Şimdi Ara

//// En iyi 2. Dünya Savaşı filmleri \\\\ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
49.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarım The White Tiger diye bu snee çıkan bir savaş filmi var fragmanı izleyince inanmadım evde maketlerinin bulunduğu Tiger ve t34 tanklarının gerçeklerini adamlar yapmış animasyon veya maket deil film için koca bir şehir kurulmuş hepsi gerçek ama türkçesini bulamadım Lütfen Allah rızası için biri bu filmin türkçesini bulsun film arkası çekımlerı izlediğinizde tankların yapımını görebılırsınız.Ayrıca tank ve 2.dünya savaşı hastaları için yani benım gıbıler için birebir özellıkle o tiger off off film arkası çekımınde görmek bile insanı hasta ediyo lütfen bu filmi bulun bana lutfen.BU DA FRAGMANI

http://www.youtube.com/watch?v=sKdSmeomrbg&feature=player_embedded

• Tam benim konummuş uzun süredir izlemediğim film varmı diye arıyordum bu konuda birsürü buldum. Bu arada u-571 var güzel filmdir tavsiye ederim onun dışında hemen bütün klişe ler önerilmiş zaten. konu çok güzel takipteyim.
  • Bu Tank kış kamuflajı ve özel üretim tiger p tankı olması (200mm zırhı var) Rus t34 -85 tankların önünde duramaması sonucu bir çok tankı imha etmesiyle çok büyük sorun çıkartır.

Flim için Kremlinin karşısında devasa bir ikinci dünya savaşı şehri kuruldu. Tüm tanklar özellikle hakiki t34 tankları kullanıldı. Tiger P tankı için t54den replika yapıldı. Bu film world of tank adlı bilgisayar oyunun görmüş olduğu ilgi üzerine rus sinaması yarattı. Bende bir WOT tutkunu olarak bu filmin pek çok türk tarafından sabırsızlıkla beklendiğini belirtmek isterim
    ALINTIDIR
    http://www.youtube.com/watch?v=sKdSmeomrbg&feature=player_embedded Tekrar belirtmek istiyorum bu filmi bulup izliyelim beyler

• Şimdi çok monoton olacak ama Piyanist ve Er Ryan`ı kurtarmak en iyileri. Bunlar başlıbaşına kült filmler. Önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum.Bazı arkadaşlar Pearl Harbor`u önermişler.Tabii ki tercih meselesi lakin bence tam manasıyla fiyaskoyla sonuçlanmış bir film. İzlemeyenlere sakın izleme diyorum çünkü ben izledim ve `21.yy da hala mı aşk trajedisi üzerinden film yapılıyor?`dedim ve kendi kendime atar yaptım.Ne me lazım izlemeye kalkarsınız falan aman sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AB1BDA20 -- 28 Haziran 2012; 0:47:27 >
  • Er Ryan'ı Kurtarmak bence 10/10'luk bir film.
  • PASİFİK serisi kesinlikle izlenmeli...
  • ER RYAN'I KURTARMAK ...

KONU KAPANABİLİR ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Band of Brothers Saving private ryan Stalingrad
  • Er Rayn'ı Kurtarmak
    Kapımdaki Düşman
    Cross of İron
  • Er Ryanı kurtarmak çok çok güzeldir.
  • patton
    Valkyrie

şimdilik aklıma gelenler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

Piyanist beni mahvetmişti..

+1. Birde Japonların kamikaze saldırılarını konu alan bir film vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

bu filmi izledim ama çok hayal kırıklığına uğradım

film efekti kullanılmış ama çoçukca olmuş bu efektler

hani eski filmlerde efekt kullanılmıyor muydu ben anlayamadım her şey çok gerçekciydi

mesela 2001 yapımı band of brothers

• kapıdaki düşman ve Schindler's list

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelt -- 30 Mart 2013; 10:36:44 >
  • güncell
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Der Untergang gerisinin alayı usa propagandası

Bu filmi bilmiyordum ben. Hemen araştırıp izleyeceğim.

Atom bombasını atan adamlar kahraman, naziler tü-ka-ka...genelde filmler bu şekil.Savaş çıkmadan savaşa hayır diyen ingiliz muhalefet liderini ömür boyu mahkum eden ingiliz başbakan deha, naziler insan değil...Almanyaya savaş ilan eden fransız mazlum hitler gene rezil.Fransada fransa ve ingiliz ordusunu bozguna uğratan ve onların kaçmalarına göz yuman hitler berbat biri ama yok etmediği orduyu yeniden silahlandırıp savaştıran ve savaşı kazanan ingiliz cici..Filmler ve senaryolar basma kalıp gibi...Aradığımı belgesellerde buldum...

• quote:

Orijinalden alıntı: soghan

quote:

quote:

Atom bombasını atan adamlar kahraman, naziler tü-ka-ka...genelde filmler bu şekil.Savaş çıkmadan savaşa hayır diyen ingiliz muhalefet liderini ömür boyu mahkum eden ingiliz başbakan deha, naziler insan değil...Almanyaya savaş ilan eden fransız mazlum hitler gene rezil.Fransada fransa ve ingiliz ordusunu bozguna uğratan ve onların kaçmalarına göz yuman hitler berbat biri ama yok etmediği orduyu yeniden silahlandırıp savaştıran ve savaşı kazanan ingiliz cici..Filmler ve senaryolar basma kalıp gibi...Aradığımı belgesellerde buldum...

başkan o belgeseller bana lazım

gönderir misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

quote:

Orijinalden alıntı: soghan

quote:

quote:

başkan o belgeseller bana lazım

gönderir misin ?

http://www.youtube.com/watch?v=z4b6x_WmtPo
    Buradada taraflı bir anlatım var gibi ama belgesi izlerken neden böyle demekten kendini alamıyosun...Savaş çıksın diye uğraşan inglz, fransız.. İçeri tıkılan inglz muhalefet lideri...Hitlerin neden fransanın ordusunu ve ingiliz ordusunu esir etmedi yada yok etmedi...Savaş çıksın diye uğraşan ruslar hangi şartlar değiştide müttefiki almanları karşısına aldı...Yahudilerin katledilmesin neden yıllarca dünya ülkeleri seyirci kaldı? acaba onlarda böyle olsun mu istiyodu.Daha biçok cevaplanmayan soru var belgeselde. Herkezin payına düşeni aldığı güzel bir belgesel.Filmler savaşın kötülüğünü anlatmıyor, ya kahramanlık yada hitlerin katliyamlarını içeriyor...Buda ilgimi çekmiyor.Burada adı geçmeyen 'hayat güzeldir' filmi yahudinin çektiğini anlatan güzel bir dram...

• şöylede bir şey var

savaşı sonuçta amerika kazandı istediği şekilde film çeksin kazanan amerika
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.