Şimdi Ara

En iyi Codec Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lafı uzatmıyoum soru şu: Video yu dnüştürürken görüntü bozulmadan hangi codec i(ixvid-h264-x264-...) kullanmalıyız.Filmi en az boyuta indiren ayrıca güntü bozulmayan...

• quote:

Orijinalden alıntı: XxuzmanxX

H264 Kullan Yada Dvr Codeclerinden Kullan Bn Fazla Uğraşmam Diyorsan Aviyi Kullanıcaksın.Ne Amaçla Kullanıcaksın Ona Göre Söylersen Sana Bi Çözüm Yolu Sunabilirim..

tek amacım boyutu fazla büyültmeden görüntüdende taviz vermeden dönüştürme yapmak.Codecler arsında boyut çok farklıda
  • ASF Yapabilirsin.Şöyle Yap Ozaman Sen Dosyaların Boyutlarını Bi Yaz Kenara Avi Yaptığında Kaç Veya H264 Yaptığında Kaç Olucak Onlara Göre Değerlendir.Yani Ben Medya Takibi Yapıyorum Çoğu İşim Zaten Diskle Oluyo,Ondan Dolayı ASF Olur.ben Dosyaları Küçültsün Diye Asf Kullanıyorum

ASF Yapabilirsin.Şöyle Yap Ozaman Sen Dosyaların Boyutlarını Bi Yaz Kenara Avi Yaptığında Kaç Veya H264 Yaptığında Kaç Olucak Onlara Göre Değerlendir.Yani Ben Medya Takibi Yapıyorum Çoğu İşim Zaten Diskle Oluyo,Ondan Dolayı ASF Olur.ben Dosyaları Küçültsün Diye Asf Kullanıyorum

asf bir format mı? movie maker gibi küçülme ayarımı var?

Orijinalden alıntı: SESSİZDÜNYA

quote:

ASF Yapabilirsin.Şöyle Yap Ozaman Sen Dosyaların Boyutlarını Bi Yaz Kenara Avi Yaptığında Kaç Veya H264 Yaptığında Kaç Olucak Onlara Göre Değerlendir.Yani Ben Medya Takibi Yapıyorum Çoğu İşim Zaten Diskle Oluyo,Ondan Dolayı ASF Olur.ben Dosyaları Küçültsün Diye Asf Kullanıyorum

asf bir format mı? movie maker gibi küçülme ayarımı var?

??

Orijinalden alıntı: SESSİZDÜNYA

Lafı uzatmıyoum soru şu: Video yu dnüştürürken görüntü bozulmadan hangi codec i(ixvid-h264-x264-...) kullanmalıyız.Filmi en az boyuta indiren ayrıca güntü bozulmayan...

mp4, avi, xdvix, vob, mepg4, mpeg 2 ts.HD bunlarda rahatçana görüntü bozulmadan seyredersin mP4 dönüştürünce bir çok uydu cihazlarındada ve telefonlardada seyredersin.MKV(matruska) bu 720p formattır tercih senin
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.