Şimdi Ara

En iyi 4 mevsim hangisi? Anket 3 şıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

En iyi 4 mevsim hangisi? Anket 3 şıklı

(En Son Oy Tarihi: 1.3.2020)
Giriş
  • Arkadaşlar en çok tercih edilen ve ilk üçteki markalar olduğu için bu üç markayı şık yaptım

https://www.lastikcim.com.tr/goodyear-vector-4-seasons-g2-225-45r17-94v-xl/

https://www.lastikcim.com.tr/michelin-crossclimate-plus-225-45r17-94w-xl/

https://www.lastikcim.com.tr/nokian-weatherproof-225-45r17-94v-xl/

Bu üç marka arasında 4 mevsimin hakkını en iyi veren hangisi sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir önceki aracım 308'de bu ebatlarda Michelin CrossClimate vardı. Tahminen lastikler 20-25 bin kilometre yapmışlardı. Yazın sıcak asfalt üzerinde rezaletti. Aynı şekilde yağmurlu havalarda da tedirgin ederdi.
    Büyük konuşmayım ama dört mevsim lastik alacağımı pek sanmıyorum. Kışın orta halli de olsa kışlık yazın aynı şekilde yazlık kullanma taraftarıyım
    İlle birini almam gerekliysen ben Nokian tercih ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 26 Şubat 2020; 1:55:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Bir önceki aracım 308'de bu ebatlarda Michelin CrossClimate vardı. Tahminen lastikler 20-25 bin kilometre yapmışlardı. Yazın sıcak asfalt üzerinde rezaletti. Aynı şekilde yağmurlu havalarda da tedirgin ederdi.
    Büyük konuşmayım ama dört mevsim lastik alacağımı pek sanmıyorum. Kışın orta halli de olsa kışlık yazın aynı şekilde yazlık kullanma taraftarıyım
    İlle birini almam gerekliysen ben Nokian tercih ederdim
    Nokian piyasada yok

Şuanlık tabi bakalım gelecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 26 Şubat 2020; 17:50:52 >

• 3 aydır Nokian kullanıyorum, karda kışlık lastik gibi iş gördü. Yazı nasıl geçirecek göreceğiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergun55

3 aydır Nokian kullanıyorum, karda kışlık lastik gibi iş gördü. Yazı nasıl geçirecek göreceğiz.
    İzlenimini mutlak bekliyorum hocam

• nokian kışa yönelik bir lastik yazın çabuk dağılıp kopma yapıyor diye duydum. michelin hem kış ve yaz iyi olmadığını duydum. goodyear ultragrip 9 kullanıyorum dayanıklı, yakıt tüketimi düşük ve sessiz bir lastik. 4 mevsimde de yine goodyear tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

nokian kışa yönelik bir lastik yazın çabuk dağılıp kopma yapıyor diye duydum. michelin hem kış ve yaz iyi olmadığını duydum. goodyear ultragrip 9 kullanıyorum dayanıklı, yakıt tüketimi düşük ve sessiz bir lastik. 4 mevsimde de yine goodyear tercih ederim.
    Peki falken nasıl bilgin var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pek bir bilgim yok forumda falken as210 anakonusu vardı ordan bilgi alabilirsiniz.
  • Gerçek dört mevsim lastiği Goodyear Vector 4seasons Gen 2' dur. Nokian' ın lastiği kılcal kanallı..Yazın dağılıyor. Michelin' in de kış performansı vasat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarındaki en iyi 4 mevsim lastik Good Year'inki!!! Daha önce farklı araçlarda da kullandım, çok iyi lastikdir! Ankette Nokian işaretleyenlerin kaçı Nokian 4 mevsim kullanmıştır acaba? Tamamen sallamışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.