Şimdi Ara

En iyi arkadaşım beni ekmeye başladı. başkasıyla takılmaya başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.2 yıldır çok iyi arkadaşım var aramız çok iyidi.birbirimizi korurduk birlikte gezerdik. kız arkadaşımız olmazdı bitek utangaçlıgımız yüzünden. işte öyle 2 sene devam ettik kan kardeş olduk hatta. sonra bir ortama girdi bu 4 5 kişili ama çocuklarda kız var özgüven var ve heralde sohbeti daha çok sarıyor çocukların. ve sonra 2 ay bunlarla takıldı benlede takıldı. ama son günlerde benle gezmiyi vırakmıştı. ve dün gece konuştuk arkadaşımla bana dedi kanka dedi yarın alışverişe gidelim gel beni işten al dedi. tamam dedim.sonra bunu almaya gitmeye hazırlanıyordum ki. bana facebooktan kanka bugün işe gitmiyorum gelme dedi tamam dedim. bende nereye geleyim yazdım ve cevap gelmedi. 12:00 buluscaktık. sonra o takıldığı çocuklardan biri saat 3 te twitterdan 1 kız o cocuk ve benim arkadaşım alışveriş merkezindeyiz diye etiket yollamış. görünce şok oldum.ve üstüne akşamda bir cafede takılmıs o çocukla.

arkadaşlar lütfen ciddi yorum istiyorum.bana dese ki kanka gelemicem okey derim. ama cevap bile yazmadan ekti.ve son zamanlarda benle basket oynamak yerine o çocuklarla takılmaya başladı.gel taksime inelim diyorum yok ya kanka git diyor.

arkadaşlar napıcam. arkadaşlığımı bozayım mı ?

not hayla cevap yok ve 2 gün önce bunlardaydım 1 saat pcde takıldık sonra pcyi kapattı kanka duş alacam ben dedi. bende dedim tamam kanka gidiyorum o zaman demiştim. burda beni nazikçe kovması zoruma gitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aman Tanrım Didim -- 26 Temmuz 2014; 21:59:40 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Yakın Arkadaşının Başkalarıyla Yakınlaşması

En yakın arkadaşının başkalarıyla yakınlaştığını görmek acı verici bir deneyim olabilir. Bu durum, ihanet edilmiş, değer verilmemiş ve yalnız hissedilmene neden olabilir.

Nedenleri Anlamak

En yakın arkadaşının başkalarıyla yakınlaşmasının çeşitli nedenleri olabilir. Bunlar arasında şunlar yer alır:

• Değişen İhtiyaçlar: Arkadaşlıklar zamanla değişebilir ve şu anda en iyi arkadaşın olan kişi, yaşamındaki bu aşamada senin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamıyor olabilir.
    • Farklı İlgi Alanları: İkiniz büyüdükçe ilgi alanlarınız değişmiş olabilir ve artık eskisi kadar ortak noktada buluşamıyor olabilirsiniz.
    • Dış Faktörler: Yeni bir ilişki, yeni bir iş veya ailevi sorumluluklar gibi dış faktörler, arkadaşlığınıza baskı uygulayabilir.

Baş Etme Stratejileri

En yakın arkadaşının başkalarıyla yakınlaşmasıyla başa çıkmanın birkaç yolu vardır:

• İletişim Kur: Arkadaşınla duygularını sakin ve anlayışlı bir şekilde konuş. Neden kendini ihanete uğramış hissettiğini ve neye ihtiyacın olduğunu açıkla.
    • Sınırlar Belirle: Arkadaşınla sağlıklı sınırlar belirle. Seninle vakit geçirmek için zaman ayırmasına ihtiyacın olduğunu ve saygı göstermesini beklediğini ifade et.
    • Kendine Odaklan: Arkadaşlığının kaybına odaklanmak yerine kendi iyiliğine öncelik ver. Hobilere dal, yeni arkadaşlıklar kur ve kendini geliştir.
    • Profesyonel Yardım Al: Arkadaşınla olan sorunlarınla başa çıkmakta zorlanıyorsan, profesyonel yardım almayı düşün. Bir terapist duygularını anlamana ve baş etme mekanizmaları geliştirmene yardımcı olabilir.

Arkadaşlığının kaybı zor olabilir ama bu durumdan güçlenerek çıkabilirsin. Kendi ihtiyaçlarını önceliklendirerek, sağlıklı sınırlar belirleyerek ve yeni deneyimler edinerek, zamanla üstesinden gelebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • boz gitsin bak boz sen başkalarını bul anında yapışır sana yalnız yüz verme artık bitti arkadaşlığınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takma kafaya boşver demek ki senle takılmak istemiyor sen de ya yalnız takıl ya da başka arkadaş ara.
  • Valla 1 haftadır tek geziyorum desem yeridir.
  • Hayla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yılla olmaz o en iyi arkadaş olayı birine en iyi diyebilmek için en az 5 yıl takılmak gerekiyor.
  • Ekmek için ekilemeddin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar maddi durumum iyi. napabilirim nasıl ortam yapabilirim. 1 tane arkadaşım var köyde şuan.

bu çocuklarla takılmaya başladıgından beri sigara agızından düşmüyor. ailesi beni çok sever güvenir gecenin 4 ün bile benle gezse bişe demez.ama işte kan kardeş dediğim arkadaşım böyle olunca insana koyuyor be :(
  • Takma kafana, gun gelir aynı muameleyi kendiside gorur. Kafana takma biz variz burda.

• Takam kafana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etme yalnız kalmazsın bu sayede açıl biraz sosyalleş tek arkadaş nedir olum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

Merak etme yalnız kalmazsın bu sayede açıl biraz sosyalleş tek arkadaş nedir olum

hocam arkadaş çevrem olabilirdi. ama kimseyde muhattap olmadım fazla gel gezelim diyende vardı ama yok. biz o kan kardeşle başarcağız ya çoğu şeyi. ilk sevgiliyi yapacaz ilk tatili birlikte yapacaz.büyüyünce aynı iş yerinde çalışcaz filan.
  • Aman Tanrım Didim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

Merak etme yalnız kalmazsın bu sayede açıl biraz sosyalleş tek arkadaş nedir olum

hocam arkadaş çevrem olabilirdi. ama kimseyde muhattap olmadım fazla gel gezelim diyende vardı ama yok. biz o kan kardeşle başarcağız ya çoğu şeyi. ilk sevgiliyi yapacaz ilk tatili birlikte yapacaz.büyüyünce aynı iş yerinde çalışcaz filan.

Hocam arkadaşınızla böyle hayaller kurmanız düşündürmedi değil

Fazla muhabbet tez ayrılık derler sende hayatına yön ver bence sağlam dostun olsun ama böyle bir dostun olmasın,hayat ve insanlar böyle herkes önce kendini düşünüyor maalesef

• önerileriniz nedir arkadaşlar
  • ...
  • Sakın dönme o çocuğa bak sakın

• 1 yılı geciktir yalnız takılıyorum, keyfim yerinde takma boşver.

• paran varsa hepsi iyi çoçuklar aslında
  • Alt tarafı arkadaş lan ne bu duygusallık? Erkek adamsın kendine gel biraz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.