Şimdi Ara

En iyi araç içi şarjlı süpürge hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
39.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım için çakmaktan şarj edilebilir elektrik süpürgesi almak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? İnternetten ufak bi araştırma yaptım. Özellikle araç için yapılmış iki marka buldum Sinbo ve Black&Decker. Linkleri aşağıda.


    http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pTopCategoryId=3000&pCategoryId=3100&pSubCategoryId=3102&pBrandId=27656&pInstanceId=439796


    http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pTopCategoryId=3000&pCategoryId=3100&pSubCategoryId=3102&pBrandId=26588&pInstanceId=448574


    Başka tavsiye edebileceğiniz marka var mı?







  • şarjlı süpürgelerin hiç biri iyi çekmiyor.
    mümkünse uzatma kablosu ile evdeki elektrik sürüpgesi kat kat kaliteli iş yapar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kkma

    şarjlı süpürgelerin hiç biri iyi çekmiyor.
    mümkünse uzatma kablosu ile evdeki elektrik sürüpgesi kat kat kaliteli iş yapar

    +1. bende arçeliğin vardı hiçbirşey çekmiyordu;ben de en son balkondan elektiriği alarak elektirik süpürgesi ile temizliyorum
  • hiç heves etme.sadece saman,sigara külü filan çekiyor.bende çok denedim ama çamurdu küçücük taş,toprak aynen duruyor yorulmanda cabası.tek çaren normal elektrik süpürgesi.
  • dostum ben geçenlerde aldım sinboyu güzel alet aslında çekmeside normal tabi normal elektrik süpürgesi gibi değil ama yinede iyi çekiyor işini görür yanlız bende daha çok denemedim yani uzun süre çakmaklıkta bekletmedim ama şarjlı değil sanırım takınca çalışıyor bi bekletip denemek lazım..
  • benim ev 11. katta. yani uzatma kablosuyla olacak iş değil. elektriği ya çakmaktan ya da şarjdan alan bir süpürge şart. acaba çakmaktan alması durumunda şarjlıya göre daha mı iyi çekiş sağlar?
  • valla bende sinbonun var baya iyi bide ev 5. kat olunca mecburen iyi
  • sanırım çakmaktan alınca daha iyi çekebiliyor ama voltuna bakmak lazım sanırım
  • Volt değil de watt sanırım önemli olan. Duyduğum kadarıyla çoğu şarjlı süpürgenin çekiş gücü 30 watt, evdekiler malum 2000 watt bile olabiliyor. Gerçi hiç bir yerde stoklarda kalmamış ama aşağıdaki linkte Modacar Vakumlu Araç Süpürgesi diye bişey buldum.

    http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=100220

    120 watt yazıyor. Çakmaktan çalışıyor. Bu da demektir ki normal şarjlı süpürgelerden dört kez daha güçlü emiş gücü var.
  • yeni bir başlık açmadan bir bakayım dedim. ilgili konu varmış.

    arkadaşlar linkini verdiğim ürünü aldım. görülen bütün aparatlar ile birlikte geldi. ve temizliği boyuna göre kendinden beklenmeyeek kadar iyi. evde kullanılan şarzlı el süpürgesi gibi bir şey bekliyordum, ama temizliği çok çok iyi. yanında gelen aparatlar ile ara yerlerde ulaşmak kolay. biraz reklam gibi oldu ama ben çok beğendim.



    http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pid=2184592&_catid=4150
  • Selamlar,

    Bizim evde Arçeliğin el süpürgesi var ama inanın kendisine bile faydası yok. Yakındır balkondan aşağı atacağım. Araç için süpürgeleri inceliyordum, hepsinin ortak sorunu iyi çekmiyor olması. Gerçi hepsiburada 'da bir ürün gördüm az önce. Baya bir olumlu yorum almış. Jiming Mini Oto Süpürgesi. 36W güce sahip. Minicik bir ürünmüş ama marifetleri büyükmüş. Fiyatı da 20,50 TL. Şuan bana olumlu geldi, alabilirim. Ama acaba uygun fiyata daha iyi bir önerisi olan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasolet

    Selamlar,

    Bizim evde Arçeliğin el süpürgesi var ama inanın kendisine bile faydası yok. Yakındır balkondan aşağı atacağım. Araç için süpürgeleri inceliyordum, hepsinin ortak sorunu iyi çekmiyor olması. Gerçi hepsiburada 'da bir ürün gördüm az önce. Baya bir olumlu yorum almış. Jiming Mini Oto Süpürgesi. 36W güce sahip. Minicik bir ürünmüş ama marifetleri büyükmüş. Fiyatı da 20,50 TL. Şuan bana olumlu geldi, alabilirim. Ama acaba uygun fiyata daha iyi bir önerisi olan var mı ?



    Bende aldım o ürünü hocam daha kullanmadım ama yorumlara bakarak aldım 12volt çok iyi bir değer bence alın ama boyutu çok küçük ve şirin. Yani çok büyük birşey beklemeyin.

    Daha önce de kenwood kullandım o da 14.4 volt idi. Çok çok iyi çekiyordu hem ıslak hem kuru. Ama çok gürültülü. Arıza nedeni ile 2 yıl sonra iade ettim hepsiburadaya ve hemen paramı ödediler ben tamir ederler sanıyordum. Sonra Jiming Mini Oto Süpürgesini aldım. Kullanmadım çünkü arabayı sattım ama gerçekten çok portatif birşey. Her yere sığar




  • yigitkacar Y kullanıcısına yanıt
    Evdekilerin en babasının emiş gücü 500 W oluyor.2000 li rakamlar motorun gücü olup eve bile süpürge alırken motorun gücüne değilde emiş gücüne bakarak seçim yapmak doğru olur.
  • bende de bir ara vardı gerçi sinboydu 1 yıl sonunda çalışırken yandan tozları atmaya başladı.
  • ARKADAŞLAR BENDE ARAÇ İÇİN SÜPÜRGE ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM. ANCAK BİRAZ KAFAM KARIŞTI. DAHA NET BİLGİ VE TECRÜBE ALABİLİRMİYİZ. TEŞEKKÜRLER
  • arkadaşlar ben bim den biack decker aldım. bu ürünü 22 eylül de aldım.."iş görür" kesinlikle..ancak ev süpürgesi gibi bir performans beklemeyin..şöyle anlatayım: ev süpürgesi= 2700 watt bu ürün: 1200 watt.ayrıca şuna dikkat edin.""süpürgeyi kullanırken arabayı rölantide çalıştırmak zorundasınız"aksi halde ürün yarı performans gösteriyor,yani emiş gücü az.bu durumu bilmeyenler ya ürünü iadeye kalkıyor,ya da evin bir köşesine atıyor,kullanmıyor.....ve şaşılacak şekilde bu bilgi kılavuzda dahi yazmıyor!!!.nasıl ve ne süre işe yarıyor derseniz de şöyle anlatayım: memleketten Bayram dönüşü tozlu bir arabayı normalde ev süpürgesi ile 40 dk. lık temizliği ,ona yakın tenizlikte 80 dk. bu ürünle yaptım..ayrıca yanında verilen aparatları da güzel,aracın heryerine giriyor,kablosu uzun,ve hafif,her yere taşıyabiliyorsun..özetle..bu parayla 1 defa kuaförleteceğinize aracı,bu fiyatla kendi aracınızı temizlemenin keyfini sürün derim..karar sizin..Selametle....




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.