Şimdi Ara

En hızlı nasıl yağ yakılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle ben durumu açıklayım benim vücudum biraz göbekli biraz göğüsü yağlı bir vücut ve spora başladım ama aynı zaman da yağ yakmam lazım bunun için neler yemem neler içmem lazım su ne kadar içmem lazım gibi bilgilendirirseniz sevinirim bir de bu hursumun sebebi arkadaşımla idda ya girdim 2 ay içinde six packler belli olup gösüm çıkarsa kum torbasını alıcam da :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Renibow

Merhaba öncelikle ben durumu açıklayım benim vücudum biraz göbekli biraz göğüsü yağlı bir vücut ve spora başladım ama aynı zaman da yağ yakmam lazım bunun için neler yemem neler içmem lazım su ne kadar içmem lazım gibi bilgilendirirseniz sevinirim bir de bu hursumun sebebi arkadaşımla idda ya girdim 2 ay içinde six packler belli olup gösüm çıkarsa kum torbasını alıcam da :D

2.5-3 litre su.Günde 1 saat koşu yap ardından mekik çekmeye basla tek mekik degil bir sürü çesiti var bak googleden zayıfsan 2 ayda çizgiler belli olur six pack çikması çok zooooooooor

Gögüs = şınav barfiks.

sixpack = sağlıklı beslenme + mekik + kardiyo
  • her sabah hiç bişey yemeden en az 1 saat kardiyo çalış (insanity workout öneririm) belkide yeme içmeden de önemli bu
  • Hocam şınav çekerek yağlı bir göğüs ne kadar sürede toparlanır şınav yanında kardio ile .
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hocam şınav çekerek yağlı bir göğüs ne kadar sürede toparlanır şınav yanında kardio ile .

2,5 ay felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cago135 kullanıcısına yanıt
    Forumun spor bölümünde bana 7 8 ay dediler .
  • Yaş 17 Boy 175 Kilo 65
    Günde 1 saat koşu bandında en yüksek hızda koşu yapıyorum + olarak 1 saat Full Plyometrics ve Cardio çalışıyorum. Yakında ağırlık çalışmayada başlayacam ve barfiks çekecem. Günde ne kadar mekik, şınav, barfiks, ağırlık kaldırmamı önerirsiniz ? Sixpack felan çok takmıyorum ama vücudum en azından biraz şekil alsın istiyorum. Yememe içmemede dikkate diyorum. 60 kiloya kadar inebilirim. (Zaten 99 kilodan diyet ve spor yaparak 65 kiloya indim)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Forumun spor bölümünde bana 7 8 ay dediler .

toparlanmaktan kastın incelmek değil mi ben öyle anladım

yoksa six pack felansa tabi 7-8 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cago135 -- 10 Aralık 2013; 8:55:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cago135 kullanıcısına yanıt
    Hayır usta yağlı göğüsün düzelmesi ne kadar süre alır kardio ve şınav ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.