Şimdi Ara

En iyi çay markası hangisi? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
67
Favori
568.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi değil ama en kötülerden birini paylaşayım, kayıtlara geçsin. Ulusoy Çay. Adeta talaşla çay ve boya karışımı bir şey. TSE belgesi de sahte. Uzak durun.
  • hasbean.co.uk, sonbahara girerken güney amerika kahveleri, yaza girerken afrika kahveleri (kenya) ve her mevsim en kaliteli çayları burada bulabilirsiniz. Tazelik en önemli unsur, bu satan arkadaşta en çok buna dikkat ediyor.fiyatlar hazır paketlere göre oldukça uygun %100 tavsiye
  • Kaçak Çay

• Şansa bakarmısın arkadaş :) Şimdi babam 2-3 değişik marka çay almış gelmiş onları harmanlıyordu diğer odada.. Bende konu dışında ilk sırada bu konuyu gördüm :) Canım çay çekti :) Çaykur tomurcuk çayının kokusu ayrı bir güzel.. tavsiye edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

En cüzel çay doğuş çay ...

Valla şaka maka ben memnunum ...

• kaçak çay diyorlar lan hala. boyalı zehir be o, çay may değil.

lipton earl grey çok hoşuma gider benim, hafta sonları günde 2 demlik içerim.
  • dağılabilirsiniz.

En iyi çay markası hangisi?
  • Karadeniz çayları içinde düzgün bir çay yok.Sarı paket alırsın renk vermez, diğerleri lezzetsiz.En güzeli kaliteli bir kaçak çaya başlamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Nurgül Yeşilçay

• Çaykur beyler
  • Bimin cayi

• Merhaba Çay denince akla çaykur gelirdi Şimdi ise sadece adı kaldı Çaykur=Bimin Berk çayı alın demleyin aynı kalite.
    Hepsi çay değil çay sapından yapılma.
    Değişik ambalajlar var turist tiryaki vs. hepsi aynı çay sadece tüketiciyi yolmak için paket değiştiriyolar.
    Geçenlerde Migros'dan Beta isimli çay aldım(adı yabancı gibi duruyor ama TÜRK MALI)ADANA'DA biraz tuzlu ama çay gayet iyiydi.
    Tavsiye ederim.
  • Berk Seylon 1 numara

• Kaçak çaydan şaşmayacan içinde çayın ne olduğunu görün çaykur maykur hikaye.

• AHMAD

• Ölümüne Çaykur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

eskiden çaykurcuydum tadı bozuldu gibi geldi bende lipton karadeniz çayına geçtim şimdi oda sanki eski tadında değil gibi siz hangi markayı kullanıyor sunuz ve öneriyorsunuz arkadaşlar

Cay=Fakir icecegi

• Çaykur altunbaş
    paket alirken ustu SIK olani alin.gevsek olaninda toz fazladir.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.