ne çabuk geçmiş)

serdaryasinyoutube
    Lexus nfs mostwanted drift by sYs
    http://www.youtube.com/watch?v=1__5q7xQGKg

• Grid'in drifti gayet zevkli.

Hatta öyle nfs'deki gibi kolpagrosso drift yapmıyorsun.

Arabanın hakkını vere vere drift yapıyorsun.
  • grid sağlamdır hocam tavsiye ederim bide en son çıkan nfs hot pursuit var hız ve drift seviyosan zaten pek modifiyeden hoşlanmıyomuşsun tam senlik bence virajlı yollarda sağlam araçlarla drift güzel oluyo
  • grid
    +
    okutama
    +
    s15

• Öncelikle Live For Speed e bak.sonra grid e bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Race Driver GRID

+1

+2 kesinlikle Race Driver GRID
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Race Driver GRID

+1

+2
  • NFS CARBON-GRID-LFS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 21 Kasım 2010; 17:01:21 >
  • Carbon

nfs'nin artık nfs drift diye oyun çıkarması şart oldu.
  • daha grid in üstüne hasar modellemesi olupda bu kadar iyi bi oyun oynamadım. en son cıkan hotpusuıt te bile flatout hasar modellemesi yok, grıdın en ıyı yanıda bu modellemesi. merakla grıd 2 yı bekliyoruz ınsallah gelir yada yenı maplar cars felan.
  • 1) Race Driver : GRİD
    2) Need For Speed : Shift
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.