Slmlar herkese 2015 model lenovo G50 - 70 notebook. Kızım kullanıyordu Alır almaz SSD taktım, 500 GB diski de CD roma yuvasına taktım. Yıl 2015 2 ay önce SSD çöktü, Önemli değildi. çünki veri yoktu sadece windows vardı. Notebook bana gelince yeni HP S650 SSD aldım. win kurdum Ama garip bir şekilde yavas açılıyordu 3 dk kadar.. Mini tool disk ile baktım MBR idi her iki disk de. C yi gpt + uefi yaptım ve hızlandı.. Sonra D yi GPT yaptım. hooop Tek parça 500 GB partisyon uçtu. İçindeki resim ve videolar önemli sadece Onlar da Belgelerim klasöründe.. Neyse veri ile kurtarırım dedim. yeni part yaptım. 3 - 5 GB dosya attım Normalde diskin kullanımı 250 gb falandı. yarısı boştu zaten Şunları kullandım MiniTool Power Data Recovery 11.4 İyi tarıyor ama bütün dosyaları recovered olarak isimlendiriyor Bulunan miktar 6 TB üstü. Seçeyim diyorum 6 TB alanım yok. Kurtarılanları klasör olarak gösteren bir program bilen var mıdır? NIUBI Partition Editor Professional Edition WinMend Data Recovery Bu iki programdan da bir sonuc alamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 29 Ocak 2023; 23:5:44 > |
Klasör olarak Veri kurtaran program yardımı
-
-
Hocam Active Partition Recovery öneririm. Benim A diskim bir gün sebepsiz yere uçmuştu bununla klasörler halinde geri getirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 31 Ocak 2023; 0:27:25 > -
teşekkür ettim. ilaçlı modeli bulup hemen denedim
Ancak bu da dosya olarak kurtardı. Klasör değil.
tek farkı dosya isimleri numaralı oldu.
Galiba sebebi şu :
Ben nasıl olsa kurtarırım diye diskte yeni tek parça bölüm oluşturmuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Şubat 2023; 19:33:47 > -
GetDataBack , ücretlidir ama.
Yıllardır kullanıyorum. Başarılı sayılır. Programları kurtaracağınız bölüme kurmayın. Dosyaların üzerine birşey yazıldıysa kurtaramaz. Silinen dosyalar c:de ise programı d: ye kurun.
-
www.ubackup.comMyRecover – The Best Windows Recovery Toolhttps://www.ubackup.com/data-recovery/windows-recovery.html
- Lisans kodu: AMDR-EBL9J-Y0W0Y-VCLE0
işine yararsa orjinal...
-
R-studio
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, harici diskim içerisindeki dosyaları yanlışlıkla sildim. Veri kurtarma programlarıyla tarattığım zaman videoların kendisi gözüküyor fakat açılmıyordu. Birkaç kez diski biçimlendirme yaptım. Şu an dosyalar hiç gözükmüyor. Harici disk üzerine yeni dosya oluşturmadım. Dosyaları kurtarma olasılığı var mıdır? Yardımlarınız için teşekkürler.
Benzer içerikler
- video tdr failure hatası
- word dikey yazma
- youtube kalite kullanılamıyor
- winsxs silinir mi
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- telefon şarj olmuyor
- root nasıl kaldırılır
- ekran videosu alma
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X