Ben bi tek onu oynadım da, o bakımdan. Herkes kendi oynadığını savunuyor ya.
quote:
Orjinalden alıntı: yampir
Ben bi tek onu oynadım da, o bakımdan. Herkes kendi oynadığını savunuyor ya.
Herkes kendi oynadığını savunmuyor. Banane; elin ABD'lisi yapmış, oynuyoruz. Neden savunayım? Ben mi tasarladım oyunu? Bizimkisi sadece FRP/G'nin sınırlarını yeniden çizme çabası... Boş bir çaba ama...
quote:
Orjinalden alıntı: yampir Ben bi tek onu oynadım da, o bakımdan. Herkes kendi oynadığını savunuyor ya.
İyi afferin sana
Kotor serisi 1. ve 2. sırada olmalıydı listede
Amanın ne tartışma ne tartışma.İnsanlar kendi benliklerinimi kabullendirmeye uğraşıyor yoksa gerçekleri öğrenmekten ve kabullenmekten mi kaçıyorlar. Ben bu tartışmaya girmeyeyim, biraz uzak kalayım bari. Diablo'suz kalmayın Saygılar. BrL...
quote:
Orjinalden alıntı: SolidRock
quote:
Orjinalden alıntı: yampir Ben bi tek onu oynadım da, o bakımdan. Herkes kendi oynadığını savunuyor ya.
İyi afferin sana
Sana da "aferin". Afferin değil aferin...
Sanki gerçekten insanlar kendi oynadıkları ve beğendiklerine bi yön vermeye çalışmıyor, onları -savunmaktan kastım bu- sahipleniyor. Sanki gerçekten birileri çıkıp bu oyunu biz yaptık, rpg diyorsak rpg'dir diyor. Allah'ım ya tartışmaya bak. Adamlar programlamışlar kendilerini. Ben şimdi kötü bişey mi dedim de iğneleyici şeyler yazılıyor. Dğoru bu beyler sizin tartışmalarınız yersiz. Elin ABD'lisi yapmışsa oynayın. Yoksa her evin ABD'lisi Bush'un istediği gibi bunlara kafa yormayın. Kendi kendinizi sömürmeyin...
Şimdi herkes kendi oynadığını savunuyor dersen hata yapmış olursun. Mesela ben piyasadaki oyunları uzun bir süredir oynamaktayım yani hepsini savunacakmıyım. Oyunculukta neredeyse 15 yıllık bir geçmişim var. Mesele bu değil anlayacağın.
Ha evet iğneleyici konuştum, çünkü bence hakettin. Zaten ortam gergin, bir şeyler karara bağlanmaya değilde maraz çıkacakmış gibi bir durum. Yani şimdi sen çıkıp böyle bir ifade kullanınca hoş olmadı. Bir de söylenen o kadar ciddi şeyden sonra senin bu tip şaka gibi lafların hoş durmadı. Bilmem anlatabildim mi? Neyse kırdıysam kusura bakma kardeşim... Gergindim o saatlerde oldu işte.
Yok, rica ederim ama ben de o gergin ortamı yumuşatmak adına yazdım. Okudum birazını adam yazmış ki Diablo'yu tek geçerim diye. Şimdi ben ne yazayım. Sizin tartıştıklarınız boş yazsam olmaz. Şu şöyle iyidir desem olmaz. Bende Rpg'ye sempati duyuyorum. Neverwinter Nights 2'den nefret ediyorum. Gothic fena değildi işte. Ben de hem onu oynadığımı belirtmek için, hem de kimse yazmamış biraz da ondan konuşulsun diye Gothic III iyidir yazdım. Hayır çok mu kötü bişey yaptım da hakettim onu da anlamış değilim. Ama genel olarak bu böyle. Yani adamın sistemi güzel, MOH: Airbourne oynuyor. Adamlar havada uçuyor falan. Diyor ki adamlar çok gerçekçi ölüyor. Sen de özeniyosun. Diğer başlıklarda da yani. Yoksa altına öyle sıradan yazdığım bi mesaj değildi, tekrar söylüyorum...
güzel oyunlar yazan arkadaşlarımda var ama bazılarınız sahiden RPG diye neredeyse fifa yazacak.
WoW MMORPG dir Rpg den farkı çok kişili oynanmasıdır yani kök aynı WoW Rpg değildir diyen arkadaş. Wc3 serisini bitiren biri için WoW'dan iyi rpg yoktur ((:
Evet çünkü wow dünyasında orc u mage yi görünce göz yanılgısı RPG sanır.
Fable TLC nin bu kadar gerilerde olduğu bi listeye anlam veremedim doğrusu
yahu o resim bi oyun sitesinden alınmış. Sıralama yaparken çeşitli ayarlar var. Ana sitelerin ortalaması,kullanıcı ortalaması gibi seçenekler var.Ayrıca sırf RPG 'nin 20 tane alt dalı var.Onlara göre sıralatabiliyosunuz.
Hiç bir geçerliliği yok tartışmayın boşuna.En çok anılan RPG ler : Baldur's Gate , Planescape Torment , TES 3-4 , Diablo 1-2 Kişiye göre değişir sıralamaları neyi tartışıyosunuz
gene saçmalamayı başarmışlar
Bu listenin güncellenmiş bir haline ulaşılabilir mi?
Abi fable'a diablo gibi diyen arkadaşın varsa yavaşça uzaklaş ondan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme