Şimdi Ara

En iyi 4x4 sistemi hangisi: AWD, 4Motion, xdrive, Quattro, 4matic (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
76.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bence kullanıma gore ayırmak lazım bir dört çeker hem arazi de hem karli islak cakil kum zeminde viraj almada butun istekleri ayni performansla yerine getiremiyor tek basina Quattro diyenler ya da xdrive diyenler hangi amaca gore

Arazi/off road kullanımina gore ağırlıklı

Mitsu süper select
    Land/jeep Trs
    Mercedes Glerdeki Ets
    Honda Vtm
    Subaru S-Awd
    Suzuki İ-Awd
    Ford İ-Awd

Vizkoz ve torsen kavramali bir çok araçlar bu yeteneğe sahiptir
    Ayrıca
    Quattro xdrivelı şehir bebelerinden arazi performansı beklememek lazim haldex kavramali ilk nesil Amoraklarin arazi kabiliyeti yok

Yol Viraj islak karli zeminde
    Honda Sh-Awd
    Subaru S-Awd
    Ford İ-Awd
    Kısaca bu kategoride haldex kavrama kullanan birçok araç Volvo opel Vw lambo mazda vs bu yetenege sahiptir
    Porschenin geliştirdiği elektrikli dört çeker en iyilerin basindadir aynı sistemi kullanan evo 10 nun nasıl Viraj aldıklarını bilenler bilir
    Quattro xdrive 4 matic üçlüsünden bu kategoride Quattronun daha iyi olduğunu düşünüyorum virajlarda daha dengeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kararımı verdim. Dacia Duster almayı düşünüyorum. Paratic.com bu yazıda http://paratic.com/50-bin-liraya-kadar-en-iyi-4x4-suv-modelleri/50 liraya kadar alınabilecek en iyi 4x4 SUV modellerinin listesini hazırlamış. Siz hangisini almak istersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberkuşu -- 21 Şubat 2017; 8:50:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.