Şimdi Ara

EN İYİ 17' FLAT MONİTÖR HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hepinize mrb. baslıktanda anlasılacagı gibi derdim. 17" FLAT SİYAH renk monitör alamak istiyorum yalnız kararsız kaldım. sizce en fazla 150-160$(KDV dahil) olmak sartı ile siyah 17" hangisini onerirsiniz? aklımda LG yada PHILIPS var kararsızlıga düstüm acaba hangisi yada daha baska hangi modelleri önerirsiniz.

• samsung da iyidir..hatta çok iyidir
    757mb yi tavsiye ederim ama 200 dolar galiba.
    793mblerin bazılarında sorun var o yüzden philips iyi bir seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: boo

samsung da iyidir..hatta çok iyidir
    757mb yi tavsiye ederim ama 200 dolar galiba.
    793mblerin bazılarında sorun var o yüzden philips iyi bir seçim olur
    lg tavsiye ederim siyah varmı bilemem f700b güzeldir her flat denen flat değildir inanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont

lg tavsiye ederim siyah varmı bilemem f700b güzeldir her flat denen flat değildir inanma

Alıntıları Göster
    kesinlikle phılıps alma..bana kalırsa samsung al gerçekten çok iyi..lg de alabilirsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaoguz

kesinlikle phılıps alma..bana kalırsa samsung al gerçekten çok iyi..lg de alabilirsin....

Alıntıları Göster
    LG FLATRON F700B

• quote:

Orijinalden alıntı: guesss

LG FLATRON F700B

Alıntıları Göster
    bende alacam ama ben hyundai düşünmüştüm. hem tüpü kısa hemde fiyat uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: biologist

bende alacam ama ben hyundai düşünmüştüm. hem tüpü kısa hemde fiyat uygun

Alıntıları Göster
    lg den uzak dur bence.philips al.alabilirsen 107p al.samsung da alablirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

lg den uzak dur bence.philips al.alabilirsen 107p al.samsung da alablirsin.

Alıntıları Göster
    philips 107 p 40 çok memnunum bulursan hemen al
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Arthur

philips 107 p 40 çok memnunum bulursan hemen al

Alıntıları Göster
    Arkadaşında dediği gibi PHILIPS 107P40. Tabi bulabilirsen. En azından FLAT özelliği gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaCHaY

Arkadaşında dediği gibi PHILIPS 107P40. Tabi bulabilirsen. En azından FLAT özelliği gerçek

Alıntıları Göster
    tabiki herkes kullandığı monitörü övecek sen beğendiğini al bence ben şimdi LG F700B kullanıyorum ve memnunum bi yamuğunu görmedim ama görmiycem anlamınada gelmez bu hepsi için geçerli olabilir.boşver sen istediğini al en ucuzunu bile problemsiz kullanırsın biraz elektronik şans işidir

bu arada PHİLİPS den uzak dur sakın alma

• quote:

Orijinalden alıntı: kont

tabiki herkes kullandığı monitörü övecek sen beğendiğini al bence ben şimdi LG F700B kullanıyorum ve memnunum bi yamuğunu görmedim ama görmiycem anlamınada gelmez bu hepsi için geçerli olabilir.boşver sen istediğini al en ucuzunu bile problemsiz kullanırsın biraz elektronik şans işidir

bu arada PHİLİPS den uzak dur sakın alma

Alıntıları Göster
    ya arkadaşım inan bana bende monitçör alırken bu forumlarda bakmadığım yer kalmadı.ama sana şunu söyleyim git mağazada kafana en yatanı al derim yoksa yok samsungmuş lg y miş philips iyiymiş hepsi fasarya bi arkadşında dediği gibi elektronik şans işidir biz buraları dinleyip philips aldık samsung aldık da ne oldu sanki .philips servisten çıkmadı samsung ta 3.gün kahverengileşmeye başladı dediğim gibi git kafanı yatanı al

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

ya arkadaşım inan bana bende monitçör alırken bu forumlarda bakmadığım yer kalmadı.ama sana şunu söyleyim git mağazada kafana en yatanı al derim yoksa yok samsungmuş lg y miş philips iyiymiş hepsi fasarya bi arkadşında dediği gibi elektronik şans işidir biz buraları dinleyip philips aldık samsung aldık da ne oldu sanki .philips servisten çıkmadı samsung ta 3.gün kahverengileşmeye başladı dediğim gibi git kafanı yatanı al

Alıntıları Göster
    dostum sen ne yap biliyomusun?
    internet kafeler varya oralara bi uğra istediğin monitör olan bilgisayarlara bi otur kendin tecrübe et. en fazla 1-2 milyona mal olur. ben şahsen öyle yaptım. gözünle gör elinle dokun. en iyi karar kendi kararındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

dostum sen ne yap biliyomusun?
    internet kafeler varya oralara bi uğra istediğin monitör olan bilgisayarlara bi otur kendin tecrübe et. en fazla 1-2 milyona mal olur. ben şahsen öyle yaptım. gözünle gör elinle dokun. en iyi karar kendi kararındır.

Alıntıları Göster
    Valla o fiyata alabileceğin ene iyi monitör arkadaşlarada aldığımız ve memnun kaldıkları LG nin BH modeli.Ama o da gri.Hyundainin uygun fiyatlı az yer kaplayan şimdilerde garantiside iyi çalışan modelleri var siyah renkte onları tavsiye edebilirim.Samsunglar ve philipsler de iyi ama fiyatı pahalı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: natura

Valla o fiyata alabileceğin ene iyi monitör arkadaşlarada aldığımız ve memnun kaldıkları LG nin BH modeli.Ama o da gri.Hyundainin uygun fiyatlı az yer kaplayan şimdilerde garantiside iyi çalışan modelleri var siyah renkte onları tavsiye edebilirim.Samsunglar ve philipsler de iyi ama fiyatı pahalı gibi.

Alıntıları Göster
    LG F700B kulanyorum 2 senedir..memnunum..maşallah diyelim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinali

LG F700B kulanyorum 2 senedir..memnunum..maşallah diyelim :)

Alıntıları Göster
    bende LG FLATRON T710BH kullanıyorm, ekran yenileme sıklığı 60 hertz olunca sorun yok ama bunu 70e çıkarınca arada sırada nedenini anlamadığım bi ses geliyo, böyle tiz bi cins bi ses... alırken aklında bulunsunda sor bence, hatta sebebini öğrenirsen banada bildir garantisi bitmeden çaresine bakiym

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmuz

bende LG FLATRON T710BH kullanıyorm, ekran yenileme sıklığı 60 hertz olunca sorun yok ama bunu 70e çıkarınca arada sırada nedenini anlamadığım bi ses geliyo, böyle tiz bi cins bi ses... alırken aklında bulunsunda sor bence, hatta sebebini öğrenirsen banada bildir garantisi bitmeden çaresine bakiym

Alıntıları Göster
    Arkadaş monitor alacaksan nokta aralığına vede frekanslarına dikkat et benim sana tavsiyem 0.20 mm lik samsung monitor al yada hyundai nın kısa tüplü güzel monitorlerini al , sana tavsiyem philips falan gibi markalara takılma...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_oc

Arkadaş monitor alacaksan nokta aralığına vede frekanslarına dikkat et benim sana tavsiyem 0.20 mm lik samsung monitor al yada hyundai nın kısa tüplü güzel monitorlerini al , sana tavsiyem philips falan gibi markalara takılma...

Alıntıları Göster
    samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepzepzep

samsung

Alıntıları Göster
    ben de 17" almadan uzun süre araştırdım. 17 inclerin en kıyak monitörü philips 107p40 dır bulursan kaçırma. ayrıca samsungun 0.20 nokta aralığı biraz aldatmacadır haberin olsun.
    uzun süre tartışılmıştı bu konu philipste sony tip kullanılıyor 107p40 modelinde.
  • samsung 793 df bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytsejam

ben de 17" almadan uzun süre araştırdım. 17 inclerin en kıyak monitörü philips 107p40 dır bulursan kaçırma. ayrıca samsungun 0.20 nokta aralığı biraz aldatmacadır haberin olsun.
    uzun süre tartışılmıştı bu konu philipste sony tip kullanılıyor 107p40 modelinde.

Alıntıları Göster
    107p50 nin p40 tan ne farkı var bildiğim kadarıyla p40 daha eski ve farklı bi tüp kullanıyor apperature girl miydi ne
    Ben p50 kullanıyorum tavsiye ederim 1280*1024 85Hz de şu an monitör.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.