Şimdi Ara

En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
29.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaspersky virus programını begenmiyorum standart kullanıcalar için felaket ben eskiden bu virus programının iyi oldugunu savunuyodum derken makinalara surekli kaspersky kuruyordum her neyse musteriler beni aramaya basladı kimisi bir hafta içinde kimisi bir saat içerisinde sebep internete giremiyorum ben gidip baktım ve sorun kaspersky virus programının interneti bloke etmesi neden ? cunku makinanın zarar gorebilecegini seziyor ve interneti bloke ediyor bende bu sebepten dolayı artık kaspersky virus programını kesinlikle begenmiyorum
  • Nod32 den şaşmam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Guardianum

    norton kullandım daha önce avast kullandım şuan nod 32 kullanıyorum ve nod 32 nin çok iyi olduğunu idda ediyorum gerçekten çok sık güncellerinyor sistemide kasmıyor


    haklısın nod32 kasmaz ama sıstemın ıyıse en az (512mb ram) varsa kaspersky kurulmasını onerıyorum daha dusuk ram varsa eger kaspersky kasabılır ..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: madpirates

    kaspersky virus programını begenmiyorum standart kullanıcalar için felaket ben eskiden bu virus programının iyi oldugunu savunuyodum derken makinalara surekli kaspersky kuruyordum her neyse musteriler beni aramaya basladı kimisi bir hafta içinde kimisi bir saat içerisinde sebep internete giremiyorum ben gidip baktım ve sorun kaspersky virus programının interneti bloke etmesi neden ? cunku makinanın zarar gorebilecegini seziyor ve interneti bloke ediyor bende bu sebepten dolayı artık kaspersky virus programını kesinlikle begenmiyorum


    hocam bende oyle bı sorun yok yaw ??
  • gercektem mukemmel olmus.ıstatıstıler benı her zaman cezbetmıstır:)cok sagoll
  • Çoğunu kullanmış bir olarak şu kadarını söyleyeyim nod32 diğer en yakın rakibine fark atar.

    Test çok yetersiz olmuş, kullanım zorluğu filan denmiş nod32 kadar basit kac tane program varki?
  • KASPERSKY'DAN ŞAŞMAM
  • http://www.olympos.org/article/view/1950/en_cok_satan_antivirus_programlari_neden_en_iyi_degil

    2005'in lider Antivirüs firmaları Symantec, McAfee ve Trend Micro antivirüs yazılımlarının virüs'leri yakalama ihtimali az popüler olan ürünlerden daha düşük.

    Bunun sebebi yazılımın kalitesi veya söz konusu firmaların yeni virüs'lerin tanımlarının olduğu imza veritabanlarını güncellemelerindeki süre değil. Sebebi virüs yazarlarının yazdıkları kodları önce kendi sistemlerinde bu ürünler ile denemesi. Yazdıkları kodları bu ürünleri aşabilecek şekilde hazırlıyorlar.

    Antivirüs firmaları sürekli olarak ürünlerini güncelliyorlar ve yıllardır sadece virüs tanımlarına dayalı bir sistemleri olmadığını söylüyorlar. Günümüzde şüpheli davranışları tespit için pek çok zekice metodlar deniyorlar. Fakat problem virüs yazarlarının da çok zeki olması.

    Çarşamba günü, Avustralya Bilgisayar Acil Müdahele Ekibi'nden Graham Ingram virüs yazarlarının yetenekleri ile tehdit alanlarının nasıl değiştiğini anlattı:
    "Muhtemelen yazılım mühendislerinin kalitesindeki kodlara rastlıyoruz. Uygulama geliştiriciler değil, yazılım mühendisleri... Piyasadaki en popüler ürünlerin %80'lik bir kaçırma oranı var.. Eğer bu yazılımlardan birini kullanıyorsanız, 10 kötü amaçlı koddan 8'i sisteme girecektir."

    Ingram ürün ismi vermese de araştırma firması Gartner'ın 2005 raporlarına göre Symantec 53.6'lık yüzdesi ile piyasanın lideri durumda.McAfee ve Trend Micro'nun 18.8 ve 13.8'lik yüzdeleri var.

    Ingram'in ismini verdiği tek antivirüs ürünü aynı testlerde kötü amaçlı kodların %90'ını yakalayan Kaspersky. Gartner'a göre Kaspersky'nin piyasa payı %0.7 civarında.

    Kaynak:http://www.zdnet.com.au/blogs/securifythis/soa/Why_popular_antivirus_apps_do_not_work_/0,39033341,39264249,00.htm




  •  En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee.....


    arkadaşlar bu türkiyede sadece güvenlik ve antivirüs üzerine kurulmuş bir sitenin anket sonuçları bu site türkiyede antivirüs üzerine yapılmış en büyük kapsamlı site burdaki arkadaşların herbiri antivirüs konuları üzerinde uzman forum adresi yasak olduğundan veremiyorum ama isteyen olursa pm atabilirim bakabilir.
    ben kaspersky internet security 6 kullanıyorum geçmişte mcafee ve norton kullandım geçenlerde VBA32 ve antivir kurdum bu kullandıklarımın içinde en iyisi kaspersky diğer virüs programlarını lullanmadım kimsenin virüs programınıda kötülemek istemiyorum ama arkadaşlar bu anket bence gerçekleri yansıtıyor




  •  En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee.....


    arkadaşlar buda son anket oy oranı neden az diyebilirsiniz çünkü üye olan herkes bu anketlere katılamıyor
  •  En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee.....


    buda antivirüslerin güncelleme sıklıkları
  • mcafee bence yeterliiiii
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serji

    deepfreeze devre disi birakmayi dene bi sekilde daha sonra bir kez yeniden baslat. sorun kaybolacak daha sonra etkinlestirebilirsin.



    bilgisayar açılırsa denerim ama açılmıyo açılır açılmaz resetlio ...

    saygılar
  • BİTDEFENDER 9 mükemmel biraz yavaş tarıyo ama o kadarda olur
  • Kasperski gerçekten iyi ama firewall ayarını ortaya getirince her siteye girişte izin isityor;
  • 8 dakikadamı tarıyo kaspersky

    Kaspersky Internet Security 6 kullanıyorum 80 gblık full dolu harddiski taraması 1 saati geçiyor (ayarların hepsi en üstte )
    acaba benim işlemciden mi kaynaklanıyor geç taraması yada senin bu 8 dakikada mı bi sorun var
  • panda kaspersky vb. birçok virüs programını kullanmış birisi olarak f secure'ü tek geçerim... hem türkçe hem de sistemi kasmıyor
  • ben her 30 günde bir antivirüs değişen biriyim
    malum hepsinin lisans sorunu uyuz ediyor.
    normalde karspersky ı çok kullandım.her formattan sonra onu kurarım.ama işte lisans porblemi!(bu konuda bi çözümü olan varsa pm ye beklerim)

    şuan bit defender var.ama cidden kasıyor gibi mak.yi birde winrar her açılışında virüs bulmaya başladı:)

    bence antivirüs dediğinde kesinlikle firewall olmalı.dolayısıyla bu kurala uygunlar arasında:
    şahsi kanaatim

    karsper: çok iyi
    mcaffe: çok kasar.ama başarılı
    bit defender: kötü.
  • antivirus vazgeçemediğim virüs programıyıd benim de zamanında. çok sonra vazgeçtim
  • tamda ben böle bisi ariyodum iste ozaman bu en ii virüs programi bitdefender ve kaspersky oluyo demi yani herseyde en onde onlar var?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.