Bildirim
en iyi 3d led tv markası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
marka değil model olarak bakalım ama led tvde sony daha iyidir...
bütçe ve boyut önemli -
lcd sony kullanıyorum ama gittiğim yerlerde samsung denk geldiğinde sanki daha iyimiş gibi geliyor bütçe sorunu yok uzun bir süre kullanacağım için özellikli sağlam tv istiyorum -
Bencede olaya marka degil model olarak bakmak lazim. Samsungun goruntusu her zaman insani magazalarda cezbeder. Ama samsungun demolari malum. Eve getirip kurdugunuzda herkesi sok eder. Sonucta insanlar sadece bluray izlemez bu tvlerde. Bende ozellikten cok goruntu ve kaliteye bakmalisin. Ya da magazaya gittiginde o 8000 serisine normal bi uydu yayinini dene. O zaman daha net cevap bulabilirsin. Bence once model olarak incele.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
denerim ama tv de bildiğim hz önemi var galiba birde çözünürlük yanlışmıyım -
bütçe sorunun yoksa
w905 yada f8000 takip edebilirsin... w905 daha iyifiyatı yüksek gelirse f8000 2. alternatif olarak düşünülebilir. mağazada izle mağaza videosu da çok yanıltıcı 1080p hd video , kullanıcı yorumlarına bak son kararı kendin ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 14 Temmuz 2013; 0:20:34 > -
Gercek panel hizi tabi ki onemli futbol karsilasmalarinda ve hareketli sahnelerde kendini belli eder. Genelde gercek hizi 100 hz den asagi olmamasina dikkat et. Birde tavsiyem 3d icin aktif gozlugu tercih et. Arkadasin onerdiklerinin disinda panasonic ve sharpin yeni modellerini de incele. İkiside cok iyi bana gore.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X