Şimdi Ara

En İyi 3 Korku Filmi<-------- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar galba burda korku filmi veya korku filmi değil tartısması var ve artk bu konuya bi cözüm getirelim filmlerin korku filmi olup olmaması size bağlı olarak değişmiyor yani bir filmi korku filmi yapan bizlerin görüsleri değil. bu filmler piyasaya cıkarken belirli tarzlarla cıkarlar yani bu film korku filmi veya su film korku filmi değil diyemeyiz. istersek filmden korkmadık diyebiliriz ama film korku filmi değildi diyemeyiz. saw, identity ve final destination birer korku filmidir korkup korkmamak size kalmıs ama cıkıpda burda korku filmi değildir demeyelim.ayrıca korku filmlerini sadece icinde bikac canavarımsı bulunduran ve genel olarak gercekte olamayacak seyler olarak düsünmeyelim. mesela The Shining, milyonlarca kisiye göre tarihteki en iyi korku filmidir ama filmde pek öyle canavarlar falan yok. ilgilenenler icin:
    identity:http://www.imdb.com/title/tt0309698/
    saw:http://www.imdb.com/title/tt0387564/
    final destination:http://www.imdb.com/title/tt0195714/
    the shining:http://www.imdb.com/title/tt0081505/

• lanetli tepe
    hayalet gemi
    saw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unkown-Artist -- 13 Nisan 2005, 20:16:57 >
  • Halloween, Alien_I
  • DRACULA
    SEVGİLİLER GÜNÜ
    SAPIK
    13.CUMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: bomert

ya arkadaslar galba burda korku filmi veya korku filmi değil tartısması var ve artk bu konuya bi cözüm getirelim filmlerin korku filmi olup olmaması size bağlı olarak değişmiyor yani bir filmi korku filmi yapan bizlerin görüsleri değil. bu filmler piyasaya cıkarken belirli tarzlarla cıkarlar yani bu film korku filmi veya su film korku filmi değil diyemeyiz. istersek filmden korkmadık diyebiliriz ama film korku filmi değildi diyemeyiz. saw, identity ve final destination birer korku filmidir korkup korkmamak size kalmıs ama cıkıpda burda korku filmi değildir demeyelim.ayrıca korku filmlerini sadece icinde bikac canavarımsı bulunduran ve genel olarak gercekte olamayacak seyler olarak düsünmeyelim. mesela The Shining, milyonlarca kisiye göre tarihteki en iyi korku filmidir ama filmde pek öyle canavarlar falan yok. ilgilenenler icin:
    identity:http://www.imdb.com/title/tt0309698/
    saw:http://www.imdb.com/title/tt0387564/
    final destination:http://www.imdb.com/title/tt0195714/
    the shining:http://www.imdb.com/title/tt0081505/

arkadaşım yanlış biliyorsun.şunu söylemeliyimki salak film şirketlerinin filmi hangi kategori de ortaya çıkardığı önemli değil.imdb deki filmlerinde hangi kategoride olduğu önemli değil çünkü bir filmi saçma sapan kategori de gösterebiliyorlar.sana şunu söyleyeyim korku anlık bir olaydır , korkarsın ve sonra onun etkisinde kalırsın ; örneğin halka da samarının televizyondan bir anda çıkması veya cevapsız aramada hastahanedeyken kadının başaşağı tavandan inmesi.gerilim ise anlık değil belli bir süreçtir.örneğin saw da adamların yaşadığı gerginlii sende yaşarsın ve gerilirsin acaba ölecekmi yaşayacakmı bu korku değildir.identity de olayları çözümlemeye çalırşırsın bu da korku değildir.bu filmleri tekrar izlemeni öneririm sana....

• Lanetlı tepe fena degıldı..
  • 1-ring (halka)
    2-şeker adam
    3-rose mary'nin bebeği
  • Gelmiş geçmiş en iyi film denince; "Citizen Kane (YURTTAŞ KANE) 1941" deniliyor

Korku filmi denilince de; "Sapık (Psycho) 1998" deniliyor ama...

İzledim ve korkulacak tek bir sahne vardı. Bu nasıl iş anlamadım? Acaba genel olarak mı söyleniyor konusu falan iyi diye midir anlamadım gitti. Kısacası ben beğenmedim.

Hayalet Gemi iyi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 17 Nisan 2005, 2:25:52 >
  • bence the saw gerilim filmiydi!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalarabaci

Gelmiş geçmiş en iyi film denince; "Citizen Kane (YURTTAŞ KANE) 1941" deniliyor

İzledim ve korkulacak tek bir sahne vardı. Bu nasıl iş anlamadım? Acaba genel olarak mı söyleniyor konusu falan iyi diye midir anlamadım gitti. Kısacası ben beğenmedim.

Hayalet Gemi iyi gibi.

yok kardeş sen karıştırmışsın o korku filmi olayını. en iyi korku filmi denilince tamam psycho deniliyor ama 1998 yapımı olan değil, 1960 yapımı siyah-beyaz olan psycho. gerçi bu filmde ne kadar en iyi korku filmidir tartışılır ama 1998 yapımı olan değil bunu karıştırmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

arkadaşım yanlış biliyorsun.şunu söylemeliyimki salak film şirketlerinin filmi hangi kategori de ortaya çıkardığı önemli değil.imdb deki filmlerinde hangi kategoride olduğu önemli değil çünkü bir filmi saçma sapan kategori de gösterebiliyorlar.sana şunu söyleyeyim korku anlık bir olaydır , korkarsın ve sonra onun etkisinde kalırsın ; örneğin halka da samarının televizyondan bir anda çıkması veya cevapsız aramada hastahanedeyken kadının başaşağı tavandan inmesi.gerilim ise anlık değil belli bir süreçtir.örneğin saw da adamların yaşadığı gerginlii sende yaşarsın ve gerilirsin acaba ölecekmi yaşayacakmı bu korku değildir.identity de olayları çözümlemeye çalırşırsın bu da korku değildir.bu filmleri tekrar izlemeni öneririm sana....

bak şimdi fear is the key arkadaş olaylar bu şekilde olmuyor. sen bu filmlere korku değildir gerilimdir falan filan diye uzatarak yanlış yapıyosun. mesela bi ara cidade de deus diye bi film vardı o bile bir gerilim filmidir. bunun dışında gerilim bir romantik-komedinin içinde bile olabilir. ama identity'yi veya saw'u tekrar izlemesi gereken sensin. şu sıralarda piyasada korku filmi oalrak bahsedilen 'hide and seek' diye bi film var ama film son 30 dakikasına kadar bırakın korkuyu bir gerilim unsuru bile içermiyor ama hala herkesin dilinde film korku filmi diye geçiyor yani filmi ben böle yorumladım diye film korku filmi olma özelliğini kaybetmiyor. benim bahsettiğim bir film korku filmiyse korku filmidir bunun sana göresi veya bana göresi yoktur arkadasım anlasabildikmi yani burda saw korku filmidir veya identity korku filmidir tartışması yapmayalım.

• iyide saw bence korku filmi deil.. filmden korkmadıım icin soylemiyom.. hadi bakalım katil kim gibi bisey yani..ama saw gercekten cok iyi bi film...
  • halka bence
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

bak şimdi fear is the key arkadaş olaylar bu şekilde olmuyor. sen bu filmlere korku değildir gerilimdir falan filan diye uzatarak yanlış yapıyosun. mesela bi ara cidade de deus diye bi film vardı o bile bir gerilim filmidir. bunun dışında gerilim bir romantik-komedinin içinde bile olabilir. ama identity'yi veya saw'u tekrar izlemesi gereken sensin. şu sıralarda piyasada korku filmi oalrak bahsedilen 'hide and seek' diye bi film var ama film son 30 dakikasına kadar bırakın korkuyu bir gerilim unsuru bile içermiyor ama hala herkesin dilinde film korku filmi diye geçiyor yani filmi ben böle yorumladım diye film korku filmi olma özelliğini kaybetmiyor. benim bahsettiğim bir film korku filmiyse korku filmidir bunun sana göresi veya bana göresi yoktur arkadasım anlasabildikmi yani burda saw korku filmidir veya identity korku filmidir tartışması yapmayalım.

ok sen bu filmleri korku filmi olarak değerlendiriyorsan bu senin kanaatin.farkındaysan sadece sen bu filmlere korku diyorsun.sinema forumlarını ziyaret edersen herkesin korku ve gerilim tür filmleri ayırdığını göreceksin...

• Bisi soracam bundan bi 14-15 yil once bi film vardi tv de izlemistim sanirim.Biraz ufaktik zor animsiyorum ama ozamanlar etkilemisti animsiyorum.Sole solim film de vampire ler vardi kurt adam vardi bi sato dami ne geciodu yada buyuk bi ev tam animsamiyorum.Kucuk cocuklar bunlarla savasiodu kaciodu bunlardan falan en sonunda polisler falan gozukuyordu filmde hersey normale donuyordu vs vs. bole bir film izleyen varsa ve adini hatirliyorsa ne mutlu bana:)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bilalarabaci

Gelmiş geçmiş en iyi film denince; "Citizen Kane (YURTTAŞ KANE) 1941" deniliyor

Hayalet Gemi iyi gibi.

yok kardeş sen karıştırmışsın o korku filmi olayını. en iyi korku filmi denilince tamam psycho deniliyor ama 1998 yapımı olan değil, 1960 yapımı siyah-beyaz olan psycho. gerçi bu filmde ne kadar en iyi korku filmidir tartışılır ama 1998 yapımı olan değil bunu karıştırmayalım.

Çok sağol, bunu öğrendiğim iyi oldu.

Bende diyorum yahu bu filmin neresi korkunç diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 18 Nisan 2005, 0:52:06 >

• 45 gb kadar korku filmleri arsivim var. En cok tirsirsanlarda
    1- Gurudge 2005
    2- Eye serileri
    3- Darkness Falls
    4- Mısır Tarlası Çocukları
  • walla düşüncemi söylemedn edemiycem;herkes excorcist demiş durmuş,ya o filmi ''izliyeyim de korkayım diye izledim,hatta her an korkmak için can attım ama olmadı.Film korku veya gerilim deil bence tamamen komedi..Ayrıca hayalet gemi için de söylediklerim geçerli,görüntü efekleri berbat..Garez iyi bir film.. Bir de kimse köyden bahsetmemiş galiba..Resmen iğrenç ötesi bir film..Sinemaya verdiğim paraya değil boşa geçen 2 saatime yanıyorum..Neyse bunlar benim fikirlerim tabi,her fikre saygı gösteririm..Saygılar
  • Bence ring
    scream
    elm sokağı serisi
  • En iyisi HALKA, en komiği elm sokağı serileri
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.