Şimdi Ara

En iyi diş fırçası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
45.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kullanıp memmnun kaldığınız diş fırçalarınızı yazında faydalanalım.

• colgate
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celaleddin Ari

colgate

Hangisi ?1 lirayada colgate diş fırçası var 10 lirayada.
  • Valla ben 100 liraya elektrikli Oral-B diş fırçası alıcam kafaya koydum... artık manuel kesmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Valla ben 100 liraya elektrikli Oral-B diş fırçası alıcam kafaya koydum... artık manuel kesmiyo

Bende aynısından var Almanya'dan teyzem getirmişti. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Valla ben 100 liraya elektrikli Oral-B diş fırçası alıcam kafaya koydum... artık manuel kesmiyo

Bende elektrikli almayı düşünüyorum.
  • kesinlikle Braun OralB Professional Care 8500 DLX diorum, baska bisi demiyorum sevgili arkadaslar.
    bundan oncede genelde hep OralB'nin elektrikli dis fircalarini kullandim ama bu fircayla takla attirmislar diyebilirim sizlere.
    Hem fiyati cok pahali degil, 90 civari, hemde profesyonel bir bakim sagliyor.
    siddetle oneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elektrikli olarak Braun'un en son çıkan değil de önceki sistemde dönerek temizleyen modelinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Son çıkan modeller titreşim yaparak çalışıyor, etkisini hissedemedim bıraktım.

Manuel olarak ise Sensodyne Pronamel'in yeni çıkan yumuşak fırçaları mükemmel. Dişleri zedelemeden masaj yaparak temizliyor.

Ek olarak ağız suyu olarak bulabilirseniz Listerine - Mavi şişe mikrop falan bırakmıyor ama sürekli kullanmamak lazım. Ayda 1 hafta falan yeterli.
  • Diş fırçası için 100 YTL,düşündürücü
  • dis sorunlarinin nerdeyse %90'lik bir kisminin, yanlis, eksik, bilincsiz fircalama sonucu ortaya cikan sorunlar oldugu gunumuzde bilinirken, iyi bir fircaya 100 YTL vermenin dusundurucu olan bir kismi oldugunu dusunmuyorum.
    asil dusundurucu olan, yanlis veya eksik fircalamanin yaratmis oldugu sorunlar sebebiyle dis doktoruna verilen astronomik tedavi ucretleridir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Unique

Diş fırçası için 100 YTL,düşündürücü

Diş için az bile, sağlığa yatırılan paranın hiçbir düşündüğücü yanı olamaz kanımca...
  • Sağlık için tabiiki verilmelidir,ancak bizim kullandığımız normal diş fırçalarından artısı nedir?
  • quote:

Sağlık için tabiiki verilmelidir,ancak bizim kullandığımız normal diş fırçalarından artısı nedir?

Kendime göre cevap vereyim;

Normal diş fırçasıyla fırçalamaya üşenirim, motorlu olanla üşenmem ve fırçalarım. Bu bile kâfi sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

quote:

Diş için az bile, sağlığa yatırılan paranın hiçbir düşündüğücü yanı olamaz kanımca...

sağlıklı yaşamda işte böyle bir cümle arıyordum
    süpersin dostum

• Yarın diş bakımına Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesine gidiyorum.Ordan diş fırçası ve macunu tavsiyesi alacağım.Herhalde bir de tel takılacak veya ameliyat olacağı .Olayları sizlere bildiririm.
  • oral bler güzel. tipine bakıp az çok anlayabilirsin zaten
  • Diş fırçasında markadan ziyade kıl uçlarının yuvarlatılmış olması ve fazla sert olmaması önemlidir. Tabii kaliteli bilinen markaların biraz daha fiyatı yüksek modellerinde bu risk olmuyor.
  • quote:

quote:

İyi güzel de , 2 liralık diş fırçaları iş görmüyor mu ?
    Yani 100 lira verdiğine değecek mi bu ?
    Ne farkı var öbüründen bu kadar fiyat farkı olusturan acaba ? :)
    Asagıda dediğin üşenme olayını katma tabi :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

quote:

quote:

Şuraları biraz oku... siteyi gez... elektrikli diş fırçaları ağız bakımında daha etkili (imiş) olduğunu anlarsın ..çakma bi marka olsa inanmam ama bu oral-b varını yoğunu diş ve ağız bakımı üstüne harcayan ve araştırmalar yapan bi marka ..

http://www.oralb.com/tr/learningcenter/dailycare/brushing.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 11 Ağustos 2008; 12:45:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: L4st

quote:

sağlıklı yaşamda işte böyle bir cümle arıyordum
    süpersin dostum

quote:

Orjinalden alıntı: games for windows

Yarın diş bakımına Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesine gidiyorum.Ordan diş fırçası ve macunu tavsiyesi alacağım.Herhalde bir de tel takılacak veya ameliyat olacağı .Olayları sizlere bildiririm.

Geçmiş olsun...

quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

Elle fırçalayarak çok fazla enerji harcarsın ve bu kadar uğraşmana rağmen fırça yemeyen alanlar kalabilir. Oysa elektrikliler çok hızlı döndüğünden dar ve ulaşılamayan yerlere de fırça darbesi vurma ihtimali daha fazladır. Bu aşamaya gelebilmek için 10 kat daha fazla fırçamak gerektiğini duymuştum. Ayrıca dişte oluşan tortular için de daha etkili. Daha aklıma gelmeyen birkaç artı özelliği daha var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.