Şimdi Ara

En iyi diş fırçası ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
45.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir diş hekimliği öğrencisi olarak televizyonda gördüğünüz reklam ürünlerini unutmanızı öneriyorum. Şeklini beğenerek aldığınız ya da orası uzun burası kısa, ucu plastik yumuşak tarzı reklamlar yanlıştır. Sadece ikna etmek için her gün yeni bir şey çıkartıyorlar.
    sonuç olarak olması gereken bir diş fırçası bir markete gittiğinizde görüp en adisi olduğu düşündüğünüz dümdüz bir fırçadır. Kıllar aynı boyda, aynı cinsten olmalıdır. orta sertlikte ve uçları yuvarlatılmış bir diş fırçası tercih etmelisiniz. sapı ve başı dümdüz olmalı, yok orası oynuyor burası oynuyor da diş aralarına iyi giriyor tarzı şeylere kanmamalısınız. dikdörtgen bir başa sahip olup 3-11 boyutunda olmalı (kıl grubu sayısı).
    elektrikli bir diş fırçasının kendi elinizle yapabileceğiniz uygulamayı yapması zordur. ideal fırçalamada her dişe eşit baskı uygulamalı, titreşim hareketi ve süpürme harketi ile tamamlamalısınız. Ben bir diş fırçasına açık söylüyorum imkanı yok o kadar para vermem ki dediğim gibi en uygunu en ucuzu. örnek olarak internetten bulduğum bir fotoğraf koyuyorum bir bakabilirsiniz, bu tarz bir şey tercih etmenizi öneririm.

http://www.google.com.tr/imgres?q=di%C5%9F+f%C4%B1r%C3%A7as%C4%B1&um=1&hl=tr&sa=N&rlz=1C1PRFB_enTR506TR506&biw=1440&bih=799&tbm=isch&tbnid=i5z4im3doAa_zM:&imgrefurl=http://www.wellpromo.com/wholesale-Logo-imprinted/Brushes-Tooth.htm&docid=NMlHwXgG0U3bQM&imgurl=http://www.wellpromo.com/upload/upimg34/Disposable-Toothbrush-39134.jpg&w=1800&h=1076&ei=5xqUUJjrD8qU0QW194DoBw&zoom=1&iact=hc&vpx=192&vpy=386&dur=767&hovh=173&hovw=291&tx=179&ty=113&sig=110423085776376631796&page=3&tbnh=141&tbnw=235&start=60&ndsp=35&ved=1t:429,r:61,s:20,i:353

• ucu biseyler aliyorum
  • şu an için sizlerin hikayesini tam okumadan yazıyorum !

her zaman düzenli diş fırçalamaya özen göstermiş biri olarak
    geçenlerde en arkadaki dişimin sızlaması sonrası dişçiye gittim !
    en arkadaki dişleri iyi fırçalanmadığı için çürüme olmuş !

dişçi dolgu önerdi !

durumu ciddi bir şekilde değerlendirip sağlam bir diş fırçası arayışı içine girdim

motorlusundan su püskürtmelisine kadar inceledim
    ama motorluların bir çoğu yapısal olarak çubuk gibi olduğu için
    sadece temas ettiği noktaları cilalıyor dersek yeridir.

zaten çürükler dişin temizlenmeyen yerlerinde oluştuğu için
    her yere ulaşan bir fırça şart !

sonra signal ultra reach 'i keşfem
    ilk başta şekli alışıla gelmiş gibi değil ! ama deneyince insan anlıyor :)
    açıkcası ilk defa ağızımı bu kadar iyi temizlendiğini hissettim ! :)

En iyi diş fırçası ?

genelde diş eti kanaması olanlar için ise bunu kullanmasını öneririm :)

En iyi diş fırçası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 4 Kasım 2012; 5:03:26 >

* TCL 11.1 (4GBRamDiskDriver)

• Misvak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jeak

Misvak.

bana kullandığın ürünü söyle :)

bana kullanmadığın ürünü söyleme ! :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 4 Kasım 2012; 5:31:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

quote:

Misvak.

Misvak.

quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

quote:

Misvak.

Misvak.

evet sanayi toplumu öncesi dönemde yediğimiz içtiğimizde daha az şeker ve asitli madde vardı.

evet o dönemleri bizde yaşasak evet tek başına Misvak. fazlasıyla yeterliydi !

ama şu an yediğimiz her şeyde şeker ve asit oranının yükseldiği için

sen şimdi kola içmezsin ama sadece kola ile olsa bu işler iyi ama yediğin içtiğin her şeyde arkadaşım bu açıdan

eskisi gibi natürel yaşamak zor bu açıdan diş aralarına ulaşma anlamında

Allahın verdiği akılla ulaşmak anlamıyla fırça şart.

• 132 TL ödeyerek Oral B Professional Care 500 BRAUN aldım.
    Normal diş fırçasıyla dişimi fırçalamaya zorsunuyordum. iki değdirip bırakıyordum.
    Bunu dişinin üstünde gezdirmek yeterli oluyor.
    54 TL'ye farklı bir modeli vardı ama onu almadım.
    İçinde tek başlık çıktı. Bir üst modelde 3 farklı başlık çıkıyormuş ama ondan yoktu o yüzden bunu aldım.
    Kötü mü yaptım bilmiyorum. Hiç araştırmadan direk carrefour'dan aldım.
  • ya halanormal fırçalar daha iyi diyen var...şaşıyorum.hangi mantık kabul eder.kullanmaya başladıktan sonra bariz bir şekilde dişetlerimin rengi yerinde heryeri fırçalıyorum boşluksuz.kendi kendine dönüyor daha nolsun.sen gözünü kapatırken o 50 defa fırçayı çeviriyor.Sonax gibi :)
  • Tel taktığım için sürekli dişle ilgili konularla haşır neşir olmuş biri olarak söylüyorum, markette gördüğünüz bütün fırçalar hiç bi işe yaramıyo en pahalısı bile.. öyle fırçalar koymuşlar ki kocaman değişik değişik şekiller felan hiç biri işe yaramaz. Piyasadaki en iyi diş fırçası markası CURAPROX benim gözümde. biraz pahalı olsa da (12 TL) fırçaladığında farkı hissedersin..
    2160x1080 (18:9, 401ppi) | 64GB UFS 2.1 | 6GB LPDDR4x RAM | 16MP (IMX 398) f/1.7 Arka Kamera
    20MP (IMX376) f/1.7 2. Kamera | 16MP (IMX 371), f/2.0 Ön Kamera | 3300mAh Li-Ion Batarya
  • quote:

Orijinalden alıntı: k-edi

ya halanormal fırçalar daha iyi diyen var...şaşıyorum.hangi mantık kabul eder.kullanmaya başladıktan sonra bariz bir şekilde dişetlerimin rengi yerinde heryeri fırçalıyorum boşluksuz.kendi kendine dönüyor daha nolsun.sen gözünü kapatırken o 50 defa fırçayı çeviriyor.Sonax gibi :)

Stajyer Dt yim.Dünyanın tüm otörlerine göre ve kabul edilene bilime periodontologlara göre cikilopun yazdığı fırça yani standart fırça tipi kılları çok sayıda ve ince olmak şartıyla istediğimiz fırça diş eti çekilmesi ve diş abrazyonlarına sebep oluyor övdüğünüz o cihaz.Ayrıca olması gereken diş eti renginiz ne söylermisiniz kırmızı mı?

DİPNOT: Dönersaplı yani elektronik fırçalar mental retarde zeka gerisi çocuklar ve insanşar için icat edilip daha sonra reklamlarla piyasada daha kaliteli algısı oluşturulmuştur.

• En iyi diş fırçası makası Curaprox sanırım. Saat gibi bu işide en iyi İsviçreliler yapııyor. Normal bir diş fırçasında birkaç yüz kıl varken ve diş fırçalama işini kılların sertliği yaparken, bu fırçaların en sertinde 1560 adet kıl var ve fırçalama işini kılların sertliği değil çokluğu yapıyor. Daha yumuşak modelleri var 5000 küsür kıllı :)

En iyi diş fırçası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

En iyi diş fırçası makası Curaprox sanırım. Saat gibi bu işide en iyi İsviçreliler yapııyor. Normal bir diş fırçasında birkaç yüz kıl varken ve diş fırçalama işini kılların sertliği yaparken, bu fırçaların en sertinde 1560 adet kıl var ve fırçalama işini kılların sertliği değil çokluğu yapıyor. Daha yumuşak modelleri var 5000 küsür kıllı :)

En iyi diş fırçası ?

bimde varmıdır acaba bundan

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    İnternette ve eczanelerde var. 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat civarı. (max20lira)
  • Curaprox kullandım aynen benim şu zamana kadar gördüğüm en yumuşak diş fırçası diyebilirim

Ancak yinede diş ile diş eti arasında özellikle ön alt dişlerde plak kalıyor oraları temizleyemiyorum 10 dakka fırçalasam bile yook abi Olmuyor tırnağımın ucuyla kazıyınca elime geliyor anca.

Başka önerebileceğiniz kusursuz diş fırçası var mı? keşfe devam. Yumuşak fırça arayanlara curaprox öneririm cidden harika

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.