Şimdi Ara

En iyi 2 GB Mı ? Orta Seviye 3 GB mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAPPHIRE R9 270X TOXIC GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.2 EKRAN KARTI(694 TL)

Hafıza (RAM) Kapasitesi:2 GB

Bellek Tipi:GDDR 5

Bellek Hız:ı6000Mhz

Bellek Arayüzü:256 Bit

Çekirdek Hızı:1100MHz

SAPPHIRE HD7950 GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI(675 TL)

Hafıza (RAM) Kapasitesi:3 GB

Bellek Tipi:GDDR 5

Bellek Hızı:5000MHz

Bellek Arayüzü:384 Bit

Çekirdek Hızı:850Mhz

Evet arkadaşlar bu iki kart arasında kaldım hangi kart daha iyi benim düşüncem 3 GB olan bir tık önde gibi hem 3GB 384 bit oluşu ileride cpu hızını arttırmayı düşünürsek hangi kart daha iyidir sizce ?

• 3 olanı al ileriye dönük olsun.
  • Tabiki 7950 tercih edin.7950 overclock kapasitesi çok yüksek hatta 7970 ve r9 280x ile aynı seviyede kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 7950 alin. 270den daha iyi bir kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bende böyle düşünüyordum fakat bir sorunumuz daha var 7950 bir çok modeli var ve yeni bir model daha eklendi her ne kadar cpu ve bellek hızlarında önemli bir değişiklik olmasada soğutma sistemi sürekli değişiyor peki bu sürekli değişmesi kartı gerçekten gerekli soğutmayı yapamadığından mı yoksa çeşitliliği sağlama için mi?

]

en son çıkan kart ise bu bende büyük ihtimal bu kartı alıcağım gordüğüm üzere tek fanı var bu problem yaratırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan14 -- 16 Ocak 2014; 20:02:26 >

• tek fanli dedigin referans tasarim cok ses yapar isinir pek overclock olmaz.sapphire dual-x olani tercih et bence.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9547
  • topalsolucan14 T kullanıcısına yanıt
    burda test ve karşılaştırmaları belki yardımcı olur sana..

anandtech
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dual bir model almaya çalış. Referans tasarım arkadaşın da belirtiği gibi ısınır. Bu sebepten yeni çıkan kartları almayıp bekleyenler bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 16 Ocak 2014; 20:10:27 >
  • hocam burdaki sonuçlar gerçek ve doğru ise 7950 r9dan büyük çoğunda üstün bunu mu söylemeye çalıştınız bir baktımda şuan.7950 gerçekten r9 dan daha üstün bir kart oldğunu gördüm.
  • Sapphire dual-x tavsiye ederim 1.3 volt ile bile tam yük altında en fazla 73 dereceyi gördüm.

• zaten bende dual x olan bi kart beğenmiştim 7950 vatandan alıcaktım fakat o kart gitti ve yerine referans dediğiniz 7950 geldi
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-21196-00-20g-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71515

yani vatanda bulduğum fiyatı başka yerde bulabilirmiyim bulamassam bunu alırsam bi problem çıkar mı ?
    Tek fanlı olan yani referans tasarım hiç kullanmadım her zaman özel soğutmalı tercih etmişimdir.Tek fanlı olanın fanı ses çıkarır overclock fazla yapamazsın onun dışında başka problemi olmaz.
    Burda var 2 fanlısı varhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9547

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 16 Ocak 2014; 20:44:09 >
  • Peki Çok teşekkür ederim benden başka birçok kişiyi aydınlattınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan14

Peki Çok teşekkür ederim benden başka birçok kişiyi aydınlattınız..

Birşey değil.
    vatanı takip et indirime girdiğinde yapıştır...
  • vatanda referans tasarımlı ürün var onu almayacağım fakat vatana tekrar gelirse direk alırım.
  • Aynen en doğrusunu yapıyorsunuz referans tasarımdan uzak durun sonu tamamen pişmanlıktır.
    Çift fanlı olan Sapphire HD-7950 jticaret.com.tr ile 680 TL civarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.