Saw yazanların filmi izlemedikleri kesin bu korku filmi falan değil gerilim
ayrıca bu ana kadar yapılmış en korkuç film psycho dur
quote:
Orjinalden alıntı: GtMaster
Saw yazanların filmi izlemedikleri kesin bu korku filmi falan değil gerilim
ayrıca bu ana kadar yapılmış en korkuç film psycho dur
saw bir korku filmidir. filmde gerek efektler olsun gerekte seyirciyi hoplatan sahneler olsun bu filmi bir korku filmi yapar. şu ana kadar yapılmış en korkunç film psycho değildir. imdb.com'un sıralamalarına göre sonuç böyle olabilir ama 1960 yapımı olan bu filmi eğer seyredersen siyah beyaz olan bu filmin insanı en ufak derecede korkutmadığını göreceksin.!
Hayvan Mezarlığı Mısır Tarlası Çocukları Elm Sokağı Kabusu
Korku filmi denilince ben daha çok fantastik ve doğaüstü olayların anlatıldığı filmler aklıma geliyor....Cinayet filmlerini gerilim filmi kategorisine koyuyorum...İlkokul 4. sınıfa giderken sinemada "Vahşet" filmine gitmiştik babam ve abimle... Ben filmin sadce ilk 15dksını falan izlemiştim...(Sinemadan çıktım.)...Ben küçük olduğum için korktuğumu düşünmeyin çünkü hem babam hem de abim filmin gerçekten çok korkunç olduğu konusunda hemfikirdiler..Çok korktuğum diğer bir film 6.His oldu....Sinemada izledim...Bu film "BÖÖ!!" yapmadan gererek korkutan bir filmdir...Benim için korku filmlerin Şah'ı ise Halka'dır..Filmi evde kimse yokken gece yarısı, ışıklar kapalı, kulaklıkla, orjinal sesi ile izledim...Filmi izlerken 3-4 defa kulaklığı çıkartıp etrafı dinledim...
what lies beneath
1985 gibi EVIL DEAD (Şeytanın Ölüsü) serisi. O zamanlar çocuktum etkisinden yıllarca kurtulamadım... Ama şimdi izlesem efectler komik gelebilir. Saw bence bırakın korkuyu gerilim bile değil
1- EVIL DEAD 2- RING 3- OTHERS
korkunçluğunu bilemem ama Hayalet Gemi mükemmeldi tabi bu benim görüşüm.
ewt elm sokağı kabusu'nun ilk bölümü harbiden baya etki bırakan bi film
quote:
Orjinalden alıntı: darkRider
1985 gibi EVIL DEAD (Şeytanın Ölüsü) serisi. O zamanlar çocuktum etkisinden yıllarca kurtulamadım... Ama şimdi izlesem efectler komik gelebilir. Saw bence bırakın korkuyu gerilim bile değil
1- EVIL DEAD 2- RING 3- OTHERS
Şeytanın ölüsünü ben de hatırlıyorum gerçi ben 89'luyum ama izlediğimizi hatırlarım ve gerçektan kokunç geliyordu.
1-Halka 2-Kimlik 3-Elm sokağı kabusu serisi 4-Pending....
son durak 1-2
DİĞERLERİ(THE OTHERS-NICOLE KIDMAN)
ŞEYTAN(THE EXORCIST-İLK VERSİYONU)
KARANLIK SULAR(JAPON FİLMİ)
HAYVAN MEZARLIĞI
Abi walla bu topice yazı yazanların bazılarını anlamadım ama bazıları ii yazmış bazıları da ii cevap vermiş...Hakkaten o Saw korku diildi,ancak ii bir psiko-gerilim...Elm Sokağı ve Exorcist ise en azından benim dönemlerde -ki ben 82'liyim- doğanlar için korku sayılabilirdi o vakit...Ama şimdi nostalji olsun die seyrediyorum...Bi de o Final Destination filmleri kadar kötü efektli film görmedim...Korku da diildi açıkçası...Benim şimdiye kadar etkilendiğim korku filmi bi tane o da The Grudge ama konusu yoktu...Bence tabii...Konulu olarak The Ring vardı ama 2.yi seyretmek nasip olmadı...Seyreden arkadaşlar fikir beyan ederse sevinirim...Burdaki eleştirilerim kesinlikle tartışma çıkarmak için değildi,sadece kendi fikirlerimi sundum...Herkese ii seyirler...
final destination korku filmi değil saw ı izlemedim identity müthiş bir film ama o da korku filmi değil 1.excorcist(konusu mükemmel) 2.ring(konusu mükemmel) başka da yok zaten ama hatırlarım eskiden trt de bi filmler çıkardı altımıza sıcardık korkudan tabi o zamanlar küçüktük hey gidi günler hhheeeeeyyyy
açıkçası son 20 senedir doğru dürüst korku filmi piyasaya düşmedi.Son zamanlarda izleidğim en iyi korku Cevapsız Arama'dır. Halka ve Halka 2 de korku filmleri arasında baş sıralarda.Saw mükemmel bir gerilim korku değil.Eski filmlerden ise IT , EVIL DEAD , HAYVAN MEZARLIĞI , IN THE MOUTH OF MADNESS kült filmler...