Şimdi Ara

En İyi 10 Cadılar Bayramı Filmi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bigen

evohan kardeş;retrubitiona bakıyorum hep japon versiyonu çıkıyor

vhs ripleri olması lazım ... bende varmıydı hatırlayamıyorum ama film izlemeyi sıradanlaştırdığı için rip arşivlerini dağıttım uzun zaman önce
  • youtube dan izliyorum şimdi de; gözlüklü bir adam değil mi? İntihar ediyor hani filmin başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

ilginç bir film vardı ismini hatırlayamadım şimdi , insanlara cadılar bayaramı ile ilgili bir video izletiyolardı , konuşan bir balkabağı vardı videoda , izleyen herkez kafayı yiyordu en büyük korkuları gerçek oluyordu sanırım , halka dan önce izlediğim ve halkayı izlediğimde ilk aklıma gelen filmdi

Kardeş;sorunun cevabı sepitroh arkadaşta(trick'nd treat);hani balkabağı kafalı yaratıklar insan kesiyorlar, birde okul otobüsüyle bir grup çocuk kaza yapmış,çocuklar o kaza mahalline gidiyorlar filan,böyleydi değil mi konusu

o flmle alakası yok yahu :) benim dediğim zaten 80 lerin sonunda bir film olması lazım

ha şu filmi hatırladım birde vhs de izlediğim en iyi korku filmlerinden biriydi her nekadar b tibi bir 80 ler filmi olsada türün meraklılıları mutlaka izlemeli bence

En İyi 10 Cadılar Bayramı Filmi

Retribution çok güzel bir filmdi ama filmi küçükken izlemiştim aklımda sahneleri bile kalmadı.

bende vhs den buyana izlediğimi hatırlamıyorum ama tv lerimizdede gösterilmişti sanırım , akılda kalıcı sahneleri vardır aslında kafa ezme , kol koparma falan :) cadılar bayramında intihar eden adamın ın bedenine aynı anda ölen bir katilin ruhu giriyordu , sonra çift kişilkli falan oluyordu , başlıyordu şamata :)

Konusu falan az çok aklımda aslında bulup tekrardan bir izleyeyim.

Birde 1989 yapımı Shocker vardır kesin izlemişsindir ama izlemediysen şiddetle tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 9 Kasım 2010; 20:06:38 >

• Shocker u izlemem mi yahu , konu iyce sapmasın ama sırf soundtrack i için bile defalarca izlemişimdir ah gidi şu vhs arşivim geliyor aklıma depreme verdik gitti

bigen q

evet odur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.