Şimdi Ara

En iyi araba dergisi hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Auto Motor & Sport iyidir severim
    Auto Show AutoBild desteğiyle çıktığı için o da kalitelidir.
    TopGear da artık Otopark'ın, baktım güzel görünüyor.
    Üçü de gayet güzel dergilerdir bunlar dışında diğerleri gereksiz bence.
  • Yaklaşık 1 sene öncesine kadar favorim autocar dı ama yayınevi değişti, yazarlar değişti eski havası, samimiyeti ve içerik zenginliği kalmadı. Hala alıyorum ama severek okumuyorum, koleksiyonum için alıyorum. Şu an bence auto motor sport az bir farkla alınmaya değer sayılabilir ama zaten hemen hemen hepsi aynı seviyede artık, çok farkları yok aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Ağustos 2016; 22:30:52 >
  • Ortada artık okunacak dergi kalmadı eleştiri yok taraf tutmalar reklam gezmeleri artı sanal alem dergi satışlarını bitirdi umarım anlatabildim

• Türkiyeye ilk geldiğinden beri autocar tek geçerim. askerliği yaptıgım 6 ay hariç tüm sayıları elimde var

Fakat 1 sene kadar önce kurucu kadro ayrıldı yerlerine yepyeni adamlar geldi.

üstüne üstlük bir sayıda %40 zam yaptılar dergiye

artık dergi değiştirme zamanımın geldiğini hissediyorum, önümüzdeki ay topgear'ı deneyeceğim bakalım beğenecekmiyim
  • Auto show bi ara poster büyüklüğünde dergi satıyordu onlar bile 2.5 3tl idi.

• Otopark destekli topgear fena degil.
    Autocar beni pek sarmadi acikcasi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sokakta daha iyi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En detaylı ve kapsamlı testleri Autocar yapıyor,sürüş kalitesine çok önem veriyorlar,ancak karşılaştırmalarda puan tablosu olmuyor ve hangi aracın sürüşü iyiyse o birinci oluyor,referans aldıkları marka Ford.Autoshow her karşılaştırmada abartılı şekilde Vw ve Vw grubu araçları birinci yapıyor ve yere göğe sığdıramıyor,sadece Autoshow okuyan biri Vw yi dünyanın en iyi markası sanır Automotosport un çoklu karşılaştırmaları ayrıntılı ve iyi,Otohaber in daha tarafsız olduğunu düşünüyorum,karşılaştırmalarında araçlar arasında çok fark olmuyor,yakın puanlar alıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.