Bildirim
En iyi dosya sıkıştırma programı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
winrar -
Kesinlikle winrar, sıkıştırıyor, parçalıyor, herşeyi yapıyor ve bir sürü formatı da destekliyor. Yıllardır kullanıyorum ve winzip'ten uzak duruyorum. -
win ace
buda cok guzel dene ıstersen en azından testlerle wınzıp ı gecmıstı -
eskiden beridiri winzip kullanirdim hatta winrardan nefret ederdim nedense..:)
ama favori winrar bence... -
UltimateZip ya da WinRAR.. -
en kralı winrar -
arj :)
saka bi yana winrar uzerine tanımam... -
Bende winace kullanıyorum gerekçem şu eğer net üzerinde bir zip dosyasıyla karşılaşırsam bunu windows bile açıyo eğer rar ile karşılaşırsam winrar açıyo peki ace le karşılaşırsam napcam işte sebep bu çünkü winace zaten rar ı da destekliyo walla ace le pek karşılaşmadım diyebilir ama az da olsa crack sitelerinde rastlanabiliyo nolur nolmaz hem son derece hızlı ve kulannışlı bi program olmasıda cabası -
Aslında data cruncher kullanmak var ya, çok işlemci yiyor mubarek.. -
Win ace güzel bir alternatif fakat ben yine de winrar diyorum. Kullanımı winace'e göre daha rahat, ayrıca boyutu da küçük hemen indiriliyor. Ve çok sık güncelleniyor, sürekli birşeyler ekleniyor. Ayrıca artık Türkçe sürümleride var. -
Winrar 3.0
cillop -
WINRAR USTUNE TANIMAM BIDE ARJ -
WİNRAR -
en iyi winrar -
Winace çok başarılı -
En iyi WinRAR bence. İster rar, ister zip vs. sıkıştır. -
Aralarında fazla bir fark yok.Sıkıştırma kapasiteleri genelde aynı.Zaten hepsi aşağı yukarı aynı mantıkla yazılmış.
Winzip,WinRar,WinAce,Arj,Pkzip,Pak.....
zip ve rar yaygın olarak kullanılıyor.Gidipde WinAce le sıkıştırırsan başka insanlar bu dosyaları açmak için winace falan kulllanmaları gerekir.Bu nedenle WinRar'ı tavsiye ederim. -
winrar daha kullanıslı ve pratik -
winrar bissürü sıkıştırma formatını destekler ve en iyisidir..ama sıkıştırıp naapcan ben kullanmıyom hiçbirini..bazen mail gönderirken sıkıştırıyom onuda xp kendisi yapıyo zati..
Benzer içerikler
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- x86 kaç bit
- instagram linkleri uygulamada açılmıyor
- usb aygıtı tanınmadı bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- video scheduler internal error
- internetim çok yavaş
- ping düşürme
- iso dosyası nedir
- telefon ısınması neden olur
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X