Arkadaşlar bu konuda pek bilgim yok,özellik tasarım vs. gibi özellikleriyle en iyi dokunmatik ekranlı cep telefonu,PDA veya Pocket PC hangisidir?Ayrıca bu tür telefonlarda ekran bir klavyeymiş gibi kullanılabilir mi?Bence bu teknoloji yakın bir zamanda telefonlarda standart olabilir çünkü tuşların vs. gittiği telefonlarda artacak alanlara pek çok yeni özellik getirilebilir diyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
7710 7710 ve tabiki 7710 al gör ve bi daha bırakma ayrıca mutlaka 7710 kardeşliği topiğine bak ve neden bu kadar üstünde durduğumu anla!!!
7710 tabii ki
P990i piyasaya tam olarak girince rakipsiz olacak, dokunmatik ekranlı tel'ler arasında.
P990 tam olarak ne zaman çıkıyor ki?Ayrıca o önündeki tuş kapaı olmadan kullanmak mümkün mü(dokunmatik ekrandan tuşlara basılabilir belki)?
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
P990 tam olarak ne zaman çıkıyor ki?Ayrıca o önündeki tuş kapaı olmadan kullanmak mümkün mü(dokunmatik ekrandan tuşlara basılabilir belki)?
çıktı çıkacak, bazı siteler önsipariş almaya başladı, yalnız fiyatı 1800ytl civarında olur tahminimce,
önündeki kapağı çıkartıp kullanabiliyorsun, ayrıca ekranında sanal klavye de çıkıyor.
abi on sipariş 2055 ytl allah askına ya bu parayı o tele nasıl verebilirsiniz ya bi wifi birde 2mp kamera için mi ben onun yerine bomba gibi bi laptop alırım sony waow falan ne biliiyim ya sony bu telde pazar payı yapmayı düşünmemesi lazım bununda sonu p910i gibi olmasın!!!
Sony ericsson m600i çok hızlı bir cihaz. Ne 7710 ile ne de diğer p serisi cihazlarla ne de diğer pda türü cihazlarla kıyaslanır bu konuda. Symbian uig sürümü kullanan bu cihazda kamera yok. Benim için kamera önemli değil cihaz kaliteli olsun, dokunmatik olsun diyenler için 1. sırada.
p990iama fiyatı çok pahalı
I-Mate / I-Mate K-Jam Quad Band Unlocked Smartphone
Özellikler
GSM Unlocked: Yes Weight: 160 g - Dimensions: 108 x 58 x 23.7 mm Display size: 240 x 320 pixels Talk time: Up to 5h - Standby time: 200 h Calculator: Yes - Games: Yes GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Camera 1.3 MP, 1280x960 pixels, video Display TFT touchscreen, 65K colors - Built-in full QWERTY keyboard Ringtone: Polyphonic (40 channels), MP3 - Phonebook: In shared memory, Photo call Memory 64MB RAM, 128 MB ROM - Texas Instruments OMAP 850, 195 Mhz processor OS Microsoft Windows Mobile 5.0 - GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots) Data speed: 236.8 kbps (EDGE) - SMS, MMS, Email, Instant Messaging Bluetooth v2.0 - EDGE - WiFi 802.11b/g Java MIDP 2.0 - WAP 2.0 Microsoft Pocket IE - Microsoft ActiveSync MP3/AAC player - Video/audio album T9 - USB port Built-in handsfree 2 yıl garanti
141,86 YTL X 9 Taksit 1225,71 YTL Kredi kartıyla tek ödeme 1212,94 YTL Havale ile (KDV Dahil)
GSM Unlocked: Yes Weight: 285 g - Dimensions 127 x 81 x 25 mm Display size: 640 x 480 pixels Talk time: Up to 8 h - Standby time: Up to 260h Alarm: Yes - Infrared port: Yes - Games: Yes UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Touchscreen input and QWERTY keyboard input modes Handwriting recognition - Ringtones: Polyphonic, MP3, AAC Dual speakers - Phonebook: In shared memory, Photo call Card Slot: SDIO/MMC - 64MB RAM Intel Bulverde 520 MHz processor - Microsoft Windows Mobile 5.0 GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots) - Data Speed 384 kbps (UTMS) SMS, MMS, Email, Instant Messaging - Camera 1.3 MP, 1280x960 pixels, video Bluetooth - WiFi 802.11b - Pocket Office(Word, Excel, Outlook) Java MIDP 2.0 - HTML browser Voice memo - MP3/AAC player Video/audio album - T9 USB port - Built-in handsfree 2 yıl garanti
190,97 YTL X 9 Taksit 1649,98 YTL Kredi kartıyla tek ödeme 1632,79 YTL Havale ile (KDV Dahil)
quote:
Orjinalden alıntı: fearfactory
7710 7710 ve tabiki 7710 al gör ve bi daha bırakma ayrıca mutlaka 7710 kardeşliği topiğine bak ve neden bu kadar üstünde durduğumu anla!!!
kafadan söyleyim tartışma çıkarmak değil amacım.
7710 ekranı çok güzel bir cihaz fakat uygulama azlığı ve yatay kullanılışı onu bence hiç alınmaz kılıyor. P serisinin ve diğer pocket pclerin en güzel yanı dik kullanım. p serisinin tuş takımının olması onu çok pratik yapıyor. Heleki m600 nerdeyse kalemsiz bile kullanılabiliyor. Düşünün araba sürüyorsunuz ve biri çağrı bırakıyor. Onu geri arayana kadar adamın canı çıkıyor ama mesela m600 de iki tuşla geri arama yapabiliyorsunuz iki tuş dediğimde ekrana dokunuyorsunuz :)
bence dokunmatik ekran istiyorsan se yi düşün çok preatik kullanımı var. ppc ler biraz daha zayıf bu konuda
kesnlikle i-mate ben jam modelini kullanıyorum
bencede ama kendileri biras cep bilgisayarı gibi yani garip bi sınıfta
quote:
Orjinalden alıntı: MAG
P990i piyasaya tam olarak girince rakipsiz olacak, dokunmatik ekranlı tel'ler arasında.
Kesinlikle...
quote:
abi on sipariş 2055 ytl allah askına ya bu parayı o tele nasıl verebilirsiniz ya bi wifi birde 2mp kamera için mi ben onun yerine bomba gibi bi laptop alırım sony waow falan ne biliiyim ya sony bu telde pazar payı yapmayı düşünmemesi lazım bununda sonu p910i gibi olmasın!!!
Sadece 2mp kamera ve vifi yok laptop alsan aynı boyutlarda mı olacak sony vaio her yere götürüp yürürken vs açabilcek misin ? ayrıca niçin pazar payı düşünmesin nokia düşünüyosa eminim sonynin de bu teknolojisiyle nokiadan daha fazla hakkı var çıkınca da %95 telefondan daha iyi olacağına eminim...
Dokunmatik ekranlı telefonlarda SE P990i oldukça başarılı. Fakat fiyatı şu an için çok yüksek. O parayla dual core işlemcili laptop alınabilir.
quote:
bi wi-fi,bide 2 mp kamerası mı var sonynin sitesine bi girde incele bence, telde herşey var tüm özellikler şunu bulamadım demessin yani bi tarhana çorbası yapmıyo o kadar para sorun olmas diyenler için bu tel süper bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme