Y

Teğmen
10 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 23 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bilgisayarınıza ister xp kurun, ister vista yükleyin isterse de windows 7. Beğenmediniz mi tekrar istediğiniz işletim sistemine dönün. Ama apple buna da müsaade etmiyor. Bi kere yükselttin mi işin bitti. Halbuki iPhone 4'e kurdun ios 7'yi baktın kastırdı, tekrar ios 6 veya 5'e dönülebilmeli. Bu yasağın da nedenini anlayamıyorum. Sırf bu downgrade yasağı nedeniyle bir çok kişi çok sevdiği iphonelarından soğuyor.

Asıl soru şu???

Neden sürüm düşürme yapılamıyor, apple buna nasıl bir teknolojiyle engel olabiliyor, hackerlar buna nasıl bir çözüm bulamıyor, bu işin teknolojisi nedir hiç anlamıyorum. Sonuçta ortada telefonun bir harddiski, ona kurulan bir yazılım var. Format atıp neden istediğimiz sürümü yükleyemiyoruz? Cevabı bilen var mı?
iPhone 4 'üm jailbreakli değil ve daha önce hiç yapılmadı. 4.3.1 yüklü. 7.x veya 6.x sürümlerini yüklemek istemiyorum. 4.3.1'den direkt 5.1'e yükseltebilir miyim? Yolu yöntemi nedir?
Şikayetvar iPhone uygulaması yayında!

Uygulama ile neler yapabilirsiniz?

Çevrenizde gördüğünüz ve sizi rahatsız eden şikayetleri anında Şikayetvar’a iletebilirsiniz.
İletmek istediğiniz şikayet hakkında 3 adet fotoğraf çekebilirsiniz.
Şikayet etmek istediğiniz konunun bulunduğu yer haritada otomatik olarak belirlenecek.
Sorununuz Şikayetvar’ın onayının ardından sikayetvar.com’da yayınlanacak.
Şikayetvar, şikayetinizi ilgili belediyeye ileterek sonuç hakkında sizi bilgilendirecek.

Şikayetvar’ın yeni uygulamasıyla neler değişecek?

Çukursuz bir Türkiye hedefleniyor.
Belediyelerin hizmet kalitesi üzerinde pozitif bir baskı oluşacak.
Belediyeler için büyük kolaylık sağlanacak.
Araç masrafları, çukur kazaları ve trafik sorunu azalacak.
Daha temiz bir çevre sağlanacak.

Artık BRC Squent 24 yerine BRC SQUENT MY 07 takıyorlarmış. Fast'e göre fiyatı daha ucuz. Artık Squent 24 üretilmiyormuş. Aracına BRC MY 07 taktıran var mı? Düşünceleri ne?
Bir araç almayı düşünüyorum. Ancak adam satarken kazası olduğunu ve şasesinin yetkili serviste değiştiğini söylüyor. Araç volswagen bora. ve emsallerinden 5 milyar daha ucuz...Şase tümüyle değişse de araba yaramaz mı? Yoksa yetkili serviste değişirse herhangi bir sıkıntı çıkarmaz mı? Benim için önemli olan araba 100km'yi geçince titreme, sağo sola çekme yapar mı korkusu? Yani şasenin düzeltilmesi ile yetkili serviste komple değiştirilmesi arasında bir fark yok mudur?
VideoReDo İle Avi dosyalarını kesmek mümkün mü? Program gerçekten çok basit ve kullanışl ancak divx filmleri bölemiyor. Acaba bi eklentisi falan var mı? File type kısmında avi formatı yok. Ancak add new file type kısmı var. Orası da tıklanmıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
Bana öyle bir program lazım ki; mp3 bir taraftan dinlerken beğenmez isem hemen çöp sepetine göndermeliyim. Mesela buna benzer bi özellik resim görüntüleme programı ACDsee de var. Resimlerine bakarken beğenmediğini üstte bulunan kırmızı renkli çapraz işarete basarak direk çöp sepetine gönderebiliyorsunuz. İşte aynı özelliği mp3 dinlerken yapmak istiyorum. Winampta var mı bu özellik? Veya bu özelliğe sahip bir program var mı?
Bana öyle bir program lazım ki; mp3 bir taraftan dinlerken beğenmez isem hemen çöp sepetine göndermeliyim. Mesela buna benzer bi özellik resim görüntüleme programı ACDsee de var. Resimlerine bakarken beğenmediğini üstte bulunan kırmızı renkli çapraz işarete basarak direk çöp sepetine gönderebiliyorsunuz. İşte aynı özelliği mp3 dinlerken yapmak istiyorum. Winampta var mı bu özellik? Veya bu özelliğe sahip bir program var mı?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 151
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.395 (Bu ay: 137)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.