Bildirim
En iyi AMD işlemci?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Operatonlar iyidir ama server için varlar. İkinci elden render işleri için fx 8xxx alabilirsiniz sıfır gereksiz. AMD kullanıcısı olarak diyorum bunu. _____________________________ |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|Lucy -
Bu saatten sonra sıfır amd işlemci alınmaz alınacaksa ikinci el bir 8350 alınır geçilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ★ Olmak istediğim yer olmak zorunda olmadığım yerdir ★ -
9590 alabilirsin. fakat yeni mimari yolda. yani 9590 u 2. elden 500-600 a falan alabiliyorsanız alın. onun dışında beklemek daha mantıklı amd için. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
FX 8370E alabilirsin
FX 9XXX serisini saymazsan (220W TDP) en iyi FX islemci
https://www.techpowerup.com/cpudb/1786/fx-8370e
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sıfır Almak gibi bir hataya düşme amd de onun haricinde fx8350 8320 felan alınabilir 2.elde Sıfır işlemci alcam diyorsan illa intel i5 6400 6500 6600K lara bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
intel toplayın hocam kesinlikle _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bu devirde sifir alinmaz fx islemciler yazik olur. Heralde 2017 basinda zen gelir kac senedir carpan degişik hiz belirlenmiş ayni mimariler 9 serisi fabrikasyon overclock yemiş 83xx serisi
9 serisini zaten iptaL edeceksin ne demeye cikardiysa rezillik surekli bir sorun anakart derdi gercek anlamda yuksek 220w tdp
elinde fxlerden 8370e 8300 8350 kalir ucuz 2 ci el bulursan alirsin o zaman f/p olur
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_FX_microprocessors
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Eylül 2016; 11:44:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Alimle sohbet et , alırsın mertebe; cahille sohbet etme, dönersin merkebe ! -
Neden intel. Biraz daha açıklık getirebilirmisiniz. _____________________________ -
Ust seviye performansta dengi olmayan extreme seri işlemcileri var bin dolara da koysa 2 bine de koysa işi düşen alacak. Sonuçta Her işlemci oyun oynansin diye çikmiyor
Yeni mimariler arge ve verimlilik avantaji var Elinde teknoloji var her cipset degisimine farkli bir ek teknoloji- özellik ekleyebiliyor
Karşisinda 4- 5 senedir düzgün rekabet gösteremeyen bir firma var. Bu sayede fiyatlarda istediği gibi de at oynatiyor . Bu boş ortamda Consumer sinifina da (i3 i5 i7) nesil değişiminde performasta azar azar artiş veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Eylül 2016; 12:03:09 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Alimle sohbet et , alırsın mertebe; cahille sohbet etme, dönersin merkebe ! -
Çok sağolun. AMD için bi kaç kötü gorun okumuştum ama tam ikna olmamıştım. Şimdi bu kadar kişi böylesi diyorsan bi bildikleri vardır diyorum. Çok sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam arkadaş render alacağım diyor.
Şuan FX 8350'nin 4.2 Ghz'de aldığı render'ı eşit olarak sadece 4790K'da falan alabilirsin.
O yüzden 350 verip FX almak 1000 TL verip intel almaktan mantıklı._____________________________ .....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X