Bildirim
En iyi Bedava WoW Server?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yok öyle bir server -
Şu 20 levele kadar oynanan, blizzardın resmi olanlarıdır. Onlarda ücret yok. -
Molten Wow var şu an en kalitelisi. Hergün 20 bin online oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kurtlar1971
evetaraştırma yaparken birkaç sitede liste başı olarak gördüm.... ama neden en iyi seçmişler anlayamadım....
-
private server kullanıp tecrübesini aktaracak olanlarıda dinlemek isterim.... -
quote:
Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
quote:
Orijinalden alıntı: kurtlar1971
evetaraştırma yaparken birkaç sitede liste başı olarak gördüm.... ama neden en iyi seçmişler anlayamadım....
5 yıldır(?) Molten wow en iyisi. Belki sunucu makinesindendir, belki orjinalle arasındaki farkın hiç olmasındandır, belki gösterişten uzak olmasıdır.
Bu sene max 29 bin onlineyi gördü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlla private server diyorsan Molten veya emerald dream. Emerald dream vanilla serveri olduğu için ben oynamadım ama çok övenler var. Molten wow uzun süre oynadım orjinale en yakın server diyebilirim.ICC'nin molten wowda orjinale göre daha zor olduğunu düşünenler de var hatta. -
En iyi Private server molten wow çünkü orijinala çok yakın ama ordada bir tek sorun var kuyruk oluşuyor ve 1-2 saat bekleyebilirsin bununda tek çözümü siteye 1 kere donate yapıyorsun ve bir daha böyle bir durum olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
molten-wow yada monster-wow -
Eternal ve Molten-Wow
3-5 lira para harca derim boşuna zamanını private serverlarda harcama ,harcıyacaksan adam gibi oyuna harca derim -
3-5 lira demissiniz fakat 1sene oynamis olsak 400 tl para vermek zorunda kalicaz bu yuzden molten wow
quote:
Orijinalden alıntı: fatihhank
3-5 lira para harca derim boşuna zamanını private serverlarda harcama ,harcıyacaksan adam gibi oyuna harca derim
matematiğiniz zayıf herhalde
6 aylık bedeli 65.94 € = 188.30 TL/6aylık = 31.38 TL/aylık -
matematiğimin zayıflığından değil benim için zaman paradan daha önemli . 1000 tl bile veririm benim için 5 tl den farkı yok -
quote:
matematiğimin zayıflığından değil benim için zaman paradan daha önemli . 1000 tl bile veririm benim için 5 tl den farkı yok
1000TL dahi verirsin haaaaavaaayyyy vaaayyyyy vaaayyyyyy
eeeee demekki sizinde bir hayli ayakkabı kutunuz var
-
Tabiki de molten wow. Ben bile molten wow la başladım oyuna -
quote:
Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
quote:
matematiğimin zayıflığından değil benim için zaman paradan daha önemli . 1000 tl bile veririm benim için 5 tl den farkı yok
1000TL dahi verirsin haaaaavaaayyyy vaaayyyyy vaaayyyyyy
eeeee demekki sizinde bir hayli ayakkabı kutunuz var
O fikir ilk bizden çıktı
-
Kusra bakmayın beyler telefondan uyku sersemi yaptıgım bir hataydı düzelten arkadaşa teşekkürler. -
Orjinal her zaman daha iyidir . Privatelerin yarın ne olucagı belli olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X